- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az excel-lel, igaz nem biztos, hogy a jellege ebbe topicba illik, de hátha tud valaki segíteni.
A hiba a következő:
Excel 2003-at használok a munkahelyemen, és most kaptam egy másik gépet. Négymagos processzor, 2giga memória, mert 3d tervezéshez is használom. Viszont Excelben dolgozom egy táblázattal, és ha görgetem le vagy fel, akkor egy idő után kiírja, hogy a teljes megjelenítéshez nincs elég memória. Pedig a 2gb-ból csak kb 350 mega van használatban.Erre tud nekem valaki megoldást?
Előre is köszi
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50