Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz tomsolo #110074 üzenetére

    Az még sejlik valamiféle szociológia előadásról, hogy mi a szubkultúra axiómája tudományos körökben - és úgy érzem, a játék [PC- és konzol, meg mobilgéming] valamiféle olyasmi.
    Az mellett persze, hogy a JÁTÉK része az Ember szocializálódásának, majdhogynem a méhbeli élettől, de a megszületéstől, az első világra tett reakcióktól biztosan - hiszen a gyerkőc mindent tapasztalás és játék (az utánzás is játék kezdtben a számára) útján sajátít el.

    Szóval: én inkább maradnék örök Gyermek, aki minden életkorában Játszik.
    S nem is szégyellem, hogy költök rá, gyűjtöm, és élvezem (a gyűjtését és magát a játékot is). Mindkettővel jutalmazom a szívem-lelkem ebben a szaros, hideg világban, amiben az Ember egyedül van, még Családban, és tömegben is.

    Kell a léleknek a kikapcsolódás - egyeseknek lepkegyűjtés, olvasás, pletykálás, sörivás, szosüllájf, adrenalin.hajkurászás, foci és ezernyi más dolog... a gémereknek mondjuk ezek mellé még a játékok.

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák