- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
LOL megvettem a SR3 packot, 2,5 dolcsiert es kaptam emailben 3 kupont osszesen $25 ertekben.
-
Alien83
senior tag
válasz
kulerr #24398 üzenetére
Közbe néztem geci EA visszanyomta az árakat...ugyhogy a kuponnal is minden drága.
tegnap a Syndicate-el szemezgettem 5 dollár volt.
most 30-5 dollár, azaz 25 dollár a kuponnal!Uristen desok értelme van.
Vagyis az EA kupon most haszontalan, hiszen máskor még olcsóbb minden mint most a kuponnal, de lefogadom van pár benga akik nem figyelnek oda és a kuponnal vásárolnak...beetetésnek biztos jó.
-
Alien83
senior tag
Srácok arra figyeljetek oda, hogy MINDEN KIADÓ AD 1 DB 5 DOLLÁROS KUPONT NEM CSAK THQ!!!!
Vásároljátok le!
Vagyis vehettek egy Saints Row3-at mondjuk meg egy Crysis 2-őt, hiszen a THQ is meg az EA is ad 1x-1x 5-5 dollárt!!!
Meg lehet más kiadó is, én ezeket tudom biztosra hogy adnak.
-
-
warcat
veterán
Ejj nehéz döntés, SR3 upgrade 2,5 dollárért teljesre, vagy 5 dollárért Homefront és Space Marine (többi megvan)
-
po1son
addikt
Innen csak a CivCity: Rome nem steames?
-
djculture
félisten
Csak egy hónapja hozta ki a futár a cd galaxistól de mindegy... Nem egy nagy valami, látszik hogy konzolra van butítva bárkinek is fáj ez a kijelentés. Játék menet tetszik, bár vannak benne idegesítő részek
Jó lenne már valami olyan amit pc re csinálnak eleve és azt portolják konzolra.
Módokkal szebb a far cry1 mint ez. Jó lenne végre megtapasztalni mit tud az ember pc-je mint régen az első crysis estén. De gondolom ilyenbe ne is reménykedjek. Ha már az ember fizet egy termékért jogosan várna el ilyet is. -
Psychonaut
veterán
-
-
bul07
nagyúr
Amazon EA részlegéből mit érdemes megvenni?
-
djculture
félisten
Ez megy mindenhol most épp a far cry 3 grafikájával mutatta be valaki a youtube-on hogy mekkora butítás történt a játékon az E3 óta. Csak a 70% tereptárgy eltűnt a játékból.
[link]Valamit bemutatnak hogy de jól néz ki meg mennyi lehetőség van benne, utána mikor megveszi az ember csak les hogy felét se tudja meg randa.
-
Youri
veterán
-
viktor82
őstag
Az Assassins creed revulation az amazonon uplay-es vagy steam-es?
Batlefield 3 7euró-t nagyon megért
-
tupacamaru
veterán
válasz
kulerr #24364 üzenetére
Nekem sikerülne. Megvettem a THQ-ból az SR3-at és engedne venni az EA-ból is.
BigBlue69 Lehet hogy nincs benne az akcióban? THQ Holiday
-
BigBlue69
őstag
válasz
Psychonaut #24366 üzenetére
Akkor Ez Miért nem megy?
THQ-s kupon!
-
ZS3NI
őstag
-
csaba951
veterán
válasz
chungee #24359 üzenetére
1. Szerintem ez nem Steames változat.
2. GTA IV-et (Steam) nemrég játszottam végig Windows 7 x64-en. Tehát biztosan megy rajta.GTA IV-ből ezen az oldalon találsz olyat is amelyik Steames. (lap tetején a gombokat figyeld!)
Esetleg az ismerősöd kivárhatná amíg lesz Steamen napi akcióban Grand Theft Auto Complete Pack -75% akcióban 7,49 €-ért. Ebben az összes pc-s gta benne van a kiegészítőkkel együtt. És persze mind Steames!
(#24364) kulerr
EA promo credit biztosan megy Már elhasználtam!(#24365) m1sk4r
Csak a hűséges vásárlóknak jár. Ha akár tegnap vettél volna valamit a THQ kínálatából, neked is lenne. -
m1sk4r
aktív tag
Ilyen -5$-os THQ kuponhoz gondolom már esélytelen hozzájutni.
-
csaba951
veterán
Szerintem még erre érdemes elkölteni a THQ creditet: Tantalizing THQ Medley; $4.99 promo credittel
Tartalma:
* Homefront
* Metro 2033
* Red Faction Armageddon
* Red Faction Guerrilla
* S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
* Warhammer 40,000: Space MarineMindegyik aktiválató Steamen. Ennyiért bőven megéri!
-
bul07
nagyúr
Megint akciós a THQ-ba Tantalizing THQ Medley 9.9$ és ebből is lejöhet a 5$
1. Homefront [Download]
2. Metro 2033 [Download]
3. Red Faction Armageddon [Download]
4. Red Faction Guerrilla [Download]
5. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl [Download]
6. Warhammer 40,000: Space Marine [Download]Hát nem tudom melyik legyen
-
chungee
addikt
Napot!
Egyik ismerősöm venné ezt. Felfigyeltem 1-2 dologra.
1.) Nem látom, hogy steam-es lenne illetve
2.) "Note that Grand Theft Auto 4 is NOT compatible with Windows 7." -
-
viktor82
őstag
Ez azACR milyen aktivációt kér?
-
-
csaba951
veterán
És igen a Saints Row the Third - The Full Package tényleg $2.49 ha van THQ promo credited!
Kiadónként összesen 1x$5-t adnak, teljesen mindegy, hogy tegnap hány e-mailt kaptál! Tehát a promó crediteket kiadónként csak 1 vásárlásra lehet felhasználni. Ha ez megvolt, akkor attól a kiadótól már nincs több promó credited.
-
csaba951
veterán
válasz
viktor82 #24343 üzenetére
ÁFA. Költözz olyan államba, ahol hivatalosan nincs ÁFA. Ilyen pl. Delaware állam. A kedvező adózás miatt szinte az összes (legalább 85%-90%) USA pénzintézetnek itt van a bejelentett székhelye.
(#24344) Vertigo18
Az egy másik Amazonos promoció. Ez most egy külön akció a kiadók részéről! -
Vertigo18
addikt
Az a kemény, hogy az Amazonnál tényleg figyel a Support a kérésekre...
Bárcsak a Steamen is ugyanígy működne...
-
bul07
nagyúr
Amazon 5$ THQ kuponjával szerintetek a Saints Row The Third The Full Package-et érdemes megvenni
Sorsolásra menne majd, nem saját részreEgyáltalán hol találom meg a promotions kódot, mert sehol nem látom(emailt kaptam természetesen)
-
Alien83
senior tag
válasz
Psychonaut #24333 üzenetére
Ja persze.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Psychonaut #24333 üzenetére
Ehhez nekem asszem csak hianyzo 2.1$ lesz.
De megvan az alap game, jo az.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Alien83 #24322 üzenetére
Nem álom, természetesen elérhető lesz 2.5 dollárért a SR3 Full Pack is Amazonon.
Crytek: persze, nem szórhatja mindenki két kézzel a pénzt, de amennyit elszórtál már "pluszegysor" játékokra, abból nem csak a hiányzó öt dollár, de néhány AAA cím kijönne így évvégi leárazások tájékán.
-
tkesy
őstag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy az Amazon-os Mass Effect triológiának van-e régiózára? v. egyéb korlátozása
Előre is köszi... -
Amershan
csendes tag
Én úgy egy éve vettem akciósan dragon age packot náluk. Rá 1 hétre még jobban leakciózták. Amazontól meg jött egy levél, hogy mivel én drágábban vettem (megjegyzem még az is baromi olcsó volt érte akkor olyan 10-15 dolcsi) ezért odaadják nekem a különbséget a két ár között szabadon felhasználható kuponba. Hát igen az egy más világ
-
warcat
veterán
válasz
csaba951 #24320 üzenetére
Ez így van,de az ütemtervet nem a Steames pricematch figyelembevételével készítik.
Csak azért 7.5 dolcsi most (mert leakciózva csak 25-26-án lenne) mert a Steamen fut napi akcióként ennyiért ugye 48 órán át.Értelmezésem szerint az Amazon rendes akciója lenne 12,5 dollárért 25-26-án.Szerintem van esély rá,hogy holnap délelőttöl este 7-ig igenis 2,5 ért beszerezhető lesz.Ha akárhányszor használhatnád a promot,akkor nyilván kiküszöbölnék az ilyen extra dolgokat,de ebben a formában ez egy 5 dolláros ajándék mindenkinek a kiadótól és az amazontól azoknak,akik 2012 ben vásároltak tőlük - így aztán nekik mindegy mire költöd, kivétel Ubisoft és EA akik a szokásos zsugori pénzleszívós politikát követik.
De természetesen simán tévedhetek,viszont a Darksiders franchisera biztosan működni fog,és ez volt kiindulópont.Lehet tippelni,mikor lehet majd legközelebb megvenni akár csak a sima alap Darksiders 2-t 8,19 dollárért,de akár euróért is mifelénk.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ma egyből az e-mail érkezése után megvettem 7.5 -ért a a Saints Row The Third Collectiont. Miért? Mert mobilról csináltam és nem vettem észre, hogy a kupon csak holnaptól érvényes. Azt írták checkoutnál automatice levonódik, node én azt hittem, hogy vásárlás előtt azért még kérdez valamit (biztos meg akarod venni? bla bla bla). Hát nem. Kikerekedett szemmel néztem, hogy 7.5 USD már le is jött a számlámról (eddig mindig töröltem a bankkártyaadatokat az Amazonról vásárlás után, most bentfelejtettem...). Na írtam a supportnak (mit veszíthetek?!), hogy ilyenkor mi a teendő. Mondták, hogy a digitális játékvásárlást nem szokták sztornózni, de most egyszeri alkalommal kivételt tesznek velem és választhatok két opció közül:
- 5 promó kredit, ami bármire elhasználható
- vagy a vásárlás sztornója
elsőt választottam és 1000szer megköszöntem.Nem vitás, én voltam a balfax, s mégis segítőkészek voltak. Nem ilyen bánásmódhoz szoktam, egyszerűen kerestem az állam és csípkedtem magam, hogy álmodok -e. Ezek után egy rossz szavam nem lehet az Amazonra!
-
csaba951
veterán
válasz
Crytek #24313 üzenetére
Nincs szerencséd! T-Money ütemterve szerint:
12/25-12/26:
Saints Row: The Third - The Full Package - $12.49 -
DJGABI
addikt
-
cashback
őstag
Kaptam GMG üzenetet:
Hey Green Men,
The holidays are upon us, a time for gifts, giving and games! We're certainly in a giving mood here at GMG this week, withmore deals than you can shake a reindeer at!
To say Happy Holidays we've got some great sales coming to the site over the next few days, and many can be used with our awesome 30% site wide voucher, meaning even greater discounts:
GMG30-DPLIM-DN831
Keep an eye onthe blog page from the 26th December for awesome discounts on games like Alan Wake, Batman Arkham City, Borderlands 2 and Football Manager 2013 and up to 75% off hundreds of other games!
Happy Holidays, Happy New Year and a huge "Thank You!" for shopping with GMG, here's to an even more awesome 2013.
-
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #24314 üzenetére
Ó men fák ezt el is felejtettem ott -8 vagy mennyi órával korábban vannak
Annyira beleéltem magam a 2.5 dolcsis fullpakba .De ez így már biztos kudarc -
Crytek
nagyúr
Jól van még él a Saint Row 3 akciója amazonon!
Már tépem a másodperces cetliket.Ó de ha éjfél előtt lelövik -
maross
nagyúr
Karacsonyi Payday: The heist sorsolas.
-
Alien83
senior tag
válasz
#57919488 #24297 üzenetére
Én jorészt az miatt is először a SR FULL-t venném mert a -5 dollár ellenére is 8.5 lenne a Darksiders pack, ami 2400ft, ellenben a 7-800ft-os SR FULL-al.
Nincs most annyi lovém inkább megveszem ami 7-800 és a darksiders még milliószor lesz OLCSÓBBAN!
Most egyben van a sima első résszel.
Az első rész nekem megvan, ha meg a pack egy része felesleges, akkor tuti külön később a Darksiders 2 még lesz olcsóbban, és majd akkor megveszem.Nagyon jó gém de a listám végén van mert már kimaxoltam 1x.
-
warcat
veterán
Mass effect franchise na szép,csak nincs benne a 3. rész....
Na most meg eltűntek az új napik,még dolgoznak rajta?Szerk.: szerintem azért mert még nem járt le az óra a tegnapelőtti packon.Na mindjárt.Úgy néz ki kibírtam a DOW franchise pack nélkül,nagyon csábított de most nem játszanék vele
-
Balazs_
senior tag
válasz
csaba951 #24302 üzenetére
Hm, érdekes. nekem az UK store-t behozva, az összehasonlító script ezt írja:
US: $29.79 (18.49 GBP)
RU: 595 pуб. (12.08 GBP) (35% )
CIS: $4.99 USD (3.1 GBP) (83% )
BR: R$ 59,59 (17.79 GBP) (4% )
UK: £17.37 (6% )
EU Tier 1: 24,82€ (20.3 GBP) (10% )
EU Tier 2: 4,99€ (4.08 GBP) (78% )
AU: $29.79 USD (18.49 GBP)Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
csaba951
veterán
Tippek, hogy mi lesz a mai napi akcióban 19:00-tól?
-
csaba951
veterán
román Steam Store
The Elder Scrolls V: Skyrim; -50%; 24,82 €
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard; -50%; 9,92 €
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire; -50%; 2,47 €Szerintem kb. ennyi lenne magyar Steam Store-ban is - ha lehetne kapni! Az alapjáték egyébként többe kerül, mint a francia Steam Storeban!
(#24301) warcat
Eltaláltad, ennyi francia Steam Storeban!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest