Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az excel-lel, igaz nem biztos, hogy a jellege ebbe topicba illik, de hátha tud valaki segíteni.
A hiba a következő:
Excel 2003-at használok a munkahelyemen, és most kaptam egy másik gépet. Négymagos processzor, 2giga memória, mert 3d tervezéshez is használom. Viszont Excelben dolgozom egy táblázattal, és ha görgetem le vagy fel, akkor egy idő után kiírja, hogy a teljes megjelenítéshez nincs elég memória. Pedig a 2gb-ból csak kb 350 mega van használatban.Erre tud nekem valaki megoldást?
Előre is köszi
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50