- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Igen kissé bizalmatlan vagyok, nem sok infó van a cég ténykedéséről és amit találtam az nem győzött meg.
Az Alin a chipes kb árban ott van, a chip nélküli olcsóbb ugyan csak nem lesz tintaszintjelzés meg még nem tudom mi. Mennyire fontos a chip?
A harmadik linken jelenleg nincs. -
erzol
őstag
Aliexpress még olcsóbb.
-
teleahocipöm
senior tag
Köszi! Nehéz megtalálni az ideális nyomtatót, HP nem ajánlott, Canon bár lehet olcsóbb tinta, de fej elég problémás, a szkenner elég gyengusz, Brtother detto, Epson meg, ne is tudom. Eddigi nyomtatóimat úgy vettem, nem olvastam után, csak leemeltem polcról, most is így kellett volna tennem és már lenne nyomtatóm :/
-
PociAti
őstag
Periféria....
Azért nézzünk körül a "vetélytársak" között.
Az egér bonyolultságában meg se közelíti. De igaz ez a legtöbb másik perifériára is.
A nyomtatók speciális változata, pl. a fénymásolók meg önállóan működő gépeknek tekinthetők. Sőt, régebben több olyan "nyomtatóhoz" volt szerencsém, amelynek a lelke egy közel klasszikus számítógép volt. Océ fénymásoló esetén, de egy nagyobb Konica Minolta nyomdagépnek is a lelke egy klasszikus számítógépházban lévő számítógép volt.Én soha nem tartottam nyűgös készüléknek azokat.
Általában megvan a jól definiálható igényük, amit teljesíteni kell, utána teszik a dolgukat. A bizonytalan működés szinte minden esetben emberi, vagy környezeti hibára visszavezethető. Előző esetben a helytelen telepítés, helytelen hálózati környezet, utóbbi esetben pl. a nedves papír, vagy rossz minőségű festék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest