Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
Lett valami változás?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
Nekem is 11 volt és minden ment flottul alap beállításokkal
A legutolsó frissítés (16.3) óta változott a helyzet nálad?
-
7Heads Drago
veterán
Nem én jöttem rá. A szolgáltatót hívtam fel és egy technikus nézte meg hogy miért dobhatja a telo a hívásokat el random, ha aktív a két sim.
Nekem konkrétan ez nem volt bekapcsolva: beállítások/mobilhálózat/mobil adat forgalom/ mobiladat forgalom váltás
Nekem csak a saját sim-emen van net és úgy gondoltam hogy ezt felesleges bekapcsolni, a céges sim-en ez minek alapon -
joey04
titán
Én komolyan nem értem, hogy miért van egyre több ex droidos aki úgy használja hónapok vagy évek óta az iphone-t, hogy csomó dolog hiányzik nekik droidból, szar cégnek tartják az almát, és előjön náluk mindenféle bug. Nem baj ha így van, de akkor miért nem váltanak vissza? És a panaszáradatból áll az egész topik. Ha nekem ennyi bajom lenne, biztos nem tartanám meg az adott készüléket...
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #73 üzenetére
Használd egészséggel a 11-et, ha már rájöttél mi a hiba. A szándékos lassításra inkabb nem válaszolok mert ez már lerágott csont. Részemről a vita lezárva
-
7Heads Drago
veterán
Csak nálam? A megfelelő topikból kiderül hogy másnál is van ez így.
Sajnos nekem PC-vel az a tapasztalatom hogy ha valami működik az felesleges szétbarmolni egy updatettel ami amúgy se ad semmit se. Persze ha ad valamit vagy olyan hibát javít ami tényleg fontos felrakom. És ezt így csináltam droidon is és rengeteg Apple user is így gondolkodik. Főleg mióta nem nyaggatja az embert feleslegesen az ios az updatel.
Ezek szerint te ahhoz a táborhoz tartozol aki az Applet ma született báránynak tartja, az ios meg mindig hibátlan.
Amikor megveszi a user a telot megvan az újdonság érzése. Az updatekkel sokan ezt próbálják megint elérni. Sokan azt hiszik most kapnak valami pluszt ami eddig nem volt. A gyakorlat meg az hogy a gyártónak nem érdeke a technikát életben tartani. Különben nem akarja megvenni az újabbat. Egy picit ront itt is, ott is. Az iPhonek memóriája elég korlátozott. Elég csak egy picit hizlalni az Ios-on és máris darabosabb lesz a mozgása, esetleg csökkenti az akku teljesítményt. És pár %-os eltérés update-enként szinte semmi. 5-10 db után meg érik benned majd a döntés a cserére. És tegyük hozzá hogy az Apple ezt eddig nagyon finoman csinálta. Manapság viszont túl sok lett a hiba és alig van előrébb, mint egy droidos társa.
Mellesleg én csak feltettem egy kérdést.... smájlival a végén. Ha akarsz válaszolsz, de te inkább le akarsz lőni. Köszike.
És ezt a kérdést tőlem megtalálhatod droidos telos és win-es topikban is. Szóval rohadtul elfogult vagyok. És nincs egy szoftver fejlesztő se akihez máshogy állnék.
Jelenleg is megvan még a P30-am az I11 mellett. A mérleg nyelve az I11-en áll. Főleg hogy a hívásokat most már nem dobja el. Sikerült rájönni mi volt a baja. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #71 üzenetére
A semmi változás arra értendő, hogy nem merül jobban tőle a telefon nincs semmi bug… Telón nekem soha nem volt gondom a 3 év alatt a frissítésekkel, az órával egyszer. WatchOS 8.6-al nagyon merült, következő frissítéssel megjavult.
De úgy látom neked kár magyarázni bármit is, te mindig csak belekötni akarsz az iOS-be, illetve az iPhone-okba, mert nálad épp nem működik valami jól. Nem mindenkinek való, vissza lehet menni droidra.
-
Örülnék neki, ha egyszer beletennék a hívásindításra figyelmeztető lehetőséget. Beállítható legyen, hogy rákérdezzen minden hívás előtt, mert elég sokszor tárcsázok véletlenül sajnos.
esbii22
+1 -
mateo91
tag
Erdemes telepiteni, vagy varjak vele?
sry droidrol jovok ez az elso iphoneom ott mindig vartam vele mert volt hogy feissites utan rosszabb lett. -
Sirus86
aktív tag
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Én elég sokat gyomláltam, 150 felett voltam bőven. Volt ahonnan a regisztrációt is töröltem, mert semmi értelme nem
volt. De amúgy Bitwardenbe van az összes. Itt telefonon csak a legszükségesebbek. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #63 üzenetére
Én Samsungról jöttem, de manuálisan írtam be az összes mentett jelszavamat. Értsd úgy, hogy Safariban megnyitottam az összes olyan oldalt aminek volt mentett bejelentkezése az előző telefonon es pc-n és szépen kézzel beírtam itt a felhasználónevet/e-mail címet és a jelszót a telefonon. Jelszókezelő egyből felajánlotta hogy mentsem el. Nekem kb 50 ilyen van, nyilván időigényes is kicsit.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
Google maps mindig újratölt appváltás utan. Hiába indítottam újra a telefont, elég ha két program fut, rögtön eldobja a futó műveletet.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #55 üzenetére
Akkor bízzunk benne, hogy innentől jó lesz!
-
7Heads Drago
veterán
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Szerintük ott a hiba hogy nálam a beállítások/mobilhálózat/mobiladat forgalom alatt nem volt beállítva a Mobiladatforgalom-váltás opció.
A céges simen nekem csak minimális net van és ezt én ez miatt kikapcsoltam.
Most ezt aktíváltam meglátjuk mi lesz most. Mást nem látott a technikus bibinek. -
defygaben77
tag
Simán lehet beállítási hiba is, bár már mindennel próbálkoztam. De ez mellett nekem a hívásátirányítás sem mindig működik. Van, hogy nem megy át a kinyomott hívás a másik számra, amire kellene. Ezzel viszont androidon soha nem volt gondom, sőt, ott beállítani is nagyon egyszerű volt menüből.
-
válasz
defygaben77 #43 üzenetére
Az S21 Ultra gyakran csinálta nálam is, mióta 13 Pro Max van, bő 2 hónap alatt egyszer sem, pedig azonos helyeken használom, leginkább itthon és az irodában. (Ezt csak a használt cellák, tornyok miatt írom.)
Előfizetések nem változtak, Telekom eSIM és fizikai.
Anno XS Max csinálta elvétve, S21 Ultra sokkal gyakrabban, most semmi a 13 Pro Maxon. Lehet, az is befolyásolja, a használt készülék mennyire jól kezeli a hálózatot, térerőt...stb.Ja, és telepítve a 16.3, lássuk a működést!
-
janimbx
csendes újonc
Én almás vagyok, de ne csináljunk már úgy, hogy frissítés után még nem volt telefonálási probléma? Egyik évben a főverzió volt hibás, az egyébként hamar megjött frissítésig. Simán elismerte az apple. A közeli ismerőseimnek mind iphonja van, és már szinte mindenki járt így. Vagy az 'alma' gomb nem működik frissítés után, csak restartal. Attól még, hogy imádom, nem mindig tökéletes a dolog, és ez ráadásul bent volt a hírekben is. Minden működött, csak elveszette telefon jellegét
volt már touch id hibám tableten, illesztési stb problémám is, egyik országban nem működött, vagy az öcsémé szétnyílt a fiókban, csupán mert nem töltötte fel. A tömegtermelés az ilyen. Mindenhol vannak problémák, ezzel együtt lehet élni, basszus 10+ éve még nokiákat nyomkodtunk
-
esbii22
őstag
-
Gerybut
tag
Akinek ledobálja a hívást előbb nézze meg nincs-e beállítva, hogy a bekapcs gomb nem szakítja-e meg a hívást
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hegedus001 #46 üzenetére
Szerintem ez vodás betegség lehet. Családban 3 embernek van vodája, kettő ezzel küzd folyamatosan, fura módon a harmadiknál viszont oké. Nálam Yettel, sose volt ilyen gondom.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
defygaben77 #43 üzenetére
Huawei P30nál nálam minden rendben volt ezen a téren. Annak más hülyesége volt amit untam már.
-
defygaben77
tag
válasz
7Heads Drago #9 üzenetére
Szerintem ez inkább a Telekom hibája lehet. Nálam ugyanez van: két T-s simet használok. Van, hogy ki sem csörög, csak SMS-t kapok később a nem fogadott hívásról (olyankor is megesik ez, amikor semmit sem csinálok a telefonnal, csak az asztalon pihen). Előtte a Xiaomi telefonommal is ez volt a helyzet. Bíztam benne, hogy telefon hiba és Iphonra váltással megoldódik a problémám, de sajnos nem így történt. Mivel munkához használom a telefont (hívások fogadása), ez elég ciki!
-
consono
nagyúr
válasz
hegedus001 #41 üzenetére
Van rendesen térerő ilyenkor? Kb. fél éve kapcsolta ki a T a 3G-t, gyanús a dolog, hogy van összefüggés...
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Nekem az 1 simes ezer éves iphone 7 emmel is pont ez van. Napi 70 hívásom fixen van. És egy csomónál csak azt látom dobálja az értesítést a nemfogadott hívásról, a másik része meg szépen bejön, akár ugye hívás közben is. Fogalmam sincs miért csinálja. Szerintem szolgáltatói error, mert a magán 20 as telefonom ezt nem csinálja, és a hetes sem csinálta amíg még az volt a magánom. (ja az i7 vodás, és kb szerintem olyan fél éve csinálja ezt)
-
7Heads Drago
veterán
Ezt használtam droidon: [link]
A végletekig testre szabható és 3-4 hónapra visszamenőleg jól átlátható volt az egész. Az iPhone-é számomra egy vicc. Nagyon figyelnem most rá, hogy bárki aki nincs mentve valahogy mentve legyen azonnal, mert később nem sok esély van rá hogy megtaláljam. -
Coulson
tag
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
Mi a probléma a hívás infóval?
-
törölt tag
Utolsó képen a Bob marley feeling háttérképek meg óraszíj milyen menő
Jó lesz a hollandiai kiruccanásomhoz!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Milyen telefonod van és milyen szolgáltatókkal használod?
Mert nekem semmi bajom és panaszom nincs a hívásokra, soha nem dobta el és a hang minősége kifogástalan. Eddig is az volt az iPhone 11-nél meg most az iPhone 13 nál Telekom e-SIM és Máltai EPIC szolgáltató fizikai simmel használom Máltán. Amikor Magyarországon vagyok akkor sincs semmi baj.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #34 üzenetére
te azért durvább vagy privátban.
de ez sejtettem, hogy privátban így nyomod. teszem hozzá fölöslegesen, mert egy ideje tiltva vagy. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Igen, most sem tudok aludni annyira a szívemre vettem.
De legalább nem ocsmánykodok privátban, ellentétben veled.
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Sima ügyfélszolgálatot, és mond meg, hogy volt eldobott hívásod stb. Csak tudj pontos időpontot adni. Nem olyat, hogy "kedden". mert gdpr miatt csak a pontos időt lehet megnézni.
szal 01.17-én 10:54 kor hivtam xyz számot, es megszakadt.
01.18-án 14:22 kor kaptam nem fogadott hivasos smst, de nem csorgott a telefonom h kerestek volna.szóval egy kis melót igényel a részedről, mert pontos adatok kellenek. De ha ez megvan akkor meg lehet nézni miért nem ment ki a hivas stb. Mindent lehet látni. Persze sokszor van olyan, hogy a telefon kezel szarul egy hálózattól kapott utenetet és a dual sim is bonyolítja.
mert 1db modem van a telóban, dual simben úgy mükodik, hogy a paging csatornába belehallgat a masik simen.
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #28 üzenetére
Barmilyen szolgáltatással kapcsolatos bajod van, nem biztos hogy a telefon az oka. Ha nem jön be egy hívás, es csak smst kapsz róla, akkor is ott a szolgáltatónál a signaling trace, az osszes ip üzenettel a node-ok kozott. Legalább egy hónapra visszamenőleg vissza lehet nézni minden hívást. Ezt csinálom én is az egyiknél. Felhivod hogy volt megszakadt hivasod, meg nem bejovo hivasod, pontos idoponttal, es vissza lehet nézni mi miert tortent. Nem kell hogy te legyél a sim tulaja, elofizetoje.
A háborgás helyett adj le ügyfélpanaszt, hogy kiderüljön mi a baj...
-
7Heads Drago
veterán
-
GoldhandRent
őstag
iPaden lehessen már a lockscreenen azt a b*mzi vastag óra típust vékonyabbra venni....
meg a nagy kusztomizáció jegyében ne erőltessék már rám, hogy az értesítések kicsavart hüvelykujj pozícióba érkeznek a lockscreenen..
iphone marad 15 amíg nem lehet TÉNYLEGESEN személyre szabni.. a háttérrel baszakodás nekem kevés ehhez.
Sajnos az iPadet frissítettem, így az egész 13 colos kijelzőt megeszi az óra... aztán a belobogtatott funkciók meg nem működnek. -
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Ügyfélpanaszt a telekomnál adtál már le?
pontosan mikor hivtál és mi történt. Trace ből látszik miért volt dobás.
-
g4mer
senior tag
Apple felhasználóként már hányhatnékom van ettől a túltolt woke marketingezéstől.. Amikor kirabolják az apple boltokat a Black Unity-k, akkor is megy a polkorrektség?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
mindthecrap #23 üzenetére
2 napja raktam fel, szerintem jó lett. 16.2nél az aksim gyengélkedett, a 16.3 visszahozott belőle, de még nem 16.2 előtti az állapot.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Akartam írni, hogy majd jön valami személyeskedő kommenttel, de közben túlvagyunk rajta. Sajnos nagyon szívére veszi, ha valaki negatívat ír az Apple-re. Remélem hamarosan felnő E.T., és el tudja majd fogadni, hogy másnál jelentkezhet bug attól függetlenül, hogy nála minden ios verzió töléletes(ebből le lehet vonni következtetéseket
). Volt, hogy videót is beraktam a hibáról, utána más is írta, hogy nála is előfordult... Akkor már nem csak én voltam hater.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
7Heads Drago #14 üzenetére
Érdekes, amit írsz. Nekem XSMax óta van 2 SIM és most működik a legjobban, furcsa is volt, hogy wi-fi nélkül is jelzi a hívás közben a másik SIM-re érkező hívást, eddig ez nem működött. Milyen régi a SIM?
-
Coulson
tag
válasz
mindthecrap #18 üzenetére
A 16.2 december 13-án jelent meg, nem mondanám, hogy kapkodva, gyorsan kiadják a 16.3-at. Vagy az a probléma, hogy nem 16.2.1 jön, hanem egyből a 16.3?
-
mindthecrap
aktív tag
Tehát van egy elkapkodott, bugos 16.2, amire az a megoldás, hogy tavasz helyett kapkodva kiadják a béta 16.3-at
-
hunhool1979
tag
Próbáltam.... De sehogy sem tudom felrakni a Huawei p50 pro-ra
-
Lumiafak
csendes tag
válasz
Milyen telefonod van? Nekem 11pro-nál elég nehézkesen működött, de a 13 minivel semmi gond már több, mint fél éve
-
joey04
titán
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Amióta megvette a telefont sarazza, és vágyakozik vissza droidra. Akinek nem jön be, az adja el és vegyen mást, ne szarjon tele minden hír és cikk topikot azzal, hogy jaj milyen szar. El kell adni, nem szenvedni. Ez egy szimpla troll.
Főleg, hogy kritikái mint pl a fenti is csak homályos utalás egy esetre amit más topikban leírt, és természetesen nem igaz, hogy nem képes egy linket a "hozzá tartozó appban" megnyitni. tömény fika
-
7Heads Drago
veterán
A gond ott van hogy a fizikai sim céges és nem tudom cseréltetni. A cégnél én kishal vagyok ehhez. De majd rákérdezek pár embernél. (sajnos most a táppénz miatt ez nem megy)
Mondjuk ha az is a hibás akkor se értem hogy ha csak a fizikai sim van benne nincs hiba és a Huaweiben is gond nélkül ment az egész 2 simmel. És miért akadozik az egész mindkét simnél mikor csak a fizikainál van a hiba? És az is érdekes hogy hívás indításnál nincs vele gond. -
.Szaki.
addikt
válasz
Egyébként azt tényleg nem lenne hülyeség kipróbálni, amit consono írt. ... Nálunk a családban volt már hasonlóra precedens - az történetesen egy Samsung volt, de ha tényleg ez a gond, akkor ez teljesen irreleváns - ki lett cserélve újra és megszűnt a probléma.
-
Coulson
tag
válasz
Tudom, hogy nem egy újabb “nekem működik” kommentre vagy kiváncsi, de lassan egy éve van két különböző Telekomos SIM kártya (nyilván az egyik csak eSIM) a telefonomban és nem produkál hasonló hibát. Igaz, nálam a mobilinternet csak az egyik kártyánál van engedélyezve.
-
válasz
Második iPhone-t használom két SIM-mel (mind a kettő Telekomos) és nincs gond.
Mindig telepítek minden frissítést azonnal, de néha észre sem veszem az újítások egy részét, vagy csak több nap, esetleg hét után.
-
consono
nagyúr
válasz
SIM-et cseréltettél már? Nekem egy fizikai és egy eSIM megy a 12 Miniben, 16.2-n, de előtte sem volt soha sem gond vele.
-
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Attól mert nálad "szar" másnál még tökéletesen működik. Október óta használom két kártyával a telefont, soha semmi gondom nem volt a hívásokkal sem a minőséggel, sem a hívás eldobással.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Jelentkezz hozzájuk!
-
NemMo
őstag
A hvg-n pont ma volt egy cikk, hogy emberek ne telepítsétek az ios 16.2. Kicsit sincsenek lemaradva
-
LosBlancosRM
őstag
Black unityre van eszük, de, hogy egy linket a hozzá tartozó appban nyissa meg az ios, az nagy kérés.
-
7Heads Drago
veterán
Kíváncsi leszek rá hogy a telom az updatetel is eldobálja-e a hívásokat.
Kalap szar a 2 kártyás mód nálam.
Gagyinak kiáltott Huawei telonak semmi gondja se volt ezzel. -
Gerybut
tag
Meh...
-
Coulson
tag
Végpontok közti titkosítást kap az összes iCloudban tárolt adat az iOS 16.3-ban, ez az iOS 16.2 óta az Egyesült Államokban élő felhasználóknak elérhető volt.
Végre…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyobb javítások és biztonsági hardverkulcs támogatás jön egy héten belül az iPhone-ba.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S208/128 GB !! felújított !!
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest