- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #23257 üzenetére
Rainbow Six Siege már a 3. passnál jár, Wildlands a 2.nál. Ubisoft már rájött, hogy jobb módszer életben tartani egy játékot évekig, mint folytatásokat sz*rni állandó jelleggel.
Destiny mondjuk a betervezett 4 részével kombinálja a kettőt, dehát ezvan, nem drágább mint CoDot venni évente. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
laceszgamer #23257 üzenetére
TellTale Games már évek óta így csinálja.
season-okban lehet megvenni a kattogtatós játékok epizódjait.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
laceszgamer #23253 üzenetére
Persze, mert az már Season 2...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #23253 üzenetére
hát 2 darab 20 euros DLC van benne 35 euroért (vagy 30 aki a játékkal együtt vette).
Ha maradnak a D1 üzleti modelljénél, akkor az őszi kieg 40 eur lesz, vagy 60 a korábbiakkal egybe.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
laceszgamer #10608 üzenetére
Legutóbb elfelejtettem említeni, a PayDay2 GOTY is 75%-os leárazás alatt van, 10 euró 40 helyett.
-
TBT
addikt
válasz
laceszgamer #10349 üzenetére
Nem rossz. Köszönöm!
Bár a legtöbb helyen már módosult az ár (több lett, mint, ami ki van írva kuponnal), illetve néhány helyen már el is fogyott... -
szami777
addikt
válasz
laceszgamer #10102 üzenetére
"mennyire divat venni azokat a golden boxokat vagy miként hívják őket."
Hát szerintem semennyire, mert azt alapból is kapod.
+ott vannak a deployment brief-ek, amik alatt is szoktak adni. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
laceszgamer #10098 üzenetére
mennyibe kerülhet így mexikóban bf4 premium?
-
kalozhun100
őstag
válasz
laceszgamer #9911 üzenetére
Ingyen jó lesz
ASUS ROG Magyarországtól
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #9372 üzenetére
A bűnrészesség - a felbujtás és a bűnsegély is - mint járulékos jellegű közreműködés, a bűncselekményben való tettesi alapcselekményt tételez fel, és csakis azzal összefüggésben valósulhat meg (BH 1999/53., 2000/185.). Ugyanezen elveket alkalmazza a Legfelsőbb Bíróság az áfa-visszaigényléssel elkövetett csalási ügyekben is: "A részesi magatartás járulékos jellege azt feltételezi, hogy a tettes magatartása tényállásszerű legyen, azaz bűncselekménynek minősüljön. [...] A részes büntetőjogi felelősségének a megállapításához elégséges annak a megállapítása, hogy a tettes magatartása valamely bűncselekmény törvényi tényállását kimeríti, és a részes a tettessel szándékegységben járt el (BH 1998/110.). A részesek cselekményeinek rendbeliségét illetően következetes az ítélkezési gyakorlat az adócsalási ügyekben is (BH 2001/513., 2010/60.).
-
mqm
senior tag
válasz
laceszgamer #9372 üzenetére
Köszönöm az egyetlen értelmes választ!
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
laceszgamer #9363 üzenetére
Nekem a main mappában volt egy settings fájl,abban írtam át a felbontást,de a fov-ot nem találom benne.
-
utomi
senior tag
válasz
laceszgamer #9360 üzenetére
Bocsánat ha már volt de pontosan hol kell és mit átírni?
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #9359 üzenetére
Felbontást itt is úgy kell átírni, ileltve FOV-ot beállítani, de enyni baj legyen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #9155 üzenetére
Felbontást valószínűleg kell állítani majd, ha eddig kellett, én még 1280*1024-ben játszottam vele utoljára. De ezt az Allied Assault-nál sem oldották meg, az is csak config fájlból állítható.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #9152 üzenetére
Nekem 64 bites Windows 7-en ment a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #9147 üzenetére
Nem is igazán értem mi ez a coming soon?
Húzzák az emberek agyát? Sose volt még Originnél ilyen tudtommal.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #9133 üzenetére
Amikor nem olvas, csak ír.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #9127 üzenetére
Dzsízösz Krájszt!! Mióta lehet kapni?
Más: SW II bundle mikor ért véget?
-
szami777
addikt
válasz
laceszgamer #8923 üzenetére
Akkor fortuna veled van. Tisztán emlékszem, hogy itt a topikba is több ember panaszkodott már 100%-os eladótól vásárolt törölt játékok miatt.
De elég ha csak belegondolsz abba, hogy egy shadow of mordor goty edition-t ugyan miért árulnak 1200 ft-ért, ha még sehol sem volt ennyi. (És ezen a haszon is rajta van már) Azért mert jófejek?
Nope. Ezeknek az eredetéről nem sokat tudunk. De mindegy, nem akarom szítani a feszültséget, sokszorosan kitárgyalt és elcsépelt téma ez, örülök, h eddig nem szívtad meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Illetve lehetőség szerint giftet nem szabad venni, vagy csak védelemmel.
Én tavaly vettem védelem nélkül giftet, nem tudtam aktiválni (már aktivált volt).
Kértek mindenféle fotót, hogy valóban nem sikerült aktiválni és nem volt meg a fiókomon előtte, de végül, kb. 1 hónap után visszakaptam a pénzt.
-
Marci79
senior tag
válasz
Igen, ez alap dolog ott. A párszáz értékeléses emberkéket sem szabad még "megbízhatónak" titulálni ott. Én egy majdnem 500 pozitívossal szívtam meg. A több ezres pozitívok valóban "biztonságosak".
-
Lackki
őstag
válasz
laceszgamer #8208 üzenetére
20kor
-
maddionmax
senior tag
válasz
laceszgamer #4290 üzenetére
Értem én ezeket a Redux kiadásokat (húzzunk le még egy bőrt a vásárlóról), de ha a régi Metro LL valakinek megvan, azonban DLC-ket már nem tud hozzá vásárolni és a Redux verziót sem kapja meg ingyen, akkor ez így marhára inkorrekt.
Jó példa a Sleeping Dogs, régi alapjáték már nem kapható, de a DLC-k igen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
laceszgamer #4285 üzenetére
Az alapjátékhoz képest mit dob hozzá a Redux?
A 2033 alap meg van, de a Last Light-t az hiányzik nekem
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #2544 üzenetére
Erre van v kinek ötlete? Mindig Paypalt használva szoktam vásárolni, most viszont miután várakoztat, piros closed felirat és rögtön refundolja az összeget. Valaki próbált ma G2A-n Paypalt használva vásárolni?
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #2539 üzenetére
Most elsőre úgy néz ki megjavult, de konkrétan enm enged vásárolni, mindig elutasítja a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest