Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Spellforce 1-et merem ajanlani, a vilag legjobb RTS/RPG kevereke. Sot, en ugy tekintek ra hogy a legjobb RTS ami letezik (bocsi AoE2
).Zavvitol nekem is allandoan kuldenek 10%-os kuponokat, pedig soha nem vasaroltam toluk semmit. Csak beregisztraltam mert egyszer akartam (aztan megis talaltam mashol olcsobban).
-
Youri
veterán
Nahát... Zavvin hiányolnak, ezért küldtek egy 10%-os kupont

-
Crytek
nagyúr
Gamersgate-en Spellforce akció!
Mindegyik rész le van árazva.De az összes egybe Spellforce Universe néven €4.99 csak!
+ ArcaniA Fall of Setarrif (Gothic 4 kieg) €4.49!
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Bevallom még én sem próbálkoztam gifteléssel, de emlékeztem hogy láttam valami leírást erről a customer service résznél mikor kerestem valamit. De akkor nem értem minek van róla leírás, ha még sincs lehetőség ajándékozásra. Még szerencse hogy nem sűrűn kell vásárolnom az originről és remélem hogy így lesz ez a jövőben is (bár a ME3-nál nem nagyon lesz más lehetőség
). -
cskamacska
addikt
Márpedig én checkoutnál én nem látok semmi ilyesmit.
De ha valami csoda módon működik is, elég gány módon van megoldva. Nem gond, az egész Origin olyan amilyen, az lenne a csoda, ha éppen ez lenne jól kivitelezve
Még a mai napig nem lehet normálisan böngészni a játékok között, a teljes játéklistát csak haxolással lehet elérni.De éppen Impulsenál is email címre lehet játékot ajándékozni, ha elírtad a címet, akkor így jártatok, ha nem, akkor vagy elfogadja a kliens mint új ajándékot, vagy nem.

mod: Találtam linket ahol épp ezzel foglalkoztak. Origin talán az egyetlen olyan webshop a világon, ahol elméletileg lehet ajándékozni, gyakorlatilag meg nem.

-
fpeter07
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Tehát nem e-mailben kapod a kódot? Egy fiókcserét még talán meg lehetne oldani.
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Már hogyne lehetne ajándékozni: [link]
-
po1son
addikt
Aquincum Auchan: Call of duty world at war 2500 Ft
-
válasz
cskamacska
üzenetére
És az almákkal mi lesz?

-
HS 2142
őstag
válasz
gtamate2
üzenetére
Ezt hogy érted? Az androidos bundle játékok nem kötődnek a steamhez, amit kaptál linket megnyitot a mobilod böngészőjével és leszeded az apk kiterjesztésű játékokat, amit telepíthetsz. (Mindegyiknek van androidos változata, sőt az EDGE-ből 2 van egy classic és egy extended.)
-
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
? Szerintem sokkal jobb, mint ami akciók most steamen vannak.

-
cskamacska
addikt
Humble Bundle for Android
fúj ninzsálódtam
Azt viszont tessék figyelembe venni olcsójánoskodásnál, hogy Steam kulcsokat csak 1 dollár felett adnak!
Mondjuk belehalni nem muszály, csak a Warzone Earth többet ér ennél.

-
phenomHUN
senior tag
Új humblibundli

Edge, Osmos, Anomaly: Warzone Earth
Plusz 1: World of Goo -
ruti
Közösségépítő
na, mégsem ment simán...ha valakit érdekel:
1. a RaceRoom Online accounthoz nem tudják hozzáadni a játékot, mert nem vettem meg az újságot, és a mellékletét (a játékot DVD-n)

2. egyébként a serial (állításuk szerint) nem is jó a W7 revival edition-höz (ezt azért majd kipróbálom)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HS 2142
őstag
A mi régiónkból a steam store változat nem megvásárolható, a dobozosokat viszont be lehet regisztrálni, ezért szerintem a kód amit itt adnak is működne, de mivel nem próbáltam, nem is tudom ezt megerősíteni/cáfolni.
Talán a Skyrim topikba érdemes feltenni egy kérdést, hogy mik a tapasztalatok a különböző változatokkal. -
HS 2142
őstag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Ismét 25 euró a Skyrim a GMG-nél.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
choler.
üzenetére
free GT Legends:
Én úgy intézem a RaceRoom-os accountomhoz hozzárendelését, hogy írtam a Helpdesk-nek,
bekérték a ComputerBild-en kapott serial-t ellenőrzésre,
és ha rendben (már miért ne lenne rendben), küld az acc-omra egy letöltési kódot.
Most ezt várom.
Digitális W7-es verzió lesz, na nem mintha az "alternatív" beszerzési módon nem lehetne ehhez a Retail-hez hozzájutni, és ahhoz elvileg elég a C.Bild-es serial. -
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
>Amazonon, mert azt írja, hogy csak US vásárlóknak lehetséges.
Először keress itt egy olyan államot, ahol nincs áfa. Mondjuk Wyoming pont ilyen állam.
Ezután beírod a Google Maps-ban, hogy "Wyoming car" és a bal oldali listából választasz egy szimpatikus találatot. Következő lépésben pedig leolvasod a címet a képernyőn. Utána pedig ezt a címet írod be az Amazonon a regisztrációkor. Ennyi.
-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
kéne némi ismertető erről már az első hsz-be, mert visszaolvasni luxus
a lényeg, habizol egy kamu us címet, azt annyi -
phenomHUN
senior tag
Kár, pedig 1200-at adtam volna érte.. Tescoban annyiért láttam.
Más:
DNF nekem is tetszett a maga módján, de néha nagyon lapos a játékmenet..
Ha viszont hozzávetem a DN 3D-hez, se élményben, se poénokban, se grafikus megjelenítésben (a megjelenés időpontjában nézve) fel sem ér a nagy elődhöz.
-
phenomHUN
senior tag
Dobozos Sacred 2 regelhető Steamen?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Szerintem aki érdeklődik iránta, nyugodtan vegye meg, én most játszom vele (karácsony után vettem), és nekem nagyon tetszik. Egyszerű, mint a faék, de van egy nagyon erős stílusa. Egyharmad paródia, egyharmad totális nyúlás/tisztelgés a nagyok előtt (half-life utalást is vélek felfedezni itt-ott), és egyharmad belemenős hent. Ezt a legutolsót egyébként nem szeretem más játékokban, sunyi csipás vagyok ahol lehet, de itt adja magát, ez a természetes, és jól áll neki. Ajánlom.
-
Zamery
senior tag
válasz
Angelo69
üzenetére
Amerikai cím kell, az Amazonon. De a bankkártyádat már nem fogják leellenőrizni.
-
choler.
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Erre nem szeretnék válaszolni.

Komolyra fordítva, szerintem RaceRoom-on. Azon belül talán helpdesk-nek kell írni a témában. Csak tipp. Digitális win7-es verziót így tudtam onnan letölteni, de az a dobozos verzió megléte miatt volt lehetséges. Szal nem tudom.
A GT Legends topicban biztos tudnak ezzel kapcsolatban valamit. -
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Feltöltötték a DNF készletet. Igyekezz!

Holnap újra lesz Amazonon Dragon Age Pack (PC) (DA1 Ultimate+DA2) 12 USD-ért. Nagyjából ugyanannyi, mint amennyiért csak a DA2-t kapnád meg Originen. Mind a kettőt be lehet regisztrálni Originen.
-
orkester
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Már van belőle.

-
csaba951
veterán
válasz
fpeter07
üzenetére
>FOR A LIMITED TIME ONLY
>Ez mit jelent pontosan?Magyarul valahogy így lenne kiírva: "Csak most!" vagy csak egyszerűen: "Akció!". Egyébként itt azt jelenti, hogy csak rövid ideig tartó akcióról van szó. Akit érdekel, az siessen a vásárlással. A játékok működésére ennek természetesen semmi hatása sincs.
Egyébként érdekes, hogy ez a hibás ár csak a ME1-et érinti, a többi rendesen bejön.
DA2 - 10€
Én nem adnék érte ennyit sem. Amazonon nemrég volt akció. A DA1 Ultimate + DA2 volt összesen 12 USD. Igazából csak a DA1 Ultimate érdekelt, így a DA2 "ingyen" volt. Na, ennyit megért.
-
-
-
choler.
tag
GT Legends, ingyen.

-
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem csak téged szívat.
-
cskamacska
addikt
válasz
Balazs_
üzenetére
Az Origin szerintem direkt szivat engem, a promó oldalon 3 euróért van kiírva a Mass Effect, de a kosárba már 4,5 euróért rakja be. A játék oldalán 15 euró alap ár van megadva, de én úgy emlékszem, hogy régebben ez 10 euró volt, így logikus is lenne a 3 eurós zakciós ár.
Nem baj, akkor most sem veszünk semmit, továbbra is Amazonról veszem a játékaikat töredék áron, mely árnak felét, ha tisztán megkapják. Mert megérdemlik.

-
BaLee
addikt
Dragon Age 2 vajon megér ennyit?
-
Kareszovics
addikt
Spellforce akció (ha jól láttam €-ban most jobban megéri).
-
EyEsOnU
tag
válasz
CaptainHero
üzenetére
Hello, elmartam
Köszi szépen 
-
Balazs_
senior tag
válasz
CaptainHero
üzenetére
Használható.
-
CaptainHero
csendes tag
Üdv emberek!
A legutóbbi EA support ügyletből visszamaradt egy 15% off-os Origin promó kód. Én nem használom fel, de azt se akarom, hogy elvesszen, így akinek kell szabad a rablás:
GDEVC-EAPAL-POA6JNem tudom biztosan, hogy alkalmazható-e a mostani 70% off-os ajánlatokra is, annyi biztos hogy a következőkre NEM: "Előrendelésekre és 1 hónapnál újabb játékokra (illetve az alábbi játékok: Battlefield 3, Sims 3 Házikedvenc és FIFA 2012)"
-
Balazs_
senior tag
Na az EA-nál végre csináltak egy jó akciót, akció játékokra.
LINK
ME1, Darkspore és Dead Space 1 jó áron van! -
AtHoS
nagyúr
válasz
goodboy007
üzenetére
Az jó, mert nem garantálják az előrendelésnél kiírt árat. Bár ezt bizonyára olvastad a "Vásárlási feltételek" között is
-
phenomHUN
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
GAME-ről 3 font a szállítás Magyarországra, és 3-4 munkanap után meg szokott hozzám jönni. Bár mostanában már nincsenek annyira jó akcióik, mint tavaly-tavalyelőtt (csak a használt konzoljátékokra)..

-
kovsol
titán
válasz
goodboy007
üzenetére
Ha szeretnél multiplayerben is játszani vele, akkor mindenképp érdemes megvásárolni.
-
goodboy007
senior tag
Köszi a linkeket, erről a Meex gamesről még nem is hallottam, de jónak tűnik, ha minden rendben lesz, a Diablo III-at is előrendelem, mert itt "csak" 13000FT, míg másutt 15k.
8500-at már tényleg megér az SC2
-
válasz
goodboy007
üzenetére
Eddig ez a legolcsóbb, amit láttam.
-
JSaN
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Meex games
8500 Ft angol dobozos -
kovsol
titán
válasz
goodboy007
üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
goodboy007
üzenetére
Szerintem font, ott a szimbólum az összeg előtt.
-
goodboy007
senior tag
Ez font vagy ejró akar lenni? Bár szerintem sajnos font

Bár így is 359-es árfolyammal számolva 9000FT-ra jön ki, csak erre még rájön a posta.
Az egyébként mennyi szokott lenni általában külföldről rendelve? -
gtamate2
veterán
Indiegala-ék posztolgatnak facebookra, valószínűleg hamarosan jön a folytatás

-
dokken
tag
Amazon Risen $5.99
-
Sonja
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Elmennek a fenébe!Eddig ezt nem tudta megcsinálni a D2D hogy ilyen akció lett volna?
Most -75% Ubisoft akció van de mivel only amcsi így nem tudunk ott vásárolni

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction = $4.99
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deluxe Edition = $6.25Pedig a Splinti Deluxe menne a kosárba.
Bárcsak Amazonon is lenne ennyiért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

).
De ha valami csoda módon működik is, elég gány módon van megoldva. Nem gond, az egész Origin olyan amilyen, az lenne a csoda, ha éppen ez lenne jól kivitelezve
Még a mai napig nem lehet normálisan böngészni a játékok között, a teljes játéklistát csak haxolással lehet elérni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)