Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Magisk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfag
aktív tag
válasz
csferke
üzenetére
közben rájöttem, mert okos vagyok
hogy ha pdf-es nyomtatást kezdeményezek, akkor a fájlablak megjelenésekor megjelenik a cellában a dátum, nem is kell nyomtatnom, ez már majdnem nyomtatási előnézet
hasonló jutott nekem is eszembe közben
sok-sok évvel ezelőtt amikor saját függvényeim voltak egy munkában soha nem tudtam mikor is számolja ki az Excel az én függvényeimnek az értékét, ha jól emlékszem egy .Calculate segített
valahol a Application.Dialogs(xlDialogPrint).Show előtt egy Worksheets(1).Calculate, vagy Worksheets(1).Rows(2).Calculate, vagy egy teljes Application.Calculate
hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hogy ha pdf-es nyomtatást kezdeményezek, akkor a fájlablak megjelenésekor megjelenik a cellában a dátum, nem is kell nyomtatnom, ez már majdnem nyomtatási előnézet
Fferi50