- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nem én jöttem rá. A szolgáltatót hívtam fel és egy technikus nézte meg hogy miért dobhatja a telo a hívásokat el random, ha aktív a két sim.
Nekem konkrétan ez nem volt bekapcsolva: beállítások/mobilhálózat/mobil adat forgalom/ mobiladat forgalom váltás
Nekem csak a saját sim-emen van net és úgy gondoltam hogy ezt felesleges bekapcsolni, a céges sim-en ez minek alapon -
7Heads Drago
veterán
Csak nálam? A megfelelő topikból kiderül hogy másnál is van ez így.
Sajnos nekem PC-vel az a tapasztalatom hogy ha valami működik az felesleges szétbarmolni egy updatettel ami amúgy se ad semmit se. Persze ha ad valamit vagy olyan hibát javít ami tényleg fontos felrakom. És ezt így csináltam droidon is és rengeteg Apple user is így gondolkodik. Főleg mióta nem nyaggatja az embert feleslegesen az ios az updatel.
Ezek szerint te ahhoz a táborhoz tartozol aki az Applet ma született báránynak tartja, az ios meg mindig hibátlan.
Amikor megveszi a user a telot megvan az újdonság érzése. Az updatekkel sokan ezt próbálják megint elérni. Sokan azt hiszik most kapnak valami pluszt ami eddig nem volt. A gyakorlat meg az hogy a gyártónak nem érdeke a technikát életben tartani. Különben nem akarja megvenni az újabbat. Egy picit ront itt is, ott is. Az iPhonek memóriája elég korlátozott. Elég csak egy picit hizlalni az Ios-on és máris darabosabb lesz a mozgása, esetleg csökkenti az akku teljesítményt. És pár %-os eltérés update-enként szinte semmi. 5-10 db után meg érik benned majd a döntés a cserére. És tegyük hozzá hogy az Apple ezt eddig nagyon finoman csinálta. Manapság viszont túl sok lett a hiba és alig van előrébb, mint egy droidos társa.
Mellesleg én csak feltettem egy kérdést.... smájlival a végén. Ha akarsz válaszolsz, de te inkább le akarsz lőni. Köszike.
És ezt a kérdést tőlem megtalálhatod droidos telos és win-es topikban is. Szóval rohadtul elfogult vagyok. És nincs egy szoftver fejlesztő se akihez máshogy állnék.
Jelenleg is megvan még a P30-am az I11 mellett. A mérleg nyelve az I11-en áll. Főleg hogy a hívásokat most már nem dobja el. Sikerült rájönni mi volt a baja. -
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Szerintük ott a hiba hogy nálam a beállítások/mobilhálózat/mobiladat forgalom alatt nem volt beállítva a Mobiladatforgalom-váltás opció.
A céges simen nekem csak minimális net van és ezt én ez miatt kikapcsoltam.
Most ezt aktíváltam meglátjuk mi lesz most. Mást nem látott a technikus bibinek. -
7Heads Drago
veterán
válasz
defygaben77 #43 üzenetére
Huawei P30nál nálam minden rendben volt ezen a téren. Annak más hülyesége volt amit untam már.
-
7Heads Drago
veterán
Ezt használtam droidon: [link]
A végletekig testre szabható és 3-4 hónapra visszamenőleg jól átlátható volt az egész. Az iPhone-é számomra egy vicc. Nagyon figyelnem most rá, hogy bárki aki nincs mentve valahogy mentve legyen azonnal, mert később nem sok esély van rá hogy megtaláljam. -
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
A gond ott van hogy a fizikai sim céges és nem tudom cseréltetni. A cégnél én kishal vagyok ehhez. De majd rákérdezek pár embernél. (sajnos most a táppénz miatt ez nem megy)
Mondjuk ha az is a hibás akkor se értem hogy ha csak a fizikai sim van benne nincs hiba és a Huaweiben is gond nélkül ment az egész 2 simmel. És miért akadozik az egész mindkét simnél mikor csak a fizikainál van a hiba? És az is érdekes hogy hívás indításnál nincs vele gond. -
7Heads Drago
veterán
Kíváncsi leszek rá hogy a telom az updatetel is eldobálja-e a hívásokat.
Kalap szar a 2 kártyás mód nálam.
Gagyinak kiáltott Huawei telonak semmi gondja se volt ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest