- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Pécs - Mecsek, még mindig esik, 3-4 cm friss hóréteg
A fákon zúzmara, tényleg minden fehér, jupíí.
-
Dalai Láma
őstag
Itt esik valami, de ez nem hó
Itt sincs olyan hideg sajnos. Bár estére, ki tudja? Hátha potyog valami hó szerű az égből!
-
Dalai Láma
őstag
Dec 24én este áltlában sötét szokott lenni, úgysem látjuk a havat, ha nincs, ha van. Pedrsze jó úgy ébrdeni, hogy a karácsonyfa hátterében az ablakon át a hófehér tájat látjuk! Jó lenne, ha így lenne.
-
-
Dalai Láma
őstag
Pécs, Mecsek, egyre intenzívebb hazavazás, nemrég kezdődött
Remélem tart egy kis ideig még
-
Dalai Láma
őstag
Itt Pécsen most esett kb 1-2 centi hó, de most jelenleg nem esik. Remélem még fog esni a hó az este!
-
Dalai Láma
őstag
De ahol te ezt tapasztaltad, egy sokkal északibb hely volt, ahol sokkal nagyobb a hó tapasztalat is, ha nem tévedek. Egyébként tök jó, szerdára terveztem a felutazásomat pestre az albérletbe, erre tessék! Ha leszakad az IC alatt -illetve fölött- a vezeték, akkor megyek inkább gyalog! És nagyon ideges leszek.
Itt Pécsett 7 ágra süt a nap, és pont rásüt a notebook LCD kijelzöjére, amin szépen megcsillan a vékony porréteg... Már tegnap estére hószállingózást mondtak. Ha ez így megy tovább, holnapra a hólapát helyett a strandfelszerelést készíthetem elö.
Még jó, hogy a nyáron tapasztalhattam egy kis havat, még hógolyóztam is valami gleccseren. Azelötti télen is mi volt? Itthon fél méteres hó, én meg Thaiföldön ''sínylödtem'' a 30 fokban valami egzotikus szigeten. Szóval most már nekem is HÓ KELL, mert kínomban a mélyhqtö falát kaparom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest