- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
SAABPEPE #86004 üzenetére
Igen, működni működni fog, de!
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy esetleges steam vizsgálatnál (pl ha meghaladtad a nemtomhány eurós tradelést, elrendelnek ilyet), igazolnod kell, hogy melyik országból vagy. Itt pl regisztrálnak tőled ez U.S beli vásárlást, amelyet igazolnod kell. Ott voltál aznap, repülőjegy, melyik államban szálltál meg, stb. Ennek utána is néznek, mert ez szimpla adóügyi folyamat.
Ha kiderül, hogy brahiztál, zárolhatják a fiókot.
Nekem is van ilyenem, és ilyennel coptam be. Nem zárolták, mert a vizsgálati kérdésekre nem válaszoltam, de ennek egyenes következménye, hogy nem is tudok x eurónál többet keresni a kártyákkal, itemekkel az adott accounton.Ha rám hallgatsz egy olyan accra regisztrálod, amivel csak ezzel játszanál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Max
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest