Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ami nincs Steamen az a Minecraft.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phenomHUN
senior tag
Ismét Duke Nukem Forever akció Amazonon. (5$, kuponnal ingyenes)
Mac verzió, de ha aktiválod Steamen, akkor a PC-set is megkapod. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Miért, van olyan, ami nincs STEAM-en?

-
Zamery
senior tag
Újabb amazon deal: Mount & Blade: Warband $7.58! Ezek szerint elméletileg regisztrálható Steam-en.
Illetve Sims akció is van: The Sims 3 $14.99!
-
Cucuska2
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Ami nincs Steamen, az nem is létezik, kivéve a minecraft.
-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
ez regisztrálható steam-en?
-
cskamacska
addikt
Blast from the past: D&D Anthology: The Master Collection
Avagy az ezredforduló környékének legjobb Dungeons and Dragons alapú RPG-i most zakciós 10 dolláros(~2257 Ft) áron.
Baldur’s Gate + Tales of the Sword Coast
Baldur's Gate II: Shadows of Amn + Throne of Bhaal
Icewind Dale + Heart of Winter
Icewind Dale II
Planescape: Torment
The Temple of Elemental EvilTudomásom szerint Windows 7 kompatibilisek, és DRM mentesek. Leszámítva persze hogy az Impulse kliens kell a letöltéshez.
-
-
DeFranco
nagyúr
A moderátoroktól elnézést, ha túl necces, kérem törölni, de EZMI?!?!?!

-
Zamery
senior tag
Mai Amazon Deal: NBA 2K11 $6.72!
-
dokken
tag
ShopTo Alpha Protocol £1.85 vagy 2.50€
-
Ilsyde
őstag
A Deus Ex HR akcio mar eletbe lepett.
-
Angelo69
senior tag
Ezek regelhetőek steam-re?
-
dokken
tag
GetGames

-
AtHoS
nagyúr
Én még a béta-val játszottam. Egész jó hangulata volt a játéknak.
Mondjuk mikor összejött egy 3-as 4-es party jött ki igazán a pörgés.Mikor befejeztél egy szintet lehet rizikózni, hogy nem kéred a jutalmat és majd a köv. szint után vagy azt követően váltod csak be. Ilyenkor sokkal jobb tárgyat is kaphatsz, amit rá tudsz pakolni a ... (hm... na igen. Nem is tudom mi a legjobb megfogalmazás. Talán nevezzük egyszerűen karakternek
) ... karakterre.Szóval kicsit mechwarrior feelingje van a játéknak. Hasonlóan lehet fejleszteni a "karaktereket". Mondjuk a bétában eléggé le volt korlátozva a fejlődés, de ha jól emlékszem 100 különböző karaktert lehet "feloldani". Lehet trade-elni a pályákon talált vagy az előbbiekben említett bónuszként kapott cuccokkal. Egész jól összedobták a játékot és a boss pályák is élvezetesek lehetnek. Mondjuk az elején egész könnyen lehetett boldogulni, talán egy pálya volt ami picit problémásabb volt számomra.
Ja és menet közben tudsz váltogatni a "karakterek" között. Szóval ha úgy gondolod a másik karakterednek jobban fekszik a pálya leosztása, akkor átváltasz rá, aztán ha úgy alakul, akkor hozhatod a másik karaktert.Mondjuk a tartalékba tett "karakter" közben a bétában folyamatosan gyógyult, tehát picit lehetett trükközni.
Nemrég megvettem amazonról én is, de még nem jutottam odáig, hogy telepítsem. Nekem a béta alapján bejövős a játék. Bár picit elfogult vagyok, mivel a "diablo stílus" mindig is kedves volt számomra.
-
csaba951
veterán
Vedd meg most az Amazonról nyugodtan. Benne van az összes kiegészítő (12 db) ami fel van sorolva a Steam Store oldalon.

Kicsit aggódtam, mert le akarta tölteni (valószínűleg az Amazonról), de szerencsére a szokásos helyen ott van a kód is, amit gond nélkül elfogadott a Steam.
Köszönet a jó tippért!
-
Zamery
senior tag
Mai Amazon deal: Darkspore $7.99! Originen regisztrálható.
Illetve a Spore $7.99! Ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni sehol, csak Amazonról letölteni. -
Crytek
nagyúr
Magicka Collection ~1566FT (Amazon-> steam-re regelhető)
Ezt tartalmazza:
Magicka
Magicka Vietnam
Magicka Wizard Survival Kit
Magicka Caverns and Marshlands
Magicka Nippon
Magicka Final Frontier
Magicka Frozen Lake
Magicka Watch Tower
Magicka Robe BundleHát nem tudom vegyem meg most ezt, vagy várjak a steam-en a 75%-os leárazásra ami ugyan párszázzal többe kerülne mint ez, de 4 kieggel többet adna!
-
Wolverine
félisten
Most kaptam mailt, hogy a gog.com kínálatába a Square-Enix játékai jönnek; kezdésnek a Deus Ex és a Hitman.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BigBlue69
üzenetére
Elárazták?
39.97 €49.99 €Save 20% látok mostMod:
jer1cho jaja látom blogban
"From 1200 GMT today (26th January) Skyrim will be available at a leviathan discount of 50% off of our RRP! This offer will only be available while our specially reserved stocks last – at which time the price will return to the previous price!Are you ready, Dragonborn?
-James
Community Manager" -
BigBlue69
őstag
-
ruti
Közösségépítő
DoW gold (nem steam-es) -75%
DoW complete (nem steam-es) -66%
DoW II (steam-es) -75%
DoW II gold (steam-es) -66%
DoW II Retr (steam-es) -60%
DoW II Retr complete (steam-es) -50% -
Crytek
nagyúr
Valaki tud még digitális game boltokat a neten??
Ezeket ismerem:
Amazon
D2D - Gamefly De mivel only amcsi így sajnos felejtős lett.
Gamersgate
Greenmangaming
Getgames
Impulse Driven -
KubanitoS
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Régen fent volt Steamen, de már levették. Nekem is ott van a listában.
-
Crytek
nagyúr
Dead Island 9,99 dollár
Sajnos nem tudom szállít -e magyarba. De sanszos hogy nem! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balazs_
üzenetére
Korábban már próbálták mások és nem lehet érvényesíteni így másnak a kedvezményt, tehát amazon acchoz kötött a kód.
Szóval hiába küldi el neked bárki, kitörölheted vele a nemesebbik feled

Mod:
Persze, ha más megveszi a játékot így neked, aztán majd lerendezitek egymást közt szerintem simán járható út -
Balazs_
senior tag
Amazonra nincs valakinek 5$-os kuponja? /Karácsonykor adogatták/
Ha van valakinek és el is küldené annak megköszönném.Láttam én is, hogy csak 1mp a különbség
. -
Zamery
senior tag
Van még valakinek $5.00-os Amazon kupon kódja?
#9636: Csak 1 másodperccel írtam korábban!

-
Zamery
senior tag
Még egy Amazon deal: Burnout Paradise: The Ultimate Box $4.99!
-
KubanitoS
veterán
Hát nem. A cod egy agyatlan FPS lövölde, semmi több.
Elég ha annyit mondok Fahrenheitről, hogy egy gyilkossággal kezdődik, ahol miután meghalt az áldozat te irányítod a gyilkost és próbálsz rájönni mi történt.
Ja, a következő jelentben a helyszínre kiérkező nyomozónőt is te irányíthatod és a szintén általad irányított gyilkos után kell nyomoznod.
A cod mikor tudott ilyesmit felmutatni?

-
Sundesz
addikt
Ma vettem egy (szerintem) gyöngyszemet a tecsóban 290 Ft-ért: Fahrenheit.
-
Zamery
senior tag
Mai Amazon deal: Need for Speed: Hot Pursuit $7.99!
Nem tudom hogy regisztrálható-e Originen, remélhetőleg igen. -
csaba951
veterán
Ránézésre nem elég a kamu cím. Egyrészt az angol oldalt linkelted be.
Másrészt, pl. a Dead Space 2-nél szerepel, hogy mely országokból engedélyezett ezen az oldalon keresztül a játék megvásárlása. Tehát ellenőrzik az IP címed. Sebaj, már kitalálták a VPN-t.
Viszont ez csak akkor nyerő, ha fizetni lehet PayPallal. Ekkor elvileg nem jut azonnal a tudomásukra, hogy magyar kibocsájtású kártyával fizetsz. -
Crytek
nagyúr
Vállalkozó kedvűek kiderithetnék ez is olyan lett-e mint amazon hogy elég-e egy kamu cím!
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
ezt mar feljebb irtam

amugy mi a kulonbseg a dirt meg a complete edition? mert ugye az 10e
-
lordjancso
senior tag
Serious Sam őrület Indie Royale-ék házatáján. Jelenleg 4.2 dollár az ára a csomagnak és az alábbiakat tartalmazza:
Serious Sam: The Random Encounter for: windows, desura, steam (pc)
Serious Sam Double D for: windows, desura, steam (pc)
Serious Sam: Kamikaze Attack for: windows, desura
Serious Sam: The First & Second Encounter for: steam (pc) -
Hunork
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert hogy egy teljesen új game keletkezik, meg a mérete, meg hogy értem én, hogy ingyenes, de a Steam az meg Steam, még ilyen komoly cuccost nem szedtem le...

Agyzuzo: köszönöm a gyors választ! Új Steam-es vagyok viszonylag, aztán már van 14 gamma, de ebben benne van az Orange box összese is. Bár inkább a fiam tolja...(DC Universe, DNF, Portal) De ez a Mod nagyon bejön ahogy olvasom és nézem a képeket!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Teljesen, csak bírd géppel és hellyel, mert eszik a drága.

Innen le lehet rántani: KATTFenn kell hogy legyen a HL2-EP1-EP2, mindegyik játékot indítsd el, New Game, csinálj egy mentést és lépj ki (fontos hogy mindből), utána telepítsd fel a pakkot + a patch-t hozzá (30 giga kell neki), majd config-ban pipálj ki minent, után Character pimper-ben minden oldalon válaszd ki a megfelelő karaktereket és utána mehet a menet a saját ikonjával. Sztem nagyon baba. =)
-
BioNiCMaN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, viszont nagyon jó a Aliens: Colonial Marines videó. Én már várom!