- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
Messss #11443 üzenetére
"Mivel Access-ben is már külső adatokkal (ODBC adatbázis) dolgozom, ezért Excel-ből is külső adatok átvételével oldottam meg a kapcsolatot, így egyszerűen importálom az access lekérdezést excel-be."
Ez oké. Ettől még működik amit írtam, én is így használom.SQL parancshoz kell egy külső kapcsolat. Adatok fül Kapcsolatok alatt találod.
-
varsam
őstag
válasz
Messss #11441 üzenetére
azért mondom, h írd meg a megfelelő lekérdezést access-ben
pl:
SELECT valami1, valami2 FROM tábla
WHERE valami1 like "a*";Ezt a lekérdezést elmented akármilyen néven, pl query1, és akkor excelben már csak annyit kell csinálnod, hogy SELECT valam1, valami2 (vagy *) FROM query1 és kész.
De lehet félreértelmezem a kérdésed. Írd meg a lekérdezést akkor. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest