- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1 #5902 üzenetére
Hali!
Sajnos ez nem megoldható, kicsit elgondolkodtam és rá is eszméltem.
Hiába készítenél egy saját ikokollekciós feltételes formázást, nem lenne hordozható a munkafüzet, azaz egy másik gépen/excelen nem jelennének meg a saját ikonok, hisz az excel tábla ezt nem menti(magát az ikonok képadatait) csak az indexüket. Szóval ez nem nyert. Olvastam a 2010-esről de nem utal rás semmi, hogy változna a helyzet...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest