Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Én ilyet csináltam meloban...a tiéd szvsz annyiban különbözne hogy konkrét nevet kellene megadni meg pár dolgot kivenni és akkor láható hogy pl adott hónapban mennyit dolgozott az illető...(az orak oszlopban a végén automatice összeadja mindig az órákat)
Amúgy lehet hogy ezt a dátumos problémádat is meg lehetne valahogy oldani és az egyszerűbb lenne, de arra sajna nem tudok megoldást
-
válasz
DopeBob
üzenetére
Azért nem értem/tudom, hogy Nálad mi lehet a gond, mert Nálam(Office 2010 x64-et használok), ha beimportálom az adatokat egy megadott táblából, akkor az excel automatikusan ellátja szűrővel, mindenféle beavatkozás nélkül.
Itt a gyári NorthWind adatbázis egyik tábláját importáltam be: [link]Na most ha ebből csinálok egy kimutatást, akkor megint teljesen automatikusan ott a szűrő: [link]
Az adatok külön beimportálását természetesen ki lehet hagyni, és közvetlenül kimutatást készíteni az adott adatbázis, adott táblája alapján, csak ez esetben nem szabad megfeledkezni, hogy a Jelentésszűrő csoportba be kell "húzni"/másolni azt a mezőt, ami alapján szűrni szeretnél [Bekeretezett részek]
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50