Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
SAABPEPE #86004 üzenetére
Igen, működni működni fog, de!
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy esetleges steam vizsgálatnál (pl ha meghaladtad a nemtomhány eurós tradelést, elrendelnek ilyet), igazolnod kell, hogy melyik országból vagy. Itt pl regisztrálnak tőled ez U.S beli vásárlást, amelyet igazolnod kell. Ott voltál aznap, repülőjegy, melyik államban szálltál meg, stb. Ennek utána is néznek, mert ez szimpla adóügyi folyamat.
Ha kiderül, hogy brahiztál, zárolhatják a fiókot.
Nekem is van ilyenem, és ilyennel coptam be. Nem zárolták, mert a vizsgálati kérdésekre nem válaszoltam, de ennek egyenes következménye, hogy nem is tudok x eurónál többet keresni a kártyákkal, itemekkel az adott accounton.Ha rám hallgatsz egy olyan accra regisztrálod, amivel csak ezzel játszanál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest