-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Fehérváron mindig ez van. Minden évben az első komoly havazásnál a kotró kocsik alszanak a garázsban. A második havazás során tudják csak takarítani az utakat. A legtöbb Fehérvári sofőrre meg jellemző, hogy a környező falvakból jön be melózni vagy világ életében a városban lakott és soha nem járt fent Pesten vagy valahol messze vidéken. Itt ebből a szempontból katasztrofális a közlekedés, mert mindentől megijednek. Ha esik az eső akkor a 2x2 sávos úton már 40-el mennek. Ilyen hóban meg 10-el. Komolyan mondom ha meglenne még a Trabant, akkor azzal is gyorsabban tudtam volna haladni, mit ahogy a sok béna Béla a vadi új téli gumival tötyögött.
-
föccer
nagyúr
Pasz. Hőmérőm nekem sincs, csak szemem. Kinéztem az erkély ajtón és láttam, hogy megmarad. Innen jött a következtetés, hogy lehült annyira az idő, hogy megmaradjon. Ha nagyon akarnám (de nem akarom), akkor lebattyognék a kocsiba, és elővenném a kalibrált hőmérőt, és megmérném, hogy mennyi az annyi. De ma, nem
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest