Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Hali!
Nem tudom az összpontszámot, egyik PH-s fórumtárs keresett még valamikor tavaly privátba, hogy ebben a feladatban segítsek neki, én is így, ezt az 1 feladatot kaptam.
Csak mivel elég érdekesnek tűnt, gondoltam megosztom veletek, remélhetőleg még lesznek érdeklődök, akik egy "kis" agytorna gyanánt nekiugranak.
Én szeretem az ilyen feladatokat, és örültem volna, ha annak idején nekünk is ehhez hasonló "nehézségű" feladatokat hoztak volna példaként, nem pedig a szokásosakat.
(Meg akkor nem kellett volna megtanulni magamtól)Más:
Korábban említést tettél rá, hogy 2003-ban csak 3 szabályt lehet megadni. Először nem is figyeltem fel rá, de most hirtelen végig gondolva ez nem igazán értem, nálam ugyanis 5 szabály van.
Na most ennek az lehet az oka, hogy 2007-ben készült tábla, de 2003-as formátumba mentettem?
Hogyhogy nem reklamál a 2003-as formátum az 5 szabály miatt(és működik persze)?
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50