Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.A pipálgatással kapcsolatban meg arra jöttem rá, hogy valóban lehet pipálgatni, ha az elrendezést átvariálom, és a Sor-hoz veszem fel a dátum adatokat. (Előtte az Oldal-nál volt, ahol nem enged pipálni, de most oda áthelyeztem a szöveget, végülis majdnem mindegy, hogy mi hol van).
A Ha függvénnyel tökéletesen működik a harmadik felvetésem, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.
Fferi50