- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Megcsináltam amit leírtál , értem mit akarsz vele elérni , de nekem másra lenne szükségem.
[étrend] itt egy screenshoot arról hogy mit szeretnék. Alul ugye található egy táblázat amiből ki olvastatom a gyümölcsökhöz tartozó értékeket. ( ez csak egy apró példa a későbbi táblázatokhoz képest , rengeteg tulajdonság illetve érték kellene majd nekem ez csak pár a példa kedvéért )Szóval B2-B5 ig lehet beírni a gyümölcsöket ( ezen lehetne úgy változtatni makrózással vagy valamilyen összetettebb képlettel, hogy egy adott helyre lehessen beírni az összes adott napi terméket( jelen esetben gyümölcsöt) és C2 től H2 ig már csak a gyümölcsökhöz tartozó értékeket helyettesítené be a függvény majd summázva jelenne meg az érték ( a többi ugye rejtve marad ( C1-H5) vagy másik oldalon helyezkedik el .
Előre is köszönöm..
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok. Szeretnék csinálni egy pár táblázatot ( étrendhez ) és gondoltam excelbe megcsinálom de mivel nem értek hozzá így [ez] a megoldás nem túl kifizetődő
4 szóhoz megírtam 48 db ha-ba ágyazott fkeres függvényt .
Hogyan lehet ezt egyszerűen megírni ? Gondolom a képből nagyjából egyértelmű mit szeretnék elérni , ha beírsz egy mezőbe egy szót a táblázatból akkor az ahoz tartozó értékeket is szeretném ha szummázná . Amolyan napi listára gondoltam , igaz még jobb lenne ha 1 mezőbe több gyümölcsöt is be lehetne írni ( esetleg létezik erre is megoldás ? )Előre is köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest