- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
ZsZso #111417 üzenetére
értem hogy ez is nézőpont, de engem kifejezetten idegesít, mert nem csak a saját oldalá(am)ról nézem a dolgokat hanem beleképzelem magam annak a helyzetébe is aki a másik oldalon áll - ott a kisgyerek, akit etetni kell, meg nevelni, aztán van aki ellopja a munkáját van aki meg fillérb*szóskodik rajta... engem dühít na, felqr agyilag és még kérkedik is vele...
(#111418) micafighter dejó hogy megint ide jutsz ki
"Ez a munkáltatós rész is nagyon béna..."
már miért volna, egyenértékű azzal amit te művelsz, a munkáltatójuk azok az emberek akik megveszik a termékeiket, kvázi én, te... stb
"A világon mindent azért akcióznak....teszik be 100Ft-is boltba 1-e fizet 3-at kap akcióba hogy jobban veygék a népek."
pontosabban azért hogy ne rohadjon rajtuk a görögdinnye, ill hogy a pénztelenek is jusson belőle, nem mindenki kap faszányos fizetést amit aztán meg sajnál elkölteni teljes értékű termékekre...
-
tomsolo
addikt
válasz
ZsZso #110862 üzenetére
Az az Endless Legend ez meg a Space
Egyébként akinek kell a legendhez az új DLC annak megérheti a fenti csomag. Majdnem 80% off
-
eami
veterán
válasz
ZsZso #108724 üzenetére
mondjuk úgy hogy biztató... elvileg nem véletlenül hogy "foundation" updatenek hívják és jön még ehhez bőven más is. pont a napokban említettem valakinek hogy milyen kár hogy létrehoztak egy világot amibe rengeteg mindent bele lehetne pakolni hogy érdekes és jó játék legyen aztán kb semmi sincs. remélem ilyen nagyobb updatek jön még jó pár és multit is belevarázsolják valami értelmes módon.
-
csaba951
veterán
válasz
ZsZso #108699 üzenetére
Mennyit von le az oldal hitelességéből, hogy még mindig vesznek fel előrendelést a Dead Island 2-re, sőt most még akciózzák is?
-
Vertigo18
addikt
válasz
ZsZso #108598 üzenetére
Nem érted...
Én is azt vettem korábban. Azt nem értem, aki MOST vesz önmagában Steam Controllert! Hiszen pár centtel drágább csak a Steam Controller + Case bundle!
-
i2k
őstag
válasz
ZsZso #108494 üzenetére
Ha olvastál (mielőtt modink törölt ott mindent), akkor tudod, hogy:
* OFF-tag volt
* egyetlen hozzászólás után le is álltam a VGA-offolással, mert tudom, hogy itt, ezen a fórumon a modik milyenek...Itt pedig: " Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma) " --- továbbra sem értem, hogy egy OFF-topikban miért nem szabad arról írni, hogy teszem azt tegnap leszállt egy 'zufó a Fehár Ház tetejére... képpel és videóval...
...vagy hogy Józsi néni tegnap böfizett egyet.
OFF... akarom mondani: UFF. -
Agyzuzo
addikt
válasz
ZsZso #108182 üzenetére
Engem sose zavart, van egy egyedi stílusa de ezen én inkább vigyorogni, mintsem kiakadni szoktam.
Elfért itt a "napi Krájtek" rovat szerintem. Kissé aspergeres a srác, de ártalmatlan, a group buy-os ügyködése meg abszolút rendes dolog, fillérekért teszi szívességet sokaknak. Nekem ez sose fájt.
A vallásos téma se értem miért tabu, nálam semmi nem lenne tabu, de itt a modik érzékenységi mutatója elég hamar kileng - bár ez szerintem már képmutatás sokszor. Meg mitől félünk, jön a fekete ótó oszt elviszi aki gondolatbűnöz? -
Źşë'
addikt
válasz
ZsZso #106535 üzenetére
az első 1-2 hónapban még ON ként működött szvsz, aztán kezdett tele lenni szeméttel, direkt nem írtam miatta, mert értelmetlen, meg megint én lennék sok ember céltáblája ^^"...
cefet hogy még annyi idő után is ezért könyörögni kell, amúgy ayo helyében szó nélkül törölném az olyan hozzászólásokat ami még csak árcetlit sem tartalmaz... igaz még mielőtt jönne a szokásos kőzápor, nekem is van 1-2 offom ott, 2015-02-25-óta ami kb lepkefing kategória
a több topikgazda nem rossz ötlet, ill. még volt pár jobb megoldás rá ahogy olvastam a többiek hozzászólását -
duvi
nagyúr
válasz
ZsZso #106195 üzenetére
"Nekem abban a játékban az alapkoncepció nem akceptálható. Vegyél IRL pénzért egy hajót, aztán ha lejárt a biztosításod, akkor vegyél másikat. Neeem. (Igaz, $1000 fölött már van lifetime-insurance is)"
Ajánlom, hogy olvass utána a témának, mert ez egyáltalán nem igaz! Nem kell hajót venni valódi pénzért. Jelenleg lehet támogatni a fejlesztést, amiért kapsz egy támogatói csomagot (hajó+hangár+SQ42). Többféle csomag van, többféle tartalommal (többek között hajóval). Aki nem akarja támogatni a fejlesztést, az várja meg a megjelenési dátumot. Akkor megveszi a SQ42-t (single player ) és ha tetszik az MMO részét a játéknak. Így semmit nem kockáztatsz és az első hajódat is ingame szerzed meg. Az szintén hatalmas tévedés, hogyha lejár a biztosításod, akkor vegyél másik hajót. Egyrészt a biztosítás csak akkor lép működésbe, ha valamiért megsemmisülne a hajód, másrészt az éles játék alatt is lehet (ajánlott) továbbfizetni a biztosítást, ingame pénzből.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ZsZso #106116 üzenetére
Semmi ellenséges hangnem nincs.
"Ne haragudj, de ezt nem értettem"
A group buyson kb szabályozzák a HH áraidat is. Érted te sz***z vele meg téged vesznek sokan a semmibe és még azt a kicsit is elveszik....
De nem halok bele ha valamihez nem jutok hozzá olyan áron ,ahogy megálmodtam. 12** steam game elég életem végéig -
Crytek
nagyúr
válasz
ZsZso #106109 üzenetére
" Csak a GB -n létezik a "no-profiteering" szabály "
Ez a szabály olyan mint hogy a holdon valakik telket adnak el....
Ha én csinálok valamit ami másnak örömet okoz mert sokkal olcsóbban jut a játékokhoz nehogymár belepofázzon valami csicska mert ezer éve megnyitotta a topikot neki... Álljon már meg a menet...
SOMA-m pedig lesz előbb utóbb ne szarj be(WWE 2k16 -al elbohóckodnék szerencsére steamgifts tele van vele)
-
djculture
félisten
válasz
ZsZso #105723 üzenetére
"majd egyszer valaki jogi útra tereli a témát"
Hong kong ennyi, tudod mikor fognak ott lévő cégtől bármit is kikövetelni. Kínaiak mikor átvették az angoloktól azért nem olvasztották be mert egy adóparadicsom, kifele értékesítéskor egy fillér adót nem kell fizetni és a társasági adó is minimális. Eleve ha te kiválasztod hogy eu-n belül élsz fizetsz áfát már azt lenyúlják mert Hong kongban az életben nem fognak ezzel elszámolni, ott nincs ilyen kötelezettség.
-
eami
veterán
válasz
ZsZso #103195 üzenetére
nekem úgy rémlik ott azért kellett visszavenni, mert nem volt desktop gép a világon ami elvitte volna maxon. Az összes korábbi demo is nvidia gridből futott.
(#103197) maross: nem is csoda, hiszen a vagyongyűjtés 119. szabálya szerint "A haszon mentsége a haszon." (A Ferengiek Legendái)
-
Crytek
nagyúr
válasz
ZsZso #103192 üzenetére
Részemről:
- mi lesz ezek után a grafikabutítással (amikor is a PCt butítani kellett, hogy a PS4/XBox One ne legyen túl rusnya hozzá képest). Nem érdekel,mert bármi volt mindig is ömlött a béta fos optimalizálatlan fostenger. Szóval semmi az égvilágon nem fog változni
- milyen árszabással jön ki - Nem érdekel mert konzol
- mit fog lépni erre a MS - lásd 1-el fentebb -
-
cskamacska
addikt
válasz
ZsZso #100277 üzenetére
A nevesített bundlikkal az a baj, hogy nevesítve vannak. Pl most az egyszeri halandó francért menne be a Square-Enix saját boltjába, vagy akár nézne a Steames leárazásaikra, ha a főbb neveik fele még azokhoz képest is erősen jóárasítva beszerezhetőek az aktuális Humbli Bundliban. Egyszerűen kinyírja az egyéb eladásokat.
Ugyanakkor azért valamivel csak kell promózni a monthlyt, így egy nagyobb nevet csak kénytelenek kiplakátolni. Novemberben és februárban a Legend of Grimrock II és az Alien Isolation volt a poster boy ami a bundli része előlegben, decemberben meg januárban a Towerfall Ascension meg a Payday 2 ami az előző bundliból jutott az újaknak, de ez nyilván a hűséges vásárlók szívatása, így fel is hagytak vele.
-
válasz
ZsZso #100267 üzenetére
Ez az egesz csures-csavaras akkor is zsakbamacska szo es az elado durva megeroszakolasa. Ilyen elven nem letezhet a zsakbamacska fogalma, g2a-s random key, hrk-s hot random key, satobbi, mert mindent vissza tudsz valtani. Ja igen, es akkor nyugodtan probalkozz az utobbiakkal, persze, sok sikert. Ha mindenki visszavaltana akinek nem tetszik amit kap, akkor mi az isten ertelme van zsakbamacskaba tenni, es nem havi publikus bundlekent eladni?
-
Hunbeast87
senior tag
-
Cheesus
senior tag
Van szellőztetés, csak épp nem megyünk vele semmire
-
Mondandóm második felére gondolsz?
Nagyon egyszerű, ha egy játékot be tudsz aktiválni akkor futtatni is tudod... (99,99%).
Ha futtatási korlát van rajta, akkor az esetek 99,99%-ában már aktiválni sem tudod.Ritkán a megjelenéstől számított relative rövid időn belül volt már olyan hogy be tudtál aktiválni egy játékot, és futott is... majd utólag rátettek egy futtatási korlátot. Ilyen lehet, de ezis ritka 0.01% esélyes.
Régi több éve piacon lévő játéknál meg semmi, mivel azokkal utólag nem foglalkoznak évek után ilyen zárakkal meg stb. Sőt inkább levenni szokták, ha van is módosulás.Szóval annyi mondtam mint érvelés, ha be tudod aktiválni akkor futni is fog.
A New Vegas Ultimate-t más szempontból speciális... mégpedig azért mert a "sima" régiómentes változatát letiltották keleteurópára... Tehát amit meg tudsz venni németeknél, angoloknál, amerikaiaknál stb. Azt ők be tudják aktiválni, az oroszok és kelet európa meg nem. Ezért van a német boltban is a figyelmeztetés, hogy nálunk nem fog menni. Angoloknál, németeknél stb menni fog. Ezért New Vegas Ultimate-et csak Steam-en illetve a magyar boltokban célszerű megvenni.
Ez a változat elég ritka... talán ez az egyik még még van 2-3 eset ilyen max... de ritka mint a fehér holló.A Dishonored GOTY esetén a fenti régiómentes "ROW" változat nincs aktiválási korláttal ellátva (mint ahogy az esetek 99%-ban sosem a ROW). Tehát ha megveszed brazíliában, angliában, stb akárhol azt be tudod aktiválni nálunk is és menni is fog.
Dishonorednél nálunk egy spéci keleteurópai változatot árulnak, ami viszont csak nálunk/régiónkban aktiválható.
A plussz csavar a dologban, hogy ebből is kétféle van... van a dobozos bolti... ezen futtatási korlát is van. Tehát megveszed a magyart, beaktiválod és fut is... de máshol nem fut (pl németeknél, angoloknál).
És van az amit a Steam árul a saját boltjában. Ez szintén csak nálunk vehető meg, de nincs rajta más korlát. -
MoVieFaN
aktív tag
Közben rájöttem, hogy nálam valószínűleg a CIS verzió megléte okozza a gondot. Meg is kértem a törlését a Steam Supporttól.
Úgy tűnik, hogy a ROW (appID 22380) és a CIS (appID 22490) nem fér meg egymás melett. Külön soron is hozza. Ha az alap Steam könyvtárba teszem, akkor letölti a ROW-t, majd indításkor a CIS-t is, és végül a CIS fut (DLC-k nélkül). Ha másik meghajtóra teszem, akkor jön a hibaüzenet.
Egyetlen megoldásnak a CIS töröltetését láttam. Bízom benne, hogy ezután nálam is jó lesz (Win8.1 64bit). -
-
reelc
veterán
Ez jó hír, arra számítottam, hiába venné meg a brazil ismerős, úgyis zár lesz rajta. Korábban olvastam itt a fórumban, hogy a Bethesda régiózárazik.
(#99090) NetTom: Gondolom nem sok esély van arra, hogy egy 2 éves játékot utólag zárazzanak, vagy igen? Ilyesmi a megjelenés körül szokott történni?
-
DeFranco
nagyúr
egyébként hogy van most a nuuvemnél a vásárlás, minden esetben vpn kell, csak esetlegesen aktiválható a vásárlás után, vagy a vpn szükségessége is esetleges?
re:szerk: tehát ha most rázsizsegek a dishonoredre, és vpn nélkül engedi megvenni, akkor tuti aktiválható, ne is várjak a visszajelzésre, nekifoghatok biztonsággal?
-
warcat
veterán
Az én New Vegas Ultimatem tőlük van de ez már vagy 2 éves vásárlás,azóta nem tudom változott-e valami.
Az biztos,hogy az EUs boltokban gyakran olyan kulcsot adnak el, ami nekünk pont nem jó, direkt ki vagyunk zárva belőle (lásd most gamesplanet akció) míg a nuuvemes az egy row kulcs volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest