- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nekem nem ilyen megoldas szukseges, ugy latszik nem fogalmaztam vilagosan.
Van nekem hasznos adatom 1 sor, ami bele van vegyulve kb 20 haszontalan sor es oszlop koze'.
Az iranyitott beillesztes + ures sor atugrasa emiatt nem mukodik nalam...
Szurni nem tudom, es sorba rendezni sem, mert mint mondottam 20 egyeb adat kozott van ami nekem kell...
Ha meg menne a szures dolog, akkor van kedve a fenenek 5000 vagy tobb sort masolgatni...
Az allomany ha jol emlekszem egy XML, es annyit tudtam vele csinalni hogy attekinthetobb legyen, hogy a tablazatot elforditottam, igy az az adat ami nekem kell most egy rogzitett helyen van.Ez 1 szemely adata,
A kovetkezo szemely adata viszont 23 sorral lejjebb talalhato, ugyanabban az oszlopban.
A masodik munkalapban ha lenne ra fuggveny, akkor azt tudnam mondani, hogy magyaran minden 23ik cella erteket tegye at a masodik munkalapra, egymas ala.
De a cella szamhoz nem lehet hozzanyulni, csak az ertekehez.
Tehat nekem olyan fuggveny kell, ami csak minden 23ik sor erteket teszi at a masodik munkalapra, egyszoval a tobbi 22sorral nem foglalkozik, hanem minden esetben az utolso cella szamahoz (es nem ertekehez !!!) hozzaad 23at, megjeleniti az ott levo adatot, 23 sorral arebb ugrik, beirja a kovetkezo adatot, megint ugrik 23at stb.Lehet hogy ez igy nem ertheto, akkor majd csinalok kepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 65W töltő eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50