- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50 #24189 üzenetére
Igen, ez a "belelátós" módszer a 3D-s névvel (nem tudtam hogy így hívják) valóban működik (és én is pont ezt szeretném, és így is csináltam), de csak amíg be nem zárom a file-t. A legközelebbi megnyitáskor viszont rákérdez, hogy frissítse-e a hivatkozásokat, és ha ekkor nincs megnyitva a hivatkozott file, már HIV! lesz a hivatkozás értéke.
Gondolom pont ezért csinálod, hogy behelyettesíted az értékével.Viszont mi van, ha időközben megváltozott az az érték? Pont ez lenne egy hivatkozás értelme, hogy mindig a aktuális értéket tartalmazza. Pl. minden megnyitáskor újrafrissítem ezeket makróból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest