- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Hát ez az ,rámjött a szívroham rendesen ,főleg akkor amikor lenyomtam az entert és villogó pirossal kiirta hogy Error IOXX valami ilyesmit .rájöttem hogy nem használtam nullát .Tehát a helyes mód .Flashrom 0 -p -f ati.bin r.Ekkor már működött
Egyébként itt is megkérdezem ,nem baj hogy az abit nem gyárt x800 Xt PE (520/560) csak sima Xt-t(ami 500/520) tehát nem biztos hogy erre a sebességre 'tervezték' ezt a kártyát.Vagy csak a hűtés miatt nincs PE amit úgy is lecserélek ,és a kártyának ehhez semmi köze.?
Köszönettel:Gorlin -
gorlin
őstag
válasz
SystemRoot #18 üzenetére
Köszönöm,egyébként Neck szerintem nem gányolta az abit-ot csak azt mondta referencia nyák(Csak azért írom nehogy ez legyen a következő off )Ez nekem meg bőven elég
Akkor lenne egy kérdés .Nincsenek e külön beállítások a memória, gpu feszültségére nézve vagy valami hasonló.Lehet sőt biztos hogy hülyeséget beszélek csak azért jutott eszembe mert ugye az Xt többet fogyaszt mint a pro VIVO.Tehát nem térnek e el eggyes márkák a különböző beállításokban?
Szóval
1.:Ati referencia XT bios
2.:Gigabyte bios
3.:moddoljam át az én biosom. -
gorlin
őstag
Legyél türelmes és normálisabb.
Ha segíteni akarunk neked ne hadovázz itt össze-vissza.
<-- akkor írd hogy 2.0
vagy keresd meg googlen
Ezt a hangnemet meg felejtsd el!
Kedves Kovi!
''te tudod, de nincs miért aggódni. ha ennyire 'félsz', akkor inkább ne rakj fel semmit, mert ezek után bárki megviccelhet''
->Ezt én úgy értelmeztem hogy valaki ''vicből'' odaad pl egy 9550-s biost mintha abit x800 xt bios lenne ,gondolom aki ezt nekem írta erre célzott.
Erre én 'bunkó' módón ezt irtam:
Nem hinném,illetve szerintem normális emberek járnak erre a forumba ,ha nekem lenne Xt-m én odaadnám másnak a biost ,remélem más is így tenne
Úgyhogy várok türelmesen...
-> Ezt én úgy értettem(TUDOM MERT ÉN IRTAM) Hogy bízok a prohardware-es emberekben nem űznének ilyen rossz tréfát .És várok amíg betéved ide egy olyan ember akinek van ilyen biosa és odaadja.
Lásd Neck megértette mit irtam és kétszer is megkérdezte tőleed mi a bajod
-Türelmes voltam!:Mert én a VIVO verziórol beszélek (Amin egyetlenegy darabon sincs elvágva a híd)te nem olvastad el türelmesen amit irtam.
-Normális voltam :Mert azt irtam hogy a Ph-n nincsenek ilyen vicces rosszindulatú emberek ,bízok a fórumtársaimban.
hadovázz itt össze-vissza:más megértette mit beszélek.
Szóval KOVI! A hangnemet NEM!!!!!! felejtem el mert szerintem végtelenül törelmes jóindulatú hangnemem van ,amit nem érdemes elfelejteni .
Mégegyszer : Üdvözlettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Nem hinném,illetve szerintem normális emberek járnak erre a forumba ,ha nekem lenne Xt-m én odaadnám másnak a biost ,remélem más is így tenne
Úgyhogy várok türelmesen... -
gorlin
őstag
És lenne olyan rendes hogy oda is adná
-
gorlin
őstag
Elöször is amiről te beszélsz az a sima x800Pro 2.0 samsung ramokkal.
Amiről ÉN beszélek az egy X800 Pro VIVO! 1.6 samsung ramokkal.
A VIVO-n NINCSEN elvágva az a híd!,és ugyan az a ram van rajta mint a gyári Xt-n.
Tehát menni megy,csak keresek rá egy eredeti biost!
Megköszönném ha valakinek lenne. -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Van egy Abit x800 pro VIVO kártyám és szeretném Xt-ként használni ami biost próbáltam nem nagyon akart működni .
Tehát ha van valakinek Abit x800Xt-s gyári biosa nagyon megköszönném ha segítene.
Köszönettel:Gorlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest