- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
tomcsi23 #6377 üzenetére
Az előbb voltam egy ügyfélnél, a város legmagasabb pontján lakik, 2 utcán lehet feljutni oda, az egyik le van zárva kb 2 hete, csőcsere miatt, a másik meg nagyon-nagyon meredek, gyönyörű időbe is erőlködik az autó.
Most lendületből adtam neki, kb 700m felfele. Olyan 120-ra gyorsítottam, minél feljebb tudjak menni, olyan 100m-t haladtam, majd kerekek kapartak.
Elhúzott mellettem egy X5. Na ott én akkor úgy nagyon rendesen #nyáztam.... -
saguaro
tag
válasz
tomcsi23 #6379 üzenetére
Na ja, olyan is előfordul...
Pl most az egész utca olyan.
Azon csodálkozok, hogy szomszédom reggel mikor indul, kiáll garázsból C230 Kompressoros mercivel, kövér gáz, kerék pörög, és már itt sincs.
Milyen gumija lehet, hogy alig csúszik meg?
Ráadásul hátsókerékre rászabadul a 200 ló... -
saguaro
tag
válasz
tomcsi23 #6377 üzenetére
Jaaaaa, hogy az...
Hát neki valószínűleg hiányzott, bár ilyen balf#szoknak az se segít.
Nekem meg méginkább hiányzik, az utcánkba sose takarítják el a megfagyott havat, a sima havat, de még csak a latyakot se.
Izgi, mikor reggel állok ki a garázsból, a feljárót lesózóm, de ahogy kiérek az aszfaltra, indul meg a kocsi.Pedig Goodyear téligumók vannak rajta, újak, csak hát elöl kapar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest