Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Hát ez az ,rámjött a szívroham rendesen ,főleg akkor amikor lenyomtam az entert és villogó pirossal kiirta hogy Error IOXX valami ilyesmit .rájöttem hogy nem használtam nullát .Tehát a helyes mód .Flashrom 0 -p -f ati.bin r.Ekkor már működött
Egyébként itt is megkérdezem ,nem baj hogy az abit nem gyárt x800 Xt PE (520/560) csak sima Xt-t(ami 500/520) tehát nem biztos hogy erre a sebességre 'tervezték' ezt a kártyát.Vagy csak a hűtés miatt nincs PE amit úgy is lecserélek ,és a kártyának ehhez semmi köze.?
Köszönettel:Gorlin -
Neck
veterán
válasz
SystemRoot #18 üzenetére
Na ne mondd. nem gányoltam, pontosan tudom, hogy mekkora dolognak számít, ha nem referencia a kari, ugyanis elég jó az, ha ATI bácsi úgy megtervezte, ráadásul drága dolog szórakozni vele, és nem is mindig jól sül el.Általába ASUS bácsi szokott szórakozni ezzel.
És azért írtam, hogy az Abit referencia, h merje nyugodtan rárakni a BIOSt, nem azért, mert gányoltam. Majdnem mind referencia.
Ma mindenki paranoiás? -
gorlin
őstag
válasz
SystemRoot #18 üzenetére
Köszönöm,egyébként Neck szerintem nem gányolta az abit-ot csak azt mondta referencia nyák(Csak azért írom nehogy ez legyen a következő off )Ez nekem meg bőven elég
Akkor lenne egy kérdés .Nincsenek e külön beállítások a memória, gpu feszültségére nézve vagy valami hasonló.Lehet sőt biztos hogy hülyeséget beszélek csak azért jutott eszembe mert ugye az Xt többet fogyaszt mint a pro VIVO.Tehát nem térnek e el eggyes márkák a különböző beállításokban?
Szóval
1.:Ati referencia XT bios
2.:Gigabyte bios
3.:moddoljam át az én biosom. -
gorlin
őstag
Legyél türelmes és normálisabb.
Ha segíteni akarunk neked ne hadovázz itt össze-vissza.
<-- akkor írd hogy 2.0
vagy keresd meg googlen
Ezt a hangnemet meg felejtsd el!
Kedves Kovi!
''te tudod, de nincs miért aggódni. ha ennyire 'félsz', akkor inkább ne rakj fel semmit, mert ezek után bárki megviccelhet''
->Ezt én úgy értelmeztem hogy valaki ''vicből'' odaad pl egy 9550-s biost mintha abit x800 xt bios lenne ,gondolom aki ezt nekem írta erre célzott.
Erre én 'bunkó' módón ezt irtam:
Nem hinném,illetve szerintem normális emberek járnak erre a forumba ,ha nekem lenne Xt-m én odaadnám másnak a biost ,remélem más is így tenne
Úgyhogy várok türelmesen...
-> Ezt én úgy értettem(TUDOM MERT ÉN IRTAM) Hogy bízok a prohardware-es emberekben nem űznének ilyen rossz tréfát .És várok amíg betéved ide egy olyan ember akinek van ilyen biosa és odaadja.
Lásd Neck megértette mit irtam és kétszer is megkérdezte tőleed mi a bajod
-Türelmes voltam!:Mert én a VIVO verziórol beszélek (Amin egyetlenegy darabon sincs elvágva a híd)te nem olvastad el türelmesen amit irtam.
-Normális voltam :Mert azt irtam hogy a Ph-n nincsenek ilyen vicces rosszindulatú emberek ,bízok a fórumtársaimban.
hadovázz itt össze-vissza:más megértette mit beszélek.
Szóval KOVI! A hangnemet NEM!!!!!! felejtem el mert szerintem végtelenül törelmes jóindulatú hangnemem van ,amit nem érdemes elfelejteni .
Mégegyszer : Üdvözlettel:Gorlin -
Folze
aktív tag
sztem oszoljunk 2 táborra, és egy multiparty majd eldönti az igazat
gorlin: ha téged a saját szerencséd kovácsol, akkor ezzel a hozzáállással már az első ütésre megtörsz
[Szerkesztve] -
SystemRoot
őstag
Hát ez szánalom party...
Mennyi hülyeség... ez hihetetlen...
#2,#3 ...hát te fiam nagyon nem vagy képben a dolgokkal...
#4 ...és még senior tagok is helyeselnek ekkora hülyeségekre...
#6 íme a helyes válasz...
#9 az Abit oldalát megnézted elég alaposan? szerintem ott meg kell lennie nekik az originális XT biosnak. Ha mégsincs, vagy csak te nem találod javaslom hogy próbáld ki a Gigabyte BIOS-át, ez valószínűleg menni fog (legalábbis UnConnecteD-nek ment egy Gecube X800Pro VIVO-nál) aggodalomra pedig télleg nincs ok lemented szépen a kártyán lévő biost és gubanc esetén visszarakod.
#12 Te azzal gányolod az Abitot hogy a referenciát követi? Hát nem helyes dolog ugyanis a helyzet a következő: A videókártyák NYÁK lapja bonyolult, a szerelés sem egyszerű, drága gyártósorok kellenek hozzá, amit kisebb cégek nem engedhetnek meg maguknak. Namost így kialakult az a trend hogy a ''kisebb'' cégek a nagyobb saját gyártósorral rendelkező óriásoktól szerzik be a kész termékeket, majd ráragasztják a szép kis matricájukat, terveznek hozzá egy frappáns dobozt és saját nevük alatt adják el a kártyáikat. Az eredmény a következő: szinte az összes X800-as szériába (pro, pro vivo, xt vivo,xt pe) tartozó kártya azonos teljesítményű, tudású, és minőségű. A gyártók még ha akarnának se változtathatnának a NYÁK felépítéssel, azt az ATI elég szigorúan veszi manapság (a 9800Pro-k között se nagyon volt eltérés). Variálhatnak a Hűtéssel (de az esetek 90%-ában az is referencia), esetleg variálhatnak még a biosbeállításokkal (lásd Gigabyte). És ennyi, meg egy bambi. Szóval ez nem érv az Abit ellen hogy a referenciát követi.... Az ár pedig inkább a körítésen alapszik. Na meg a gyártók ego-szintjétől, az ASUS pl képes 10-20% al többet elkérni a karijaiért csak mert ''ASUS''.
#13 Te meg mit höbörögsz itt nekünk? Te tévedtél és még neked áll feljebb??
Na ennyi volna.
Üdv: SystemRoot. ja és nyugi, ne menjen át a topic off-ba így is eléggé az már. -
Neck
veterán
Mivel az Abit általában totál referencia (ha nem az lenne drágább lenne)
ezért nyugodtan tedd rá a sima XT BIOSt. De ha félsz, előtte mentsd le az eredetit, és nem lesz semmi baj. -
gorlin
őstag
Nem hinném,illetve szerintem normális emberek járnak erre a forumba ,ha nekem lenne Xt-m én odaadnám másnak a biost ,remélem más is így tenne
Úgyhogy várok türelmesen... -
Folze
aktív tag
Bővebben: link
ATI X800XT PE - nyugodtan szedd-rakd fel, havernak is megy simán, előtte egy teszt a tűréshatárról azért nem árt, no meg egy jobbfajta hűtő sem -
gorlin
őstag
És lenne olyan rendes hogy oda is adná
-
gorlin
őstag
Elöször is amiről te beszélsz az a sima x800Pro 2.0 samsung ramokkal.
Amiről ÉN beszélek az egy X800 Pro VIVO! 1.6 samsung ramokkal.
A VIVO-n NINCSEN elvágva az a híd!,és ugyan az a ram van rajta mint a gyári Xt-n.
Tehát menni megy,csak keresek rá egy eredeti biost!
Megköszönném ha valakinek lenne. -
kovi
senior tag
Sőt sztem le kéne mentened a mostani bios-odat, egy bios progival megemelni az órajeleket XT-re. Ha bírja.
Viszont azt ne várd hogy ráraksz egy XT biost és menni fog, főleg a 16 pipa.
Mert NEM fog menni. Ez olyan mintha a 6800-amra ráraknék egy Ultra biost. Hozhatnám is a PCI-os S3 Triot flashelni.
X800-nál a gpu jobb felső részén van egy híd amit össze kell kötni, a 16 pipához.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Van egy Abit x800 pro VIVO kártyám és szeretném Xt-ként használni ami biost próbáltam nem nagyon akart működni .
Tehát ha van valakinek Abit x800Xt-s gyári biosa nagyon megköszönném ha segítene.
Köszönettel:Gorlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Autós topik
- Wuthering Waves
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest