- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én komolyan nem értem, hogy miért van egyre több ex droidos aki úgy használja hónapok vagy évek óta az iphone-t, hogy csomó dolog hiányzik nekik droidból, szar cégnek tartják az almát, és előjön náluk mindenféle bug. Nem baj ha így van, de akkor miért nem váltanak vissza? És a panaszáradatból áll az egész topik. Ha nekem ennyi bajom lenne, biztos nem tartanám meg az adott készüléket...
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #34 üzenetére
te azért durvább vagy privátban.
de ez sejtettem, hogy privátban így nyomod. teszem hozzá fölöslegesen, mert egy ideje tiltva vagy. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Igen, most sem tudok aludni annyira a szívemre vettem.
De legalább nem ocsmánykodok privátban, ellentétben veled.
-
joey04
titán
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Amióta megvette a telefont sarazza, és vágyakozik vissza droidra. Akinek nem jön be, az adja el és vegyen mást, ne szarjon tele minden hír és cikk topikot azzal, hogy jaj milyen szar. El kell adni, nem szenvedni. Ez egy szimpla troll.
Főleg, hogy kritikái mint pl a fenti is csak homályos utalás egy esetre amit más topikban leírt, és természetesen nem igaz, hogy nem képes egy linket a "hozzá tartozó appban" megnyitni. tömény fika
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Jelentkezz hozzájuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest