- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
{=SZUM(HA(HIBÁS(SZÖVEG.TALÁL(Alapadatok[Útvonal],[@Út])),HAMIS,Alapadatok[Szint]))}
Köszi!
letöltöttem az Excel mintádat és kipróbáltam: működik. Azóta persze megcsináltam már pontos egyezéssel és
FKERES
-sel.Nem nagyon értek az Excel-hez meg annak a szintaxisához sem, ezért elmagyaráznád, hogy mi történik a fenti függvényben (SZUM-mal illetve MAX-szal), illetve mit csinál a '@' operátor(?)? Illetve Az [Útvonal] meg az [@Út] milyen hivatkozások? Szeretném megérteni...
Kimásolva ezt a képletrészletet:
SZÖVEG.TALÁL(Alapadatok[Útvonal],[@Út])
egyébként hibát kapok...Előre is köszi!
-
Delila_1
veterán
Az eredeti képen az Edzésnapló lap D:G tartományában szerintem csak látszólagos a cellák összevonása. Sajnos a sorazonosítók alig látszanak, de a bevitt adatok erre utalnak. A márc. 8-as és márc. 14-es dátumoknál látszik ez jobban, ahol 1-1 adat van a G, ill. az F oszlopban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest