- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vioo
csendes tag
Kedves ExcelGuruk!
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámra: hogyan lehet megoldani egy másolás során, hogy az relatív legyen, vagyis minden következő beillesztés eggyel több legyen az előzőnél?
Konkrétan: vagy egy 56 munkalapos excel fájlom. Az első, Havi leolvasás fülön az U oszlopban 30-tól 84-ig azok a számok, melyeket az összes többi munkalap (L22, L23, L24, .... L55) M33-as cellájába szeretném átmásolni úgy, hogy az
L22 munkalap M33-ba a Havi leolvasás fül U30-as összegét, az
L23 munkalap M33-ba az U31, a
L24 munkalap M33-ba az U32... és így tovább, az utolsó, vagyis
L79 munkalap M33-ba az U84 cella tartalma.Tkp. azt szeretném, hogy az L22 lap M33-ba beírom, hogy ='Havi leolvasás'!U30 és a következő lapon, az L23 M33 cellájába bemásolom ugyanezt a képletet, de már U31 legyen és így tovább.
Azt nem írhatom, hogy =('Havi leolvasás'!U30)+1, mert azt az U30 cella értékéhez adja hozzá és nem a képlethez.
Eddig azt csináltam, hogy a fenti képletet bemásoltam az összes lap M33 cellájába, majd manuálisan javítottam minden egyes lapon az U30-at 31-re, 32-re, stb., de ez így nagyon hosszadalmas, ráadásul sokszor van rá szükség. Biztosan van rá okos megoldás, esetleg függvény; netán lehet variálni valamit a S1O1 formátummal?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- EAFC 26
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest