- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Sima ügyfélszolgálatot, és mond meg, hogy volt eldobott hívásod stb. Csak tudj pontos időpontot adni. Nem olyat, hogy "kedden". mert gdpr miatt csak a pontos időt lehet megnézni.
szal 01.17-én 10:54 kor hivtam xyz számot, es megszakadt.
01.18-án 14:22 kor kaptam nem fogadott hivasos smst, de nem csorgott a telefonom h kerestek volna.szóval egy kis melót igényel a részedről, mert pontos adatok kellenek. De ha ez megvan akkor meg lehet nézni miért nem ment ki a hivas stb. Mindent lehet látni. Persze sokszor van olyan, hogy a telefon kezel szarul egy hálózattól kapott utenetet és a dual sim is bonyolítja.
mert 1db modem van a telóban, dual simben úgy mükodik, hogy a paging csatornába belehallgat a masik simen.
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #28 üzenetére
Barmilyen szolgáltatással kapcsolatos bajod van, nem biztos hogy a telefon az oka. Ha nem jön be egy hívás, es csak smst kapsz róla, akkor is ott a szolgáltatónál a signaling trace, az osszes ip üzenettel a node-ok kozott. Legalább egy hónapra visszamenőleg vissza lehet nézni minden hívást. Ezt csinálom én is az egyiknél. Felhivod hogy volt megszakadt hivasod, meg nem bejovo hivasod, pontos idoponttal, es vissza lehet nézni mi miert tortent. Nem kell hogy te legyél a sim tulaja, elofizetoje.
A háborgás helyett adj le ügyfélpanaszt, hogy kiderüljön mi a baj...
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Ügyfélpanaszt a telekomnál adtál már le?
pontosan mikor hivtál és mi történt. Trace ből látszik miért volt dobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest