- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Megcsináltam amit leírtál , értem mit akarsz vele elérni , de nekem másra lenne szükségem.
[étrend] itt egy screenshoot arról hogy mit szeretnék. Alul ugye található egy táblázat amiből ki olvastatom a gyümölcsökhöz tartozó értékeket. ( ez csak egy apró példa a későbbi táblázatokhoz képest , rengeteg tulajdonság illetve érték kellene majd nekem ez csak pár a példa kedvéért )Szóval B2-B5 ig lehet beírni a gyümölcsöket ( ezen lehetne úgy változtatni makrózással vagy valamilyen összetettebb képlettel, hogy egy adott helyre lehessen beírni az összes adott napi terméket( jelen esetben gyümölcsöt) és C2 től H2 ig már csak a gyümölcsökhöz tartozó értékeket helyettesítené be a függvény majd summázva jelenne meg az érték ( a többi ugye rejtve marad ( C1-H5) vagy másik oldalon helyezkedik el .
Előre is köszönöm..
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok. Szeretnék csinálni egy pár táblázatot ( étrendhez ) és gondoltam excelbe megcsinálom de mivel nem értek hozzá így [ez] a megoldás nem túl kifizetődő
4 szóhoz megírtam 48 db ha-ba ágyazott fkeres függvényt .
Hogyan lehet ezt egyszerűen megírni ? Gondolom a képből nagyjából egyértelmű mit szeretnék elérni , ha beírsz egy mezőbe egy szót a táblázatból akkor az ahoz tartozó értékeket is szeretném ha szummázná . Amolyan napi listára gondoltam , igaz még jobb lenne ha 1 mezőbe több gyümölcsöt is be lehetne írni ( esetleg létezik erre is megoldás ? )Előre is köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest