- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TheProb #87718 üzenetére
Szuper ár! Szerintem dupla ennyit is megérne, a legjobb játék volt, amivel tavaly játszottam (tudom, az alap 2013-as
). Persze csak akkor jó, ha a történet az első számodra is, mert azért a gameplay egy átlagos FPS-é (plazmidokkal feldobva egy kicsit). Én letettem a hajam tőle, az biztos.
-
djculture
félisten
válasz
TheProb #87141 üzenetére
Ha laptop agyonherélt rendszeren nézed akkor persze. Az is csoda hogy elindul ilyenen. Hiába tesznek ezekbe sokszor potens kártyákat ha a fogyasztás oltárán agyonherélik.
A dobozos verzión is rajtavan:
A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált -
csaba951
veterán
válasz
TheProb #86936 üzenetére
Fallout New Vegas Ultimate
Aztán ne nagyon csodálkozz rajta ha nem tudod majd aktiválni! -
zone
őstag
válasz
TheProb #86262 üzenetére
Elnézést, hogy megbántottam az érzékeny lelked azzal, hogy felhívtam valamire a figyelmet. Ha valakit érdekel, utánanéz, hogy kié a ref - ezt cskamacska meg is tette helyetted. Gondoltam nem vagyok azzal egyedül, hogy nem szívesen keresek idegeneknek pénzt a tudtomon kívül.
Rettentően sok időt és kedvet áldoztam arra, hogy megtekintsem a linket, köszönöm, hogy átérzed, amin keresztülmentem. Valóban megérte felkelni, ez volt a napom fénypontja és én is örülök, hogy neked is elég szabadidőd van arra, hogy itt siránkozz.Redditről: Ha valaki az amazonos vásárlásaival extra kiadás nélkül adományozna, ezek a jótékonysági szervezetek kódjai:
childsplaycha-20 / Child's Play
electronicfro-20 / EFF
ablegamers-20 / Able Gamers
mercycorps-20 / Mercy CorpsTo add a charity affiliate to an Amazon link, you need to add ?tag=[code], where [code] is your charity of choice. For instance:
http://www.amazon.com/dp/B00CIBB0OY/?tag=childsplaycha-20 -
zone
őstag
válasz
TheProb #86235 üzenetére
Csak szólok, hogy ref link: "tag=webtoolandtec-20"
(#86239) Dilikutya
Én nem bírtam vele sokáig játszani, amikor az első kihallgatást már huszadjára kellett újrakezdeni, mert nem jó kérdést választottam a listából, indult az uninstall. Az meg kifejezetten zavaró volt, hogy a modellek kidolgozottsága nagyon eltért az arcoktól. pl. [link] -
djculture
félisten
-
csaba951
veterán
válasz
TheProb #85937 üzenetére
Nekem korábban ilyenkor úgy működött, hogy az USD árat mutatta a termék oldalán, a fizetéskor automatikusan átkonvertálta az USD összeget EUR-ra. Matekozd ki, hogy nálad így van-e?! Attól, hogy GBP-ben mutatja az összeget, lehet hogy olyan áron van, mint amit szeretnél!
-
De4d
őstag
válasz
TheProb #77629 üzenetére
Fene, dillemába vagyok, mert a CD galánál az 1-2 packban dobozosan 2000.
Annyira nem fontos a doboz, itt meg még jobb áron van, de csak az 1, no ha a 2-t nem tudom beszerezni ennyiért, nem tudom honnan lehetne legrosszabb esetben is olyan áron mint a cdgalánál :\Hmm sose vettem Mac-eset, ugyanúgy bekerül a listába, és megy?
-
Hokunda
senior tag
válasz
TheProb #76702 üzenetére
Mint írták előttem karrier módban tényleg unalmassá tud válni, én 2-3 pályát csináltam meg viszonylag rövid idő alatt (1-2 nap) majd kihagytam kb egy hetet. A városmenedzsment legalapvetőbb különbségei a SimCity sorozathoz képest, hogy maga az épületek nem fejlődnek, leteszed az adott típusú lakóházat/ipari létesítményt/mezőgazdasági termelőeszközt...és az működik. Ipar/turizmus a fő bevételi forrás van némi politika is benne - ez nagyon felszíni csak - társadalmi csoportoknak kell megfelelni (zöldek, kommunisták, liberálisok, tekintélyelvűek, vallásosak). Korrekt, de nem szemkápráztató grafikával. Számomra a legnagyobb hibája az útépítések egyetlen fajtája és az útvonaltervezés eshetősége. Autópálya nincs - persze 1500-2000 lakosnál fura is lenne - de nagyon be tud dugulni a város, még előregondolkodás után is, állandó garázshelyek létesítése mellett.
-
-
i2k
őstag
válasz
TheProb #75654 üzenetére
TheProb:
"FREE FOR 24 HOURS! In celebration of the Merdian4 10-Year Anniversary, Space Hack is free to all customers for 24 hours. Offer ends August 6th at 10AM Pacific."
Fogalmam sincs, hogy ez takarja-e, hogy 24 óra elteltével is megmarad, vagy sem.
Kliensben ez áll:
"Space Hack is free for one day in celebration of the Meridian4 10-Year Anniversary"
Nálam:
-
genndy
addikt
válasz
TheProb #75640 üzenetére
Annyit bőven megér, kategóriájában egyedülálló ez a kérdezgetős-kihallgatós-nyomozósdi, meg főleg emiatt az arcmimika. Autókázni is lehet a városban, vannak miniküldetések is ha valaki azt szereti. Magyarítás van a Complete Ed-hez, úgyhogy az sem lehet probléma.
Hosszú is (nekem most 22 órát mutat. Igazság szerint kezdem is unni, mert azért a séma mindig ugyanaz az összes bűnténynél). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest