- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Vonalkódot szeretnék cimkenyomtatóra nyomtatni excel VBA-val. Most ott tartok, hogy egy sheeten egy excel cellát megformáztam és ki is tudom nyomtatni, de olyan nyomtatásra lenne szükségem, ami nem változtatja meg az aktív cellát. Jelenleg ezzel nyomtatok:
Sheets("print").Cells(1, 1).Value = "*" & vonalkod & "*"Sheets("print").SelectActiveSheet.PrintOut copies:=1, collate:=True, ignoreprintareas:=FalseEbből a második sorral van gondom, úgy szeretnék nyomtatni, hogy az aktív sheet-et ne változtassa meg a program.
Ill. az is jó lehet, ha sheet használata nélkül nyomtatok, (de a betűtípusnak Barabara-nak kell lennie, amit a nyomtató ismer), ez nehezebbnek hangzik.
Gondolom lehetne azt, hogy az aktív sheetet lementem, átváltok a printre majd nyomtatás után vissza a lementettre, de az időrablónak hangzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50