Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cuci3 tag válasz  EmberXY

üzenetére EmberXY

üzenetéreBocs, nem gondoltam volna, hogy bárki is felveszi ezt a mondatomat. Természetesen nem rólad volt szó. Ahhoz a témához nem is szóltam hozzá. 
 Ellenben ha visszaolvasod az előző fél oldalt, akkor láthatod, hogy Delilaval szórakoztunk sok poston át azon, hogy egy nem eléggé részlétesen megfogalmazott kérdésre más-más értelmezés szerint válaszokat adjunk. A végén persze ugyanoda lyukadtunk ki, de én egy egyszerű fkerest ajánlottam, ő pedig megírta ezt a szép és hosszú képletet.Ha ezek után Gabcsika is megsértődik, akkor kénytelen leszek viccekkel telerakni a fórumot, hogy valami humorérzéket csempésszek a userekbe.  
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50
 Fferi50