Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
izé, ha azt mondod, hogy mindkét adapter mindkét oszlopa mellé raksz egy olyan oszlopot, hogy 1B (=1-es adapter be), 1K (=1-es adapter ki), 2B, 2K (ugyanez) és egymás alá másolod őket (tehát A oszlop: időpont, B oszlop kategória). a listát sorba rakod idő növekvőbe. mellészerkesztesz egy olyan oszlopot, ami megnézi, hogy az előtte lévő milyen kategória (1, 2 + B, K), és arra már lehet sztem logikát csinálni. az eredmény az, hogy minden idő mellé kihozd, hogy akkor kezdett el 1, 2 vagy 0 adapter ''foglalt lenni''. gondolom legfeljebb az előző két sor adatai alapján ez meghatározható. ha ez megvan, az időtartamok az előző sor időpontjaiból sztem megint számolhatók. nem csinálom meg helyetted, mert én sem látom ám igazán át a saját gondolatmenetemet, de sztem megoldható

Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50