- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Székesfehérváron 18 óra óta esik a hó.
Mehetek is lapátolni este lefekvés előtt.
-
D.Orion
veterán
válasz
saguaro #6381 üzenetére
Ott nem csak a gumin múlik, hanem az adaptív kipörgésgátlón is. A két keréken külön vezérli a nyomatékot és a fékerőt a kocsi.
Fehérváron egyébként a fő utakkal nincs gond a 2x2 sávos utak járhatóak mindig cska latyakosak. Városon kívül hófúváskor általában lehetetlen bejutni Sukoró-Pákozd felől(7es főút). Csak M7-es.Egyébiránt pedig nálunk a köfém ltp-t se takarítja sose hókotró, mindig összetömörítik a kocsik a havat.
-
D.Orion
veterán
Fehérváron mindig ez van. Minden évben az első komoly havazásnál a kotró kocsik alszanak a garázsban. A második havazás során tudják csak takarítani az utakat. A legtöbb Fehérvári sofőrre meg jellemző, hogy a környező falvakból jön be melózni vagy világ életében a városban lakott és soha nem járt fent Pesten vagy valahol messze vidéken. Itt ebből a szempontból katasztrofális a közlekedés, mert mindentől megijednek. Ha esik az eső akkor a 2x2 sávos úton már 40-el mennek. Ilyen hóban meg 10-el. Komolyan mondom ha meglenne még a Trabant, akkor azzal is gyorsabban tudtam volna haladni, mit ahogy a sok béna Béla a vadi új téli gumival tötyögött.
-
D.Orion
veterán
Most nézem a híradót. Ilyet szólnak, hogy déli megyékben és Bp-n esik az eső és délutánra már ónos eső jön. Szeretném közölni a tisztelt híradóval, hogy Fehérváron már 2 órája esik az ónos eső és a mellék utcákban 2cm vastagon áll a jég az utakon. A sok szerencsétlen autós meg 10km/h-val tötymörög. Reggel 8kor mikor még csak hó esett 30 percig tartott mire elértem kocsival a Köfémtől a Hadiárva utcáig(2km). Budain olyan dugó volt, hogy azt hittem összementek előttem vagy 10en. Azt semmi, csak balfaszok vannak az úton.
-
D.Orion
veterán
Jelentem: Székesfehérváron 6:40 óta esik a hó!
Normál hóesés, szél nem hordja. Téli gumival járható.
-
D.Orion
veterán
Székesfehérváron 22:20 óta szakad a hóóóóóóó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest