- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #30611 üzenetére
Köszi, a múltkori Dirt3 steames akcióról lemaradtam (azt hittem este 7-kor váltják a napi akciót, de 6-kor megtették) így most 20%-kal olcsóbban megvehettem
-
genndy
addikt
válasz
cskamacska #30611 üzenetére
F1 2010 ennyiért bizony kellett!
Köszi a hírt. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #30607 üzenetére
Látod, így már mindjárt más. Én is beszállnék, ha nem lenne meg.
A közösségépítést szeretjük. -
warcat
veterán
válasz
cskamacska #30482 üzenetére
Igen,a máshol is elérhető extrák közül lehetett választani(Bio2,Civ V,Spec Ops stb).
Az a tippem,hogy a 2K fixen küldi az eladott pre-order példányok mellé a kulcsokat, a viszonteladó(GG) csak annyit jelez,hogy miből mennyit kér,így ha nem adnák oda a vásárlóknak,akkor olyan lenne,mintha lenyúlnák a kulcsokat,így aztán kiosztják,még ha nem is azt rendelted.Egyébként,sokat szóval mivel Amazon visszafogja magát,most nagy kedvencek nálam
-
törölt tag
válasz
cskamacska #30413 üzenetére
Majd a boltban az év dolgozójának kisorsolják mint díjat
-
Executioner
tag
válasz
cskamacska #30239 üzenetére
Üdv.,
GamersGaten hogyan lehetett hozzájutni ehhez a 20%-os kuponhoz?
-
ZS3NI
őstag
válasz
cskamacska #30240 üzenetére
SpellForce + Oddworld = Insta buy..
Remek játékok.
-
salala
tag
válasz
A spellforce az nem körökre osztott stratégia? Mert ha az,akk or az Oddworld-el nekem megéri a másfél dodót.
-
válasz
hat, valoban volt...
-
Amershan
csendes tag
válasz
cskamacska #30132 üzenetére
Azért én azt nem merném kijelenteni, hogy nincs esélye az íjásznak. Megfelelő lövedékkel egy lövés a lovag is. Ha meg közel kerül akkor futás van. Kis bicskával tényleg nem sok esélye van, bár ha ügyes az ember akkor azzal is kinyírhatja a másikat
(chivalryról van szó ha nem lenne egyértelmű
)
-
törölt tag
válasz
cskamacska #30132 üzenetére
Na akkor Chivalry totál kilőve. WotR-ben is néha vannak érdekességek. Nehéz páncélban úgy rohangálnak, hogy az már vicc. A vétellel még azért ennél várok mert egyelőre nem nagyon fekszik ez, hogy a melee-k közel tudnak kerülni sima futással vagy charge-al de az íjászoknak semmi távol tartási képességük sincs. Kipróbáltam a melee-t is de simán el lehet kapni az íjászokat mert semmit nem tudnak tenni.
Az meg mekkora vicc már, hogy pajzsot is hordhatnak egy normálisabb skill helyett (pl. dodge). -
attiati
veterán
válasz
cskamacska #30129 üzenetére
Végiggondolom, bár neki is lenne mit veszíteni (ph és vatera megbízhatóság).
Anno steam-et is úgy vettem tf2-vel. Mailt is cseréltem. Meglátom; lehet jövök anyázni, majd ne figyeljen rám senki. Kösz az infókat mindenkinekwwenigma: igen
-
törölt tag
válasz
cskamacska #30098 üzenetére
Na akkor egy próbát lehet megér a teljes változat.
(#30099) Allien:
Ezekhez fejlődni kell és külön képességekkel lehet majd ügyeskedni? -
Amershan
csendes tag
válasz
cskamacska #30100 üzenetére
Nem tudom mi bajod a Chivalryban az ijászattal, sztem fun
Az a lovag meg béna akit bugylibicskával agyonspammolnak
-
danih
veterán
válasz
cskamacska #30100 üzenetére
Az első bekezdésen borultam, ez melyik a Chivalry vagy a WotR?
-
Allien
veterán
válasz
cskamacska #30098 üzenetére
Jaja, és lehet akár Tell Vilmos, vagy Robin Hood "jelmez" is rajta, mozgékony, gyorsan helyet tud változtatni, vagy el tud menekülni. De akár közepes páncél, és másodlagos fegyvernek pajzs, és kard.
Csúnya dolgokat lehet művelni ilyen formákban IS.
-
Polllen
félisten
válasz
cskamacska #30091 üzenetére
offline MMO?
-
GoZoL
senior tag
válasz
cskamacska #30027 üzenetére
Ha találtok BF3 premium edition-t nagyon jó áron, akkor ne tartsátok magatokban!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #30003 üzenetére
Azért ne feledd, ehhez a kiadóknak/fejlesztőknek is hozzá kell járulniuk, "magától" semmi nem kerül oda.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska #29990 üzenetére
Az elején nagy show volt a Humble Bundle, de olyan játékok is kerültek bele, amik aztán olyan eladást is produkáltak, amit azóta sem ért el senki.
Én nem sajnálok fizetni Steamen sem akár egy indiért se, ha az eredeti és ötletes.
Nézz körül a Greenlighton és megérted, miről beszél DeFranco.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #29990 üzenetére
Oda is valóak. 12 egy tucat mind, jellemzően ugyanazon a sablonon. Arra viszont tökéletes, hogy ha egy gárda tényleg tehetséges, akkor meg tudják mutatni magukat itt egy játékkal, és ha az sikert arat (Frozenbyte) akkor utána ki lehet lépni az indie dobozból. Nem csodálkozom, hogy a 20. tower defense meg a 18. lövöldözz színes tárgyakra zenei aláfestéssel játék után már meh...-pozitív az összes bundli 80%-a.
-
Crus
őstag
válasz
cskamacska #29957 üzenetére
A Gamer nem a teljes játék hiánya miatt szűnt meg, hanem Ivanov P. és M.Ali (IPMA Lapkiadó) pénzelmenekítő áldásos tevékenysége okán.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #29961 üzenetére
Naja... Nekem az 576 akkor szűnt meg létezni, mikor Zolee otthagyta a főszerkesztői széket.
-
ZS3NI
őstag
válasz
cskamacska #29957 üzenetére
Konzol magazin?
Remekül megvan, teljes játék nélkül, viszonylag olcsón
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #29895 üzenetére
GMG-n nyitottam ticketet, de ott nem bízok a supportban annyira. Meglátjuk. Persze, házhoz mentem, nem igazán hat meg, tualjdonlom a licenszet, legálisnak fogom fel ezek után azt is, ha egyéb forrásból szerzem meg, de biztos vagyok benne hogy így vagy úgy aktiválva lesz az originen. Ha a GMG ad kulcsot akkor úgy, ha a support teszi be, akkor úgy.
Mókázásnak fogom fel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #29895 üzenetére
Hat igen, ez igazabol GMG sara szoval nem ertem miert csesztetitek EA-t... Ott volt a lehetoseg akcioban 1AUD-ért...
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #29745 üzenetére
Épp azért sok,mert ez nem sima visszautalás.
Chargeback lényege,hogy ha olyan árut vettél ami nem felelt meg a leírásnak,valahogy trükköztek vele,visszaszerezd a pénzed,ez az összeg meg a bünti az eladó felé,ami hivatott fedezni minden banki illetéket másrészt elrettentés,hogy ne csinálj ilyesmit a vevőkkel.
Sajnos itt a büntetés része rossz felé megy,ami épp a csalók célja volt,a lopott pénzből(vagy annak tettetett)Steam kulcsokat vettek,majd azt eladva tisztára mosott pénzt szereztek.Duplán megszivatták szerencsétlen boltot(az eladott áruért járó pénzt is bukta de az már ki lett adva,meg még meg is büntették),nem is csodálom,hogy elmentek addig,hogy deaktiváltassák a kulcsot. -
válasz
cskamacska #29669 üzenetére
Nem is játszottam vele.
Emlékeim szerint valami 2000 Forintos kiadásban vettem meg, és akkor is játszottam vele először.
-
huskydog17
addikt
válasz
cskamacska #29507 üzenetére
Ha trollkodni akarnék, akkor úgy kezdeném, hogy ugye 2006-tól nincs ATI, de mivel nem akarok trollkodni, így nem teszem.
Amúgy meg a TressFX-et DirectCompute-ra optimalizálták, de arról nem tehet az AMD, hogy az NV teljesen kiherélte a Keplert DC téren, amire senki nem számított. Nyilván az AMD ezt most agyonreklámozza, hiszen ez az effekt teljes mértékben DC felületen fut, így a GCN brutális előnyben van és ez jó az AMD-nek. Ezen felül megerősítést nyert, hogy az effekt kódja jó és hogy NVIDIA oldalon driver a ludas, ott kell várni javulást.
E témában további beszélgetésért kérlek fordulj a téma topic-jába, amiből amúgy több is van.FX éra meg kb. annyira mellé ment, mint anno az ATI-nál az X100-as széria. Ez utóbbi szériánál persze, hogy nem reklámozták, mivel azok nem ismerték a SM 3.0-t (ahogy az FX széria sem), de az X1000-es már teljesen támogatta és tech- demokat is készített hozzá az ATI.
# 29508: Jaj de kár, hogy nem steam-es, mert akkor már megvettem volna, így viszont sajnos nincs üzlet.
-
huskydog17
addikt
válasz
cskamacska #29456 üzenetére
"ATi-ra optimalizált effektnél?"
Ez több szempontból sem igaz, de ezt te is tudod szerintem. A PhysX meg valószínűsíthetően néhány éven belül végleg eltűnik a süllyesztőben.
"Bezzeg ha CUDA-ban PhysX-el lenne megoldva, akkor nem lenne teljesítménybeli gondunk"
Hajjajj, mennyi ellenpélda van."mert a piros kártyákon egyszerűen nem is működne."
Persze, hogy nem, hiszen zárt technológia, éppen ezért ép eszű fejlesztő messziről kerüli.
-
kukulec
őstag
válasz
hihetetlen, hogy feljövök, kérdezek, más képes normálisan válaszolni, de a prohardveren mindig jön egy prosztó, aki behány valamit, és azt hiszi roppant elmés. a hozzászólásodnál bármely divathullám jobb eligazítást ad.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hiába állapodnak meg a CoD-nál, a csalók miatt szinte játszhatatlan. Nagyon gyorsan ráunnak majd.
-
válasz
cskamacska #29395 üzenetére
De én csak CSÁ-t szeretem
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #29397 üzenetére
Ez a játék könnyeket csalt a szemembe... Lehet le kéne szoknom róla, hogy hagymapucolás közben játszom.
Aki azt hitte, hogy a City Interactive-ot nem lehet felülmúlni, annak ez a kis gyöngyszem kihagyhatatlan!
Ezt a játékot nem csak végigjátszani kell, hanem napi szinten elővenni és ízlelgetni, mint egy jó bort, de akiben van egy csepp jóérzés az egyből beteszi az exe file-t az Autostart szekcióba is a registry-ben, elveszi a user-étől az admin jogokat, az admin felhasználó kódját pedig egy 12 soros Chuck Norris idézettel helyettesíti és egyből elfelejti!
-
Zamery
senior tag
válasz
Hát, és sok "B" (inkább "ZS") kategóriás játékkal játszottam, de azért nálam is van egy szint...
Köszi, de ezt kihagyom. -
lordjancso
senior tag
válasz
Nem ismerem ezt a játékot, de a film elég jó volt.
Ha elszúrták, akkor nagyon sajnálom, pedig egy Commandos-szerű kis taktikai játéknak nagyon jó lett volna. -
albert8
veterán
válasz
cskamacska #29395 üzenetére
Ezt egyébként hol lehet játszani? vagy csak setupot kell hozzá leszedni?
-
Arkennys
addikt
válasz
Ennyire rossz lenne?
A film poén volt.
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska #29011 üzenetére
Mindjárt felrakom és megnézem.
Ha valakinek kell akkor van két fölös kulcsom az akciós árért. Ha holnapig nem kell senkinek akkor elsózom drágábbé valahol. (már ha sikerül)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
cskamacska #28839 üzenetére
Tárgytalan, megtaláltam a kódot.
-
válasz
mi "a kod"?
megvan, koszonom
-
DJGABI
addikt
válasz
aww yiss, ez durvára megéri... sztím árazás szempontjából eléggé mostoha gyerekként bánik a COD szériával...
Mindegy, én még tegnap MW2-t külön megvettem, simán aktiváltam. Megbánni nem bántam... Csak kár hogy most jött Blops2 free weekend, szegény MW-nek várnia kell
(protip: én magam nem próbáltam, de ahogy olvasgattam amazon elnéző a többszöri regeléssel, úgyhogy nem csak egyszer él a 25% .P)
-
bul07
nagyúr
válasz
Ez nagyon csábító
Amúgy egy kódot ad vagy többetNekem csak a cod4 meg a MW3 kellene, bár a MW3 sok DLC-je agasztó
Na majd meglátom -
Zamery
senior tag
válasz
Itt linkeltem: [link].
-
Psychonaut
veterán
válasz
cskamacska #28584 üzenetére
Mondjuk a nyilvános fórum nem csak azt jelenti, hogy mindenki szabadon leírhatja a véleményét, hanem azt is, hogy mindenki elmondhatja a véleményét a másik véleményéről...
(elsősorban nem neked szól, csak te idézted be a hozzászólásából azt a részt, azért erre ment a válasz) -
Vertigo18
addikt
válasz
cskamacska #28589 üzenetére
igen, már látom... bocsánat...
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska #28584 üzenetére
Ez tetszett, már alig várom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #28545 üzenetére
Ez eddig is igy volt szoval nem ertem mirefel most ez igy...?
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #28545 üzenetére
ezt mar illet
-
gtamate2
veterán
válasz
cskamacska #28491 üzenetére
Na pont most kezdek átállni Linuxra, tetszik ez a kezdeményezés. Én idáig abban a hiedelemben voltam hogy a Linux olyan win2000 szerűség (ugyanis akkor láttam egy régebbi linuxot), de most hogy feltettem hát, nagyon bejövős OSX stílus
-
Polllen
félisten
válasz
cskamacska #28491 üzenetére
Remélem lesz rendes hátszele.
-
válasz
cskamacska #28027 üzenetére
Gabebook ???
-
horvathd
aktív tag
válasz
cskamacska #27922 üzenetére
A Dead Space 3-nál, a mikrotranzakció és a DLC két külön dolog, de mindkettővel alkatrészeket lehet venni. [link]
-
válasz
cskamacska #27866 üzenetére
Pedig kifejezetten színvonalasra sikerült közülük nem egy, még kinézetre is.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #27866 üzenetére
Úgyis mindenki tudja, hogy a Birodalom és a Sötét Oldal mindig jobb.
-
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #27829 üzenetére
Köszi
de már nem aktuális,azóta akciót váltottak.
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #27724 üzenetére
annyira gyorsan csökkenek az AAA kategóriás játékok árai, hogy elgondolkodtatja az embereket egyáltalán vegyenek e megjelenéskor húzó címeket, mert pár héten/hónapon belül úgy is lecsökkentik az árukat 50-66%-al.. érdekes üzletpolitikát követnek mostanság
-
törölt tag
válasz
A Sniper Challange egyikhez sincs? Vagy az mihez van?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ugyanitt:
-Sleeping Dogs Limited Edition 12.49€
-Just Cause 2 3.74€
-Kane and Lynch 2 3.74€Mind volt már ilyen akcióban, de ha valakinek nem lenne meg, mind megér ennyit.
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #27717 üzenetére
Hozzám jöhetsz.. Nekem van még 1 kuponom és nem is fog kelleni..
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #27720 üzenetére
A Steam nem DRM. A Steam egy életérzés.
-
válasz
cskamacska #27720 üzenetére
Ott te vagy p_mamusz, ugye?
-
válasz
cskamacska #27717 üzenetére
Nekem még van.
Amúgy fogalmam sincs, hogy mennyi van még, 1 biztosan. Ha több van, akkor szívesen veszek neked valamit, de 1 biztos kell nekem.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #27201 üzenetére
biztos ugygondoltak hogy mostmar megvan neked es teljesitettek a celt
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #25881 üzenetére
Így legyen ötösöm a lottón!
Ahogy beszereztem (ayo fórumtársunkon keresztül
) a James Cameron's Avatar: The Game játékot téli zakcióban, "biztos ami biztos" alapon, hát azzal a lendülettel le is szedték a Sztímboltból mikor a téli akció végetért.
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #27003 üzenetére
Sőt blue cionnál teljesen le van minden tiltva,és még a coinok ára is felment (bár elvileg az a dollár árfolyamtól függ,azt nem néztem).Eléggé lezártak minden rést a pajzson,csak annyi a kérdés,hogy a jelenlegi árakon lesz-e elég vásárló / sosem voltak túl olcsóak/
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #26535 üzenetére
Nem egyszerűen nem szeretem az fps-műfajt, hanem túlhype-olt fosnak tartom, miközben túl sokan nem is játszanak mással
Ráadásul ahogy te is említed, azok a grafikáról szólnak az értelmes játékmenet helyett. Teszek a grafikára. Ha egy játék unalmas, akkor lehet 3D-s holografikus megjelenítésű is, akkor sem leszek hajlandó játszani vele.
-
Psychonaut
veterán
válasz
cskamacska #26535 üzenetére
Mert az igénytelen pixelgrafika nem fos, hanem alternatív és retro. Ha nem tudtad volna.
-
int
tag
válasz
cskamacska #26414 üzenetére
Voltak akciók?
A bakikat leszámítva én nem láttam.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #25886 üzenetére
Damnationt mondjuk sok multinál láttam már 990ft-ért de gondolom a dobozos nem steam.
-
válasz
cskamacska #25881 üzenetére
Öööö, nem értelek. Ha tényleg kedvenced a Damnation, akkor miért sok érte a mostani 6 euró? A másik meg 10, az sem megfizethetetlen kategória.
-
NorDezs
senior tag
válasz
cskamacska #25383 üzenetére
Jól sejtem, ha eddig nemjött refound és levél a paypaltól/ggtől, akkor megtarthatom a Border2-t? Elméletileg a kulcsokat is le tudnám kérni, ha lenne nekik.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #25383 üzenetére
Paypal fiókot megnéztem ,az előbb írtam is hogy ott van hogy refund complete.
Meg email is jött róla. -
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #25311 üzenetére
ozt amikor amazon mindenkitől törölt egy e-könyvet távirányítással, mert valami szerzői jogi gubanc volt...
@ollie
Ez egész korrekt, ha rögtön ezzel kezdték volna... -
válasz
cskamacska #25311 üzenetére
Legújabb infó a Gamersgate-től ez ügyben: [link]
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #24802 üzenetére
E-mailt kaptál elvileg ahol lesz egy link, ahol betudod később fejezni a fizetést..
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #24791 üzenetére
Szintén zenész..
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #24755 üzenetére
Én hoztam addig egy jó könyvet olvasgatni, mert úgyis ráérek.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #23995 üzenetére
Ezzel a csomaggal "pay to win" lett a DOTA 2? Mert ennyi pénzért minimum azt várom el, hogy legyőzhetetlen leszek!
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska #23873 üzenetére
Ez nagyszerű akció, köszi. Viszont én csak bankkártyával tudnék fizetni, vajon mennyire biztonságos ez ott?
-
válasz
Ehhez külön kell regisztrálni?
Mert engem nem enged be! -
attiati
veterán
válasz
a kapott kódokat hol lehet steam-ben aktiválni / regisztrálni?
-
Niczo
senior tag
válasz
Köszi! Nem vagyok nagy stratéga, de ezzel teszek majd egy próbát. Ennyivel nem kockáztatok sokat
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Egy gyors kérdés. Honnan tudom meg, hogy itt melyik régiózáras? Az XCOM érdekelne, és hát oroszul nem tudok
A jobb felsőben, meg ha átállítom angolra, ugyanolyan orosz marad a nyelv...
Mondjuk az oldalon talán az az orosz zászló azt jelenti, hogy oroszul kommunikál csak... így felejtős lenne.
-
hjanos1
senior tag
válasz
Ebből lehet többet venni?
Egyik barátomnak is kéne belőle -
horvathd
aktív tag
válasz
Köszönöm!
Egy kérdésem lenne. A Steam kód mellé kaptam egy aktivációs kódot. Ezzel mit kell csinálni?
-
válasz
Koszi!
-
Windex
tag
válasz
Köszi a tippet! Régóta vadásztam már a Gods and Kings-re
-
ZS3NI
őstag
válasz
Valaki lenne kedves megvenni nekem a gods of kingset? Új bankkártyám van, nemszivesen adom ki egyből az összes számot róla, főleg egy orosz oldalon.
Paypalon tudnék küldeni 550Ft-ot.
PÜ
-
sagem
addikt
válasz
Hű, ez ennyiért ajándék, meg is ajándékoztam vele magam karácsonyra, thx
A kulcsokat rendben megeszi a Steam. -
edemark
csendes tag
válasz
cskamacska #23188 üzenetére
Hello cskamacska az igazat megvallva nem igazán értem, mert ha meg akarom venni az Alice-t (rákeresek akkor engedi, hogy megvegyem 18.42 eur-ért) és nekem természetesen magyar lakcím van megadva. Szóval nem úgy tűnik, hogy nekem nem árusítja mert nem az usában élek. De a kedvezményes Alice nem megy. Lehet, hogy ez még majd csak lesz akció? Ha meg nem akkor az amazonos az járható út? [link]
Ezt a civilization játékokkal kapcsoaltban is kérdezném [link]
(és persze bocs erről már biztos volt szó itt a fórumon, és nyugodtan visszaolvashatnék odáig) -
Balazs_
senior tag
válasz
cskamacska #23188 üzenetére
Nekem a jelenlegi EA kedvenc, a Vedd meg a BF3 Premiumot karácsonyi áron!
Namármost: Origin: 60€, 576/cdgalaxis 11k, konzolvilágban meg 9.5k. De, hogy ez karácsonyi ár?
Áhh... Az is csoda volt, hogy engedték a Bioware-nak, hogy kiadja a DA: O promo cuccokat ingyen. -
válasz
cskamacska #23125 üzenetére
Nem rossz otlet, koszi!
-
Keksz03
senior tag
válasz
cskamacska #22865 üzenetére
chivalry steam-re regelhető jól látom?
szerk.: egész pontosan holnap meddig tart az akció? mert délelőtt elfutok bankba ha még belefér.
-
válasz
cskamacska #22871 üzenetére
A GOG-os Witcher 2 EE-t be lehet regisztrálni STEAM-en?
-
opti06
aktív tag
válasz
cskamacska #22865 üzenetére
megvan halva az oldal, nem bírom megvenni
-
törölt tag
válasz
cskamacska #21360 üzenetére
Na most aztán már semmit sem euroban látok
, hogy lehet vissza állítani?
szerk:
Dungeon Defenders: ehhez van valami ajánlott DLC vagy csak a sima éri meg 2,99 euroért?(#21365) Zamery:
+Köszi mindenkinek -
kretenallat
senior tag
válasz
cskamacska #21015 üzenetére
csak mar kijott a free to play folytatas. jatssza meg ezt vki multiban?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #20587 üzenetére
Ez az ahol a minimumot fizetok is megkapjak a bonuszokat igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest