Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
tomsolo #110914 üzenetére
Köszi a leírást olvasgattam teszteket nekem is ez jött le kb róla. Nálam a Heroes és Total war széria egyik kedvenc játékstílusaim közé tartozik ezért is nézegettem ezt az endless legendet. Viszont sokan írták, hogy ennek kell az idő vagy 10+ óra mire egyáltalán tudod mi merre, emiatt nem nagyon merek belefogni. Most behúzott a Darkest Dungeon is meg a Owervwatch is és így ezek mellett tuti nem lenne időm endlessezni és hát kitudja lehet lesz olcsóbban a fullos pack egyszer csak.
-
-
-
sixpak
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #110655 üzenetére
Ej, ráérünk arra még, AMA is csak bő egy hetes, a gyerekek is még civakodnak a Nemzeti Mindenlefordító és Mindenlenemfordító Zrt igazgatótanácsi helyeiért, meg addig neked is össze kell kapnod magadat, mert már a PH! is macskás mémekkel kommunikál, ni:
-
ayo
veterán
válasz
tomsolo #110628 üzenetére
láttam az angol verziót és pont nevettem, hogy ezt hogy fogja kiküldeni majd mindenkinek...
Amúgy 100%, hogy aki mondjuk egy EA játékban nem ért valamit, mert más nyelven van, az magyarul is eltévedne bármely tripla AAA-nak nevezett lineáris GPS nyilakkal kitáblázott játékokban, amik szó szerint nyaggatnak, ha valamit picit rosszul csinálsz.
Mindennek meg van a közönsége, szerintem annál idétlenem nincs mikor minden főnevet is lefordítanak a játékban pl.
Én mindig azt mondom kortól és nyelvtől független, hogyha már elb@szod az idődet, akkor legalább tanulj is valamit.
Persze legnagyobb tisztelet, hogyha a sikerül MINDEN játékban elérni ezt és végre a Tetris-ben is ott lesz a válaszható magyar nyelv, ami ugye japán verzióban is angol.
Mondjuk azért remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy ami nem magyar, az ne is jöjjön az országba... -
pingtest
tag
-
djculture
félisten
válasz
tomsolo #110525 üzenetére
Ha hiszed hanem elég egy részében a Denuvo tehet róla, nem csúcs gépeken nélküle sokkal jobban fut egy játék. Most éppen a bf1-nél single részénél tapasztalhatja meg bárki. Ezzel az egésszel csak szívatják a fejünket, egyrészt az árát a vásárló fizeti ki másrészt még szív is vele ha nincs izom gépe. Elbaszott egy védelem, régen a securomot szidtuk meg a ruszki védelmet már a neve se ugrik be de azok nem ették igy az erőforrásokat mint ez.
-
ayo
veterán
válasz
tomsolo #110532 üzenetére
bár csak a grafikával lenne gond az összes játékánál a UBI-nak
WD-nél is leragadt az internet, hogy E3 vs release, azt tény hogy nincs megcsinálva minden egyes eső csepp rendesen, de soha se az jutna eszembe elsőként, hogy csúnya, hanem 10 más gond.
Wildlands grafikailag szép, a koncepció jó, csak ki kellett volna adni másnak a munkát. Nem értem, hogy miért éri meg nekik ezt így kiadni ahelyett hogy várnának.. egyszerűen nem szeretnének egy jó, minőségi játékot? Simán meg lehetne.
-
sixpak
nagyúr
válasz
tomsolo #110525 üzenetére
Egyetértek Kultúra úrral, nem sok újitást véltem felfedezni a játékban.
Talán az impozáns méretű játéktér, amit pozitívumként fel tudok hozni.
De az autók fizikája botrányos, nem is tudtam sírjak-e vagy nevessek, amikor először megláttam.
Az optimalizáció szégyen gyalázat, pláne ha megnézzük a grafikát. -
-
ayo
veterán
válasz
tomsolo #110497 üzenetére
köszi, be is raktam a listára és közben látom már 3DS-re is jön egy másik rész bár egyelőre Japan only
Az évben KOEI-tól nagyon várom Steamre a Berserk and the Band of the Hawk és majd Switch-re Fire Emblem Warriors-t is, de ha Titan akciós lesz, akkor tuti le fogom ütni
-
csaba951
veterán
válasz
tomsolo #110378 üzenetére
Vagy itt: http://store.steampowered.com/app/355050
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #110309 üzenetére
"Nemrég felvételiztettünk"
Azért remélem nem Human Resource Extraction Overseer minőségben tetted.
Humbliék meg szarjanak farfekvéses sünkolóniákat, hogy a zinternet nyomorát ilyen MLM baromságokkal fokozzák.
Az a 4 euró per ref meglepően vastag ráadásul, spamolásból most aztán nem lesz hiány egy darabig.
-
i2k
őstag
válasz
tomsolo #110309 üzenetére
Mert Juhtyúkon hülyének lenni, vagy azt tettetni könnyebb és szárazabb érzés a gyorsan hírnévre szert tenni szándékozó, alapvetően t(sk)ó beállítottságú emberkéknek, mint valami konform módon, társadalmilag elfogadható norma szerint elfogadhatót, netán kiemelkedőt alkotni pár percben... és csak egyszer.
-
-
ayo
veterán
válasz
tomsolo #110259 üzenetére
azért elvitte annak idején a legjobb shooter díjat a gamespoton és bőven 80 pontok felett voltak a tesztek, szóval gondolom neked nem tetszett
a lényeg viszont az, hogy pl. az akkori játékokban küzdeni kellett sokszor a kivitelezéssel... ezt mondjuk gyönyörűen visszahozza a mostani totálisan bugosan kiadott játékok, szóval mondhatjuk, hogy "hódít a retro"
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #110252 üzenetére
Mondjuk nem árt, ha valaki mellé még hardkór anime (abból is angsty teen drama
) fan.
Nekem sajnos a Metal Gear is túl japán, ha Tom Clancy pár kupica szake után jut el oda ahonnan Hideo Kojima indít, akkor közösen is csak totál begombázva tudnának egy FF X-et összedobni.
-
tomsolo
addikt
-
ayo
veterán
válasz
tomsolo #110221 üzenetére
Az a Chronicles sorozat volt. Az RE4 még azt mondom nem volt rossz, de utána nagyon elszabadult a dolog buta akció henteldébe.
Egy TPS-nek én is jobban örültem volna az tény, de örülök, hogy végre egy minőségi részt adtak ki, amiben a túlélés a cél és nem az, hogy addig tömd ólommal az 50 méteres mutánst, amíg el nem fárad az ujjat. -
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #110147 üzenetére
Ez az ingyenes festő móka tök jó dolog, ha nem ilyen idióta PvP lenne venném instant.
-
tomsolo
addikt
-
-
marcusa
addikt
válasz
tomsolo #110105 üzenetére
Ez azóta van így, mióta nem lehet a vac védett játékokat raktárba venni.
Egy kis trükkel mégis lehet, de akkor 30 nap után sem lesznek cserélhetőek. Nagy kérdés volt, hogy ha a megajándékozott csak, akkor mit vesznek el, csak az ajándék vásárlás jogát, vagy ahogy a szöveg sejteti, a már megvásárolt ajándékok kiküldésének jogát is.
Teszteltem és csak a vásárlás jogát veszik el, a raktárban maradt giftek kiküldhetőek maradtak. -
-
i2k
őstag
válasz
tomsolo #110074 üzenetére
Az még sejlik valamiféle szociológia előadásról, hogy mi a szubkultúra axiómája tudományos körökben - és úgy érzem, a játék [PC- és konzol, meg mobilgéming] valamiféle olyasmi.
Az mellett persze, hogy a JÁTÉK része az Ember szocializálódásának, majdhogynem a méhbeli élettől, de a megszületéstől, az első világra tett reakcióktól biztosan - hiszen a gyerkőc mindent tapasztalás és játék (az utánzás is játék kezdtben a számára) útján sajátít el.Szóval: én inkább maradnék örök Gyermek, aki minden életkorában Játszik.
S nem is szégyellem, hogy költök rá, gyűjtöm, és élvezem (a gyűjtését és magát a játékot is). Mindkettővel jutalmazom a szívem-lelkem ebben a szaros, hideg világban, amiben az Ember egyedül van, még Családban, és tömegben is.Kell a léleknek a kikapcsolódás - egyeseknek lepkegyűjtés, olvasás, pletykálás, sörivás, szosüllájf, adrenalin.hajkurászás, foci és ezernyi más dolog... a gémereknek mondjuk ezek mellé még a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest