Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Legyél türelmes és normálisabb.
Ha segíteni akarunk neked ne hadovázz itt össze-vissza.
<-- akkor írd hogy 2.0
vagy keresd meg googlen
Ezt a hangnemet meg felejtsd el!
Kedves Kovi!
''te tudod, de nincs miért aggódni. ha ennyire 'félsz', akkor inkább ne rakj fel semmit, mert ezek után bárki megviccelhet''
->Ezt én úgy értelmeztem hogy valaki ''vicből'' odaad pl egy 9550-s biost mintha abit x800 xt bios lenne ,gondolom aki ezt nekem írta erre célzott.
Erre én 'bunkó' módón ezt irtam:
Nem hinném,illetve szerintem normális emberek járnak erre a forumba ,ha nekem lenne Xt-m én odaadnám másnak a biost ,remélem más is így tenne
Úgyhogy várok türelmesen...
-> Ezt én úgy értettem(TUDOM MERT ÉN IRTAM) Hogy bízok a prohardware-es emberekben nem űznének ilyen rossz tréfát .És várok amíg betéved ide egy olyan ember akinek van ilyen biosa és odaadja.
Lásd Neck megértette mit irtam és kétszer is megkérdezte tőleed mi a bajod
-Türelmes voltam!:Mert én a VIVO verziórol beszélek (Amin egyetlenegy darabon sincs elvágva a híd)te nem olvastad el türelmesen amit irtam.
-Normális voltam :Mert azt irtam hogy a Ph-n nincsenek ilyen vicces rosszindulatú emberek ,bízok a fórumtársaimban.
hadovázz itt össze-vissza:más megértette mit beszélek.
Szóval KOVI! A hangnemet NEM!!!!!! felejtem el mert szerintem végtelenül törelmes jóindulatú hangnemem van ,amit nem érdemes elfelejteni .
Mégegyszer : Üdvözlettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Elöször is amiről te beszélsz az a sima x800Pro 2.0 samsung ramokkal.
Amiről ÉN beszélek az egy X800 Pro VIVO! 1.6 samsung ramokkal.
A VIVO-n NINCSEN elvágva az a híd!,és ugyan az a ram van rajta mint a gyári Xt-n.
Tehát menni megy,csak keresek rá egy eredeti biost!
Megköszönném ha valakinek lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest