- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nem én jöttem rá. A szolgáltatót hívtam fel és egy technikus nézte meg hogy miért dobhatja a telo a hívásokat el random, ha aktív a két sim.
Nekem konkrétan ez nem volt bekapcsolva: beállítások/mobilhálózat/mobil adat forgalom/ mobiladat forgalom váltás
Nekem csak a saját sim-emen van net és úgy gondoltam hogy ezt felesleges bekapcsolni, a céges sim-en ez minek alapon -
joey04
titán
Én komolyan nem értem, hogy miért van egyre több ex droidos aki úgy használja hónapok vagy évek óta az iphone-t, hogy csomó dolog hiányzik nekik droidból, szar cégnek tartják az almát, és előjön náluk mindenféle bug. Nem baj ha így van, de akkor miért nem váltanak vissza? És a panaszáradatból áll az egész topik. Ha nekem ennyi bajom lenne, biztos nem tartanám meg az adott készüléket...
-
7Heads Drago
veterán
Csak nálam? A megfelelő topikból kiderül hogy másnál is van ez így.
Sajnos nekem PC-vel az a tapasztalatom hogy ha valami működik az felesleges szétbarmolni egy updatettel ami amúgy se ad semmit se. Persze ha ad valamit vagy olyan hibát javít ami tényleg fontos felrakom. És ezt így csináltam droidon is és rengeteg Apple user is így gondolkodik. Főleg mióta nem nyaggatja az embert feleslegesen az ios az updatel.
Ezek szerint te ahhoz a táborhoz tartozol aki az Applet ma született báránynak tartja, az ios meg mindig hibátlan.
Amikor megveszi a user a telot megvan az újdonság érzése. Az updatekkel sokan ezt próbálják megint elérni. Sokan azt hiszik most kapnak valami pluszt ami eddig nem volt. A gyakorlat meg az hogy a gyártónak nem érdeke a technikát életben tartani. Különben nem akarja megvenni az újabbat. Egy picit ront itt is, ott is. Az iPhonek memóriája elég korlátozott. Elég csak egy picit hizlalni az Ios-on és máris darabosabb lesz a mozgása, esetleg csökkenti az akku teljesítményt. És pár %-os eltérés update-enként szinte semmi. 5-10 db után meg érik benned majd a döntés a cserére. És tegyük hozzá hogy az Apple ezt eddig nagyon finoman csinálta. Manapság viszont túl sok lett a hiba és alig van előrébb, mint egy droidos társa.
Mellesleg én csak feltettem egy kérdést.... smájlival a végén. Ha akarsz válaszolsz, de te inkább le akarsz lőni. Köszike.
És ezt a kérdést tőlem megtalálhatod droidos telos és win-es topikban is. Szóval rohadtul elfogult vagyok. És nincs egy szoftver fejlesztő se akihez máshogy állnék.
Jelenleg is megvan még a P30-am az I11 mellett. A mérleg nyelve az I11-en áll. Főleg hogy a hívásokat most már nem dobja el. Sikerült rájönni mi volt a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest