- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Hihetetlen, hogy mindent ennyire személyesen kezelsz...
De lelked rajta, máshol is ezt látom tőled, szóval nem engem tisztelsz meg vele.
Azért hogy tudd: nem hasonlítottam a fényképalbumot semmihez.
Próbálj kicsit másképp olvasni, és pozitívabban gondolkodni: talán jót tenne...
Egyébként meg tényleg érdekel(t), hogy reklámozhatnám-e ilymódon a saját vállalkozásom, mertugye elvileg nem, hiszen ez egy ingyenes fórum, tehát nem a reklám helye!
De gyakorlatilag meg elképzelhető, hogy rendben lenne, miután mindenféle linkes aláírást láttam már...
Mielőtt megint félreértesz: igen, leírtad, hogy a tiéd épp nem az, de azt is, hogy volt az egy-két napig, stb.
Mind1: részemről ezennel az off finished, és peace, ahogy mondják erre... Remélem ez már megfelel így (neked is).
Egyébként egy hardverekkel foglalkozó fórumon a hardverek ellen tüntetni: kicsit nonszensz.
De megértem anaqert.
Szép idő volt ma, így voltunk egyet szánkózni a Normafánál.Jó volt, mert most alig voltak, de hó az még akadt... (Kicsit sok is/mély a szánkónak.
) Bezzeg a hétvégén az a hihetetlen tömeg...
(Akkor szerencsére csak sétáltunk, és nem is lett belőle semmi bajunk, csak a ma látott törött szánkók voltak kiábrándítóak...) Azért azt remélem, hogy még fog esni hó a héten is - egy ideje már innen olvasom a hójelentést
-, s megáll az olvadás!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
alig 2 hónapja tagja a phnak
Az nem jelenti azt, hogy korábban nem jártam ide okulni.Sokat olvastam...
És bevallom, már akkor is igen tetszettek a konfigos aláírások, pláne a szépen szerkesztettek/egyértelműek.
Most nekem is az van: pont.
Miután mindenkinek szíve joga, hogy oda mit ír, szerintem egyáltalán nem kellett volna belekötni.
Amúgy meg a moderátoroktól inkább azt fogom megkérdezni, hogy mi lenne, ha pl. a vállalkozásom weboldalát reklámoznám. Miért ne?
Annyi van megkötve, hogy ne legyen hosszabb 3 sornál...
Na: majdnem elhasználtam a teljes smileykészletet.
Egyben sorry is, mert amúgy még nem volt problémám itt, és én a kérdést nem személyeskedésnek vettem...
Ha te igen...
-
Dalai Láma
őstag
De ahol te ezt tapasztaltad, egy sokkal északibb hely volt, ahol sokkal nagyobb a hó tapasztalat is, ha nem tévedek. Egyébként tök jó, szerdára terveztem a felutazásomat pestre az albérletbe, erre tessék! Ha leszakad az IC alatt -illetve fölött- a vezeték, akkor megyek inkább gyalog! És nagyon ideges leszek.
Itt Pécsett 7 ágra süt a nap, és pont rásüt a notebook LCD kijelzöjére, amin szépen megcsillan a vékony porréteg... Már tegnap estére hószállingózást mondtak. Ha ez így megy tovább, holnapra a hólapát helyett a strandfelszerelést készíthetem elö.
Még jó, hogy a nyáron tapasztalhattam egy kis havat, még hógolyóztam is valami gleccseren. Azelötti télen is mi volt? Itthon fél méteres hó, én meg Thaiföldön ''sínylödtem'' a 30 fokban valami egzotikus szigeten. Szóval most már nekem is HÓ KELL, mert kínomban a mélyhqtö falát kaparom. -
Thyb
senior tag
Sajna ma már a sztrádán is maradt nyoma a hónak.
Nem mondhatnám, hogy hiányzik, mert azért napi 70+70km-t lenyomok melóba meg vissza, és nem a legkellemesebb, mert vagy megyek 180-al és félek, hogy valaki kilép elém 90-el (mint pl tegnap), vagy ésn is megyek annyival és bevállalom, hogy valaki belém csattan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest