- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
Lett valami változás?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
Nekem is 11 volt és minden ment flottul alap beállításokkal
A legutolsó frissítés (16.3) óta változott a helyzet nálad?
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #73 üzenetére
Használd egészséggel a 11-et, ha már rájöttél mi a hiba. A szándékos lassításra inkabb nem válaszolok mert ez már lerágott csont. Részemről a vita lezárva
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #71 üzenetére
A semmi változás arra értendő, hogy nem merül jobban tőle a telefon nincs semmi bug… Telón nekem soha nem volt gondom a 3 év alatt a frissítésekkel, az órával egyszer. WatchOS 8.6-al nagyon merült, következő frissítéssel megjavult.
De úgy látom neked kár magyarázni bármit is, te mindig csak belekötni akarsz az iOS-be, illetve az iPhone-okba, mert nálad épp nem működik valami jól. Nem mindenkinek való, vissza lehet menni droidra.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Én elég sokat gyomláltam, 150 felett voltam bőven. Volt ahonnan a regisztrációt is töröltem, mert semmi értelme nem
volt. De amúgy Bitwardenbe van az összes. Itt telefonon csak a legszükségesebbek. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #63 üzenetére
Én Samsungról jöttem, de manuálisan írtam be az összes mentett jelszavamat. Értsd úgy, hogy Safariban megnyitottam az összes olyan oldalt aminek volt mentett bejelentkezése az előző telefonon es pc-n és szépen kézzel beírtam itt a felhasználónevet/e-mail címet és a jelszót a telefonon. Jelszókezelő egyből felajánlotta hogy mentsem el. Nekem kb 50 ilyen van, nyilván időigényes is kicsit.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
Google maps mindig újratölt appváltás utan. Hiába indítottam újra a telefont, elég ha két program fut, rögtön eldobja a futó műveletet.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #55 üzenetére
Akkor bízzunk benne, hogy innentől jó lesz!
-
defygaben77
tag
válasz
7Heads Drago #9 üzenetére
Szerintem ez inkább a Telekom hibája lehet. Nálam ugyanez van: két T-s simet használok. Van, hogy ki sem csörög, csak SMS-t kapok később a nem fogadott hívásról (olyankor is megesik ez, amikor semmit sem csinálok a telefonnal, csak az asztalon pihen). Előtte a Xiaomi telefonommal is ez volt a helyzet. Bíztam benne, hogy telefon hiba és Iphonra váltással megoldódik a problémám, de sajnos nem így történt. Mivel munkához használom a telefont (hívások fogadása), ez elég ciki!
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Nekem az 1 simes ezer éves iphone 7 emmel is pont ez van. Napi 70 hívásom fixen van. És egy csomónál csak azt látom dobálja az értesítést a nemfogadott hívásról, a másik része meg szépen bejön, akár ugye hívás közben is. Fogalmam sincs miért csinálja. Szerintem szolgáltatói error, mert a magán 20 as telefonom ezt nem csinálja, és a hetes sem csinálta amíg még az volt a magánom. (ja az i7 vodás, és kb szerintem olyan fél éve csinálja ezt)
-
Coulson
tag
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
Mi a probléma a hívás infóval?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Milyen telefonod van és milyen szolgáltatókkal használod?
Mert nekem semmi bajom és panaszom nincs a hívásokra, soha nem dobta el és a hang minősége kifogástalan. Eddig is az volt az iPhone 11-nél meg most az iPhone 13 nál Telekom e-SIM és Máltai EPIC szolgáltató fizikai simmel használom Máltán. Amikor Magyarországon vagyok akkor sincs semmi baj.
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Sima ügyfélszolgálatot, és mond meg, hogy volt eldobott hívásod stb. Csak tudj pontos időpontot adni. Nem olyat, hogy "kedden". mert gdpr miatt csak a pontos időt lehet megnézni.
szal 01.17-én 10:54 kor hivtam xyz számot, es megszakadt.
01.18-án 14:22 kor kaptam nem fogadott hivasos smst, de nem csorgott a telefonom h kerestek volna.szóval egy kis melót igényel a részedről, mert pontos adatok kellenek. De ha ez megvan akkor meg lehet nézni miért nem ment ki a hivas stb. Mindent lehet látni. Persze sokszor van olyan, hogy a telefon kezel szarul egy hálózattól kapott utenetet és a dual sim is bonyolítja.
mert 1db modem van a telóban, dual simben úgy mükodik, hogy a paging csatornába belehallgat a masik simen.
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #28 üzenetére
Barmilyen szolgáltatással kapcsolatos bajod van, nem biztos hogy a telefon az oka. Ha nem jön be egy hívás, es csak smst kapsz róla, akkor is ott a szolgáltatónál a signaling trace, az osszes ip üzenettel a node-ok kozott. Legalább egy hónapra visszamenőleg vissza lehet nézni minden hívást. Ezt csinálom én is az egyiknél. Felhivod hogy volt megszakadt hivasod, meg nem bejovo hivasod, pontos idoponttal, es vissza lehet nézni mi miert tortent. Nem kell hogy te legyél a sim tulaja, elofizetoje.
A háborgás helyett adj le ügyfélpanaszt, hogy kiderüljön mi a baj...
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Ügyfélpanaszt a telekomnál adtál már le?
pontosan mikor hivtál és mi történt. Trace ből látszik miért volt dobás.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
7Heads Drago #14 üzenetére
Érdekes, amit írsz. Nekem XSMax óta van 2 SIM és most működik a legjobban, furcsa is volt, hogy wi-fi nélkül is jelzi a hívás közben a másik SIM-re érkező hívást, eddig ez nem működött. Milyen régi a SIM?
-
Lumiafak
csendes tag
válasz
Milyen telefonod van? Nekem 11pro-nál elég nehézkesen működött, de a 13 minivel semmi gond már több, mint fél éve
-
.Szaki.
addikt
válasz
Egyébként azt tényleg nem lenne hülyeség kipróbálni, amit consono írt. ... Nálunk a családban volt már hasonlóra precedens - az történetesen egy Samsung volt, de ha tényleg ez a gond, akkor ez teljesen irreleváns - ki lett cserélve újra és megszűnt a probléma.
-
Coulson
tag
válasz
Tudom, hogy nem egy újabb “nekem működik” kommentre vagy kiváncsi, de lassan egy éve van két különböző Telekomos SIM kártya (nyilván az egyik csak eSIM) a telefonomban és nem produkál hasonló hibát. Igaz, nálam a mobilinternet csak az egyik kártyánál van engedélyezve.
-
válasz
Második iPhone-t használom két SIM-mel (mind a kettő Telekomos) és nincs gond.
Mindig telepítek minden frissítést azonnal, de néha észre sem veszem az újítások egy részét, vagy csak több nap, esetleg hét után.
-
consono
nagyúr
válasz
SIM-et cseréltettél már? Nekem egy fizikai és egy eSIM megy a 12 Miniben, 16.2-n, de előtte sem volt soha sem gond vele.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Attól mert nálad "szar" másnál még tökéletesen működik. Október óta használom két kártyával a telefont, soha semmi gondom nem volt a hívásokkal sem a minőséggel, sem a hívás eldobással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest