-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sajna nem jó. Ha átmásolom munkalapostól az rendben van hogy most már a cél excelen belül lesz, de továbbra is arra a munkalapra fog hivatkozni ahova áthelyeztem.
Innen nekem még át kéne helyezni az eredetileg szánt munkalapra. Mivel ott van a környezet ahova bekéne építeni.És ott vagyok ahol a part szakad. Ugyan úgy máshova fog hivatkozik. Csak annyi változik hogy már nem egy másik file-ra, hanem már az adott file-on belül de egy másik munkalapra.
(És nem lehet azt játszani hogy akkor legyen a diagram fix, és köré építek mindent, mivel ahova szeretném másolni ott ugyan úgy vannak diagramok/adatok csak sokkal több)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest