- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
izé, ha azt mondod, hogy mindkét adapter mindkét oszlopa mellé raksz egy olyan oszlopot, hogy 1B (=1-es adapter be), 1K (=1-es adapter ki), 2B, 2K (ugyanez) és egymás alá másolod őket (tehát A oszlop: időpont, B oszlop kategória). a listát sorba rakod idő növekvőbe. mellészerkesztesz egy olyan oszlopot, ami megnézi, hogy az előtte lévő milyen kategória (1, 2 + B, K), és arra már lehet sztem logikát csinálni. az eredmény az, hogy minden idő mellé kihozd, hogy akkor kezdett el 1, 2 vagy 0 adapter ''foglalt lenni''. gondolom legfeljebb az előző két sor adatai alapján ez meghatározható. ha ez megvan, az időtartamok az előző sor időpontjaiból sztem megint számolhatók. nem csinálom meg helyetted, mert én sem látom ám igazán át a saját gondolatmenetemet, de sztem megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nők, nőügyek (18+)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest