- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumlet
csendes tag
válasz
bumlet #34498 üzenetére
Közben rájöttem, a FIND metódus a naptár makrókban rosszul volt meghatározva. Nem adtam meg neki a következő értékeket:
LookIn:=xlFormulas, LookAt :=xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, MatchCase:=False, SearchFormat:=False
és mivel az outlook makró is tartalmazott egy keresést, így a naptár makrók mindig annak a paramétereivel akartak lefutni. -
Delila_1
veterán
válasz
bumlet #32371 üzenetére
Ez így rengeteg.
Kiválaszthatnád a nevet és a hónapot 1-1 érvényesítésből.
A hónapnak megfelelő userform indulna a 12 közül. Ezen egy label címe a kiválasztott dolgozó neve lenne. Most nem látszik, hogy kinek a hónapját indítottad.Az adatfelvitelnél a sort a dolgozó neve adhatná, amit egy MATCH függvénnyel kikereshetsz, az oszlopot pedig a dátum. Az utóbbi az aktuális év, a form neve (december) számmá alakítva (pl. egy fkeressel), a nap pedig a kiválasztott combobox nevéből adódik.
-
Delila_1
veterán
válasz
bumlet #28317 üzenetére
Remélem, most jót töltöttem fel.
-
bumlet
csendes tag
válasz
bumlet #28308 üzenetére
Úgy tűnik találtam egy megoldást. Ha minden munkalapon megadom a számlákhoz a hozzájuk tartozó kifizetési bizonylatok sorszámát, akkor ezeket listázva a "kp" és a "bank" munkalapokon az FKERES függvénnyel ki tudom listázni a szükséges adatokat. Már csak azt kéne megoldani hogy az FKERES ne csak egy munkalapon keresse az adott sorszámokat, hanem az összesen.
-
Wyll
őstag
válasz
bumlet #24302 üzenetére
Ehhez kelleni fog egy segédoszlop, ugyanis önmagában nem lehet egy cellából (VBA nélkül) kivenni az abban lévő képletet. A formulák csak más formulák eredményeivel tudnak dolgozni, magukkal a más formulákkal nem.
A segédoszlop kezdődjön mondjuk Munka2!A1-ben. Ez tartalmazza a kívánt sor számát (akár képlettel kiszámolva, akár kézzel beírva, nem tudom, hogy hogyan keletkezteted), és innen már adja magát a dolog:
Munka2!A2 képlete: =A1+1
Ezt lehúzhatod, ameddig akarod, egy szép növekvő számsort fogsz kapni A1 értékétől kezdődően.Mellé a B oszlopba meg lehet írni a hivatkozást, ami ezeket a számokat használja fel:
Munka2!B1 képlete: =INDIREKT("Munka1!A"&A1)
Ezt lehúzod az A oszlop mellé, és kész.Ezután az A oszlopot akár el is rejtheted, habár módosítani mindig az A1-et kell majd. De persze ez is kikerülhető, ha a kezdőszámot egy látható cellába teszed, és A1 arra hivatkozik. Ez már csak esztétika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest