- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Oda nem, GoG-ra viszont simán: http://www.gog.com/en/page/witcherbackup
Egyébként onnan már kapásból a kibővített változat tölthető majd. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Regisztrálni kell , és ime itt a "magyaritás"
Nome = vezetéknév
Sobrenome = keresztnév
Email = Email
Login = az oldalon választott felhasználóneved
Sentha = Jelszó
Repita sua senha = Jelszó ismét
Data de nascimento = Születési dátum (NN/HH/ÉÉÉÉ)
Klikk hogy elfogadod a szabályokat és CRIAR MINHA CONTA = fiók elkészitése.
Kapsz egy mailt , megerősited hogy te vagy , ennyi. -
djculture
félisten
Én a Ea féle classic kiadásokat rühellem: Randa sárga szín A játék kézikönyve a játék adatlapjáról tölthető le, pdf formátumban szöveg a kedvencem. Sokszor még a borító is színhibás. És akkor ezért /pl bf bc2 vagy crysis 2 és egyéb címek randa kiadása/ majd 5 rugót elkérnek, az évezred vicce.
-
fpeter07
veterán
Az azért jóval nagyobb név, mint a mass effect (ezek szerint). És amilyen irányba ment már nem is nagyon játszanék vele, legalábbis interneten.
A legtöbb játék már beszerezhető jó áron. Crysis Max Edition/ Medal of Honor 10 éves kiadás szintén 2000Ft volt. Media Marktban a filmeket órákig ellehetne nézegetni. Lassan már nem is éri meg letölteni, mert 2x annyiba kerül az extra változat mint egy db DVD.
Már lassan annyi játék lesz ilyen olcsón hogy nem tudok választani, most se volt könnyű.
-
Źşë'
addikt
mert ez lenne a normális árkategória a nem premier játékokra, emlékszem anno még mikor sega mega drive-om volt
(azok a régi szép idők
) és egy kazetta került hozzá 1000-3000 hufba, reális ár volt, igaz ezekkel a játékokkal sokkalta több meló van, de a piac is megnőtt, egész világ méretűre, egyetlen nagy baj ezzel a világgal az az h mindenki spórolni akar mindenen (vevő), ill. nagyon gyorsan meggazdagodni (vállalkozó) és sajnos ez a normális de nem éppen egy jó dolog, mivel sok probléma ebből fakad :S
am hétvégén láttam egy Batman AA-ot mindössze 5k ért teszkóban, egyre jobb árban lesz, nekem nagyon tetszett az a játék, várom a folytatást
-
Devil Smile
őstag
Igen ezen en is meglepodtem h MW hez free map pack MW2 hoz meg nem ezert is nincs meg a stimulus pack es az uj sincs elorendelve maj talan ha a mostani mappack kijon remelem joarasitjak a stimulust es talan akkro megveszem en is
most megvettem a COD pack ot L4D bundle es az Xcom pack on gondolkozom regen szerettem csak nem tom mostanaban jatszanek e mar vele..
-
kovsol
titán
nálam "csak" -75% -t mutat, de így is nagyon megéri az árát, szinte ingyen van ahhoz képest mennyi időt el lehet velük tölteni
én egy Guild Wars leárazást várok, úgy döntöttem ha le lesz árazva akkor megveszem megint, mert egyszer már eladtam, de azt nem értem, hogy a Eye of the North kiegészítő miért nincs steamen hozzá ? csak a trilógia darabjai vannak fent
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest