Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
A gyári 502-es tintával fogy brutálisan sokkal gyorsabban, mint a már kimúlt HP nyomtatom. Az eredeti 664 utántölthető tintát most próbáltam ki először, és mint írtam jól működik. Az utángyártott színeseket is szintén most raktam be először, azok nem tökéletesek, de a próba nyomtatás során működtek, ha kifogynak, rakok bele 664 színeket.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Itt kaptam a tippet az eredeti 664 tintára. Beraktam az utángyártott színes patronokat és tökéletesen nyomtat feketén, előtte kérte kétszer, hogy igazítsam meg a fekete patron. Viszont a berakott színes patronok színei eléggé sz.., de legalább tudom, hogy működik, így vehetek színes utántöltő tintákat.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
A szoba jöhető tartályosról több rosszat olvastam, azért vettem tavaly ezt, naivan az gondoltam, hogy mivel több a tinta van benne min HP-ben volt, ezért tovább is tart, hát a nagyon nem. Most rendeltem, utángyártott szíynes patronokat, megnézem mit kezd velük, állítólag ezekkel is kellene nyomtatnia, csak nem olyan stabil a festék.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Valamit nagyon félreérthettél, eddig eredeti patronnal használtam, a nemrég belerakott utántölthető patronba is eredeti Epson 664 tintát raktam, ez másnál működik. Az nyomtatóval azért vagyok elégedetlen, mert az előző HP nyomtatómhoz képest több tinta van a gyári patronban és mégis sokkal kevesebbet tudok nyomtatni, ennyi.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Nekem xp-5150, de nagyon nem vagyok megelégedve vele, szépen és gyorsan nyomtat, de úgy fogy belőle a tinta, mintha ömlene belőle titokban valahova.
Fekete 664-es tintával töltött utántölthető patront raktam bele, jelezte is hogy nem eredeti, de tudtam nyomtatni még pár napja. A szinesek eredetiek, de minden előjelzés nélkül kifogytak, így ma már nem tudok nyomtatni, ami nonszensz, az viszont érdekes, hogy amikor a fekete fogyott ki, tudtam nyomtatni.
Van a szinesekhez is utántölthető patronom, de mivel sok tinta volt még a gépben, így nem vettem. Most az a gondom, hogy nem tudom, fog-e nyomtatni, ha az utántölthetőket rakom bele, érdemes-e vennem bele drága tintát. -
teleahocipöm
senior tag
Nagyon utálom az Epsont, pár napja nyomtattam egy oldal feketét már újonnan berakott utántöltött patronnal láttam, hogy alacsony tintaszint a szinesekben, de nem kérte, hogy cseréljem. Erre most nyomtatnék, és készített a szövegből egy értelmezhetetlen fekete csíkozatot, csináltam egy fejtisztítást és kész már nem tudok nyomtatni, mert az összes szines kifogyott.
Sürgősen kéne nyomtatnom, erre jól megszivat. Ilyen tintazabáló nyomtatóm még soha nem volt, az előző nyomtatómban fele vagy talán még kevesebb volt a tintamennyiség, de simán kibírta egy szett patronnal egy évben, ebbe már a negyedik van. -
teleahocipöm
senior tag
Megvan az xp-5150, bár a segítség a beüzemeléshez elég hiányos, de működik már működik.
-
teleahocipöm
senior tag
-
teleahocipöm
senior tag
Az XP-5150 terméklapon nem írják, hogy teljesértékű vagy csak demo patron adnak hozzá, de attól tartok az utóbbi lehet, különben említenék. Egy helyen olvastam, hogy már a beállítás során kifogyott a tinta :/
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
XP-5150-t rendesen feltöltött 3,3 ml tintapantronokkal adják vagy a úgymint egyes más gyártók a 2-3 nyomtatás után kidobandóval? A karbantartódoboz hány nyomtatást bír ki?
-
teleahocipöm
senior tag
Köszi! Nehéz megtalálni az ideális nyomtatót, HP nem ajánlott, Canon bár lehet olcsóbb tinta, de fej elég problémás, a szkenner elég gyengusz, Brtother detto, Epson meg, ne is tudom. Eddigi nyomtatóimat úgy vettem, nem olvastam után, csak leemeltem polcról, most is így kellett volna tennem és már lenne nyomtatóm :/
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
2-3 naponta
, ez durva, de gondolom nem viccelsz, nekem HP volt 7 évig és volt hogy hetekig nem nyúltam hozzá és nyomtatott.... Most hagyom magam meggyőzni
, legyen akkor Epson, ennyire lehangolóra nem számítottam, ezek szerint nem sokat változott a C42 óta.PociAti
Igen azért írtam ide, hátha jobban képben vannak a márkával. Már javasoltad Pixma G sorozatot, de az Epsonokban nagyobb felbontású a szkenner, a fényképeknél jól jönne, ezésrt vetettem el. Wifi az szükséges, mert a család is használná mobilról időnként.
Már kerestem külön wifis szkennert is, hátha van elfogadható áron és mellé egy tartályos Brother, de esélytelen.Pont jókor írtatok
most azért ültem a géphez, megrendelem az XP-5150 -t -
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! A HP tól eljutottam az Epsonig és most ezen a két típuson őrlődőm, nagyjából ugyan azt tudják.
EPSON EcoTank L1250 65 ezer Ft, 3 év gari, 3 évnyi tinta, cserébe a laptartó megoldása nem praktikus.
EPSON Expression Home XP-5150 tintapatronos 45 ezer Ft
síkágyas laptartó miatt tetszik, de csak 1 év gari.Mivel nagyon keveset nyomtatok, akár 1-2 hónapot is állhat, de még ha hetente nyomtatnék is vele, hogy ne száradjon be, akkor sem biztos, hogy a tartályos előny jelentene az több tintával.
Nagyon régen volt egy olcsó Epsonom és elég sokat szarakodtam beszáradó tintával, meg időnkénti resetelni kellett. -
teleahocipöm
senior tag
Nem rég akartam nyomtatni az Epson Stylus S20-al utvonaltervet és ismét nem tudtam, majd egy hónapja ui jártam. Most a fekete fogyott ki pedig telét jelzett. Még jó hogy megcsináltam a C42-est. Már nagyon teleahocipöm az S20-al. Már többször újratelapítettem a nyomtatóprogit, de ...á. Hétfőn az lesz az első, hogy felhívom a szervízt.
-
teleahocipöm
senior tag
Tegnap még csíkos volt, de próbaképpen egy ki szines képet nyomtattam és jó lett. Elég sok fejtisztítást kellett csinálni, de megérte. Fejtisztítás + SSC és újra működik a kidobásra ítélt nyomtató
Szinte hihetettlen. -
teleahocipöm
senior tag
Átmostam még egyszer, még rosszabb lett, fejtisztítás még kétszer és így sem az igazi, de most már jobb, mint először. A szöveg jónak mondható, színes kép még nem ajánlott, talán egy új színes patron segít, végül is január óta nem volt használva.
Ahhoz képest, hogy ki akartam dobni a C42-est, - áldom az eszem, hogy nem tetem - most legalább nyomtat.

Lehet, hogy resetert is venni kéne!?
Köszönöm szépen Lamiki, nagyon sokat segítettél.
-
teleahocipöm
senior tag
405 ft volt a fekete patron. Beraktam és nyomtat igaz csíkos a piros kivételével mind, csináltam fejtisztítást és fekete majd fele el is fogyott. Ha ezt rudom anno, nem veszem meg az S20-ast. Na mindegy mégegyszer átmosom tisztítófolyadékkal, valahonnan szerzek csövet amit ráhúzhatok osztnyomom bele.
-
teleahocipöm
senior tag
Nincs mentségem! Jobb szeretek személyesen elmenni a boltba, így postai uton..
Azért köszönöm a segítséget! -
teleahocipöm
senior tag
A neten is 4-500 körül láttam, de azért még körül nézek. 500 alatt csak vidéken van itt Pesten eddig nem találtam.
-
teleahocipöm
senior tag
Köszi a segítséget Lamiki!
Holnap Újból nekiesek most már a Te általad megadott segítséggel az SSC-nek.
Holnap veszek patront, de 270 ért biztos nem kapok, én anno 800 Ft körül vettem. -
teleahocipöm
senior tag
Mivel nem tudok angolul igy "vaktában" nyomogattam a "gombokat" főleg a resetet, annyit elértem, hogy a nyomtatón felváltva villogó zöld és piros ledek most már folyamatosan vollognak. Egyszer volt, hogy a zöld villogott míg a piros folyamatosan égett.
Na mindeggy addig nyomkottam, - mivel nyomtatás helyett folyton lefagyott - míg a fekete 8%- ról nullázta magát. Most legalább már nem a lentebb írt angolt szöveget írja ki, ha nem a patroncserét. Nyomtatni persze így megint nem tudok.
Nem tudom merjek-e venni fekete patront?!
Régebben előfordult, hogy felajánlotta, hogy kikeveri a szinesből, de most nem találtam sehol.
-
teleahocipöm
senior tag
A C42-esem ezt írta ki " Service required
Parts inside your printer are at the end of their service life contact your dealer for replacement." Úgyí néz ki, hogy a nyomtatót kellene nullázni valahogy. Ebben
[OFF]Az SSC-t nem tudtam használni
-
teleahocipöm
senior tag
Elképzelhető a telepítési hiba,
Egyik nap cseréltem a magentát, hogy kiürült, persze nem jelezte előre a szint csökkenését, a fekete ekkor kb félig volt -ez reális is-. Nyomtatás, minden ok. Másnap jelzi gép, hogy kifogyotta sárga -ami előtte még tele volt- a fekete ekkor már megint tele szintet mutat. Hát tele a hócipőm az epsonnal -
teleahocipöm
senior tag
A szivacsom -mind kettő- tele volt vagy csak úgy látszott, a lényeg tiszta fekete úgyhogy gondoltam kimosom. Levegővel eszembe sem jutott, a patrontartóra belül nyomtam egy kis tisztító folyadékot és letörölgettem.
-
teleahocipöm
senior tag
Nagyon köszönöm a segyítséget, asszem így fogom kitisztítani, szerzek valami csövet, tisztító folyadék már megvan. A szivacsot már kimostam, szárad.
-
teleahocipöm
senior tag
Persze, erről már olvastam, ezért is akarom megtisztítnai a nyomtatófejet, mert január óta igencsak beleszáradthatott a tinta. Amint kitisztítottam, letöltöm és kipróbálom.
Kár, hogy az S20-as nincs listán, de mire lejár a garanci talán már erre is lesz megoldás.
Azért köszönöm!
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Epson Styluscolor C42 UX-em már január óta nem használtam valami meghibásodást írt ki akkor u.h vettem egy másikat S20-ast de ez megeszi a tintát és nem jelzi előrea tinta kifogyását, így gondoltam hátha megtudom csinálni ezt.
Tudna valaki segíteni, hogy tudom megtisztítani a C42-es nyomtató fejet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sürgősen kéne nyomtatnom, erre jól megszivat. Ilyen tintazabáló nyomtatóm még soha nem volt, az előző nyomtatómban fele vagy talán még kevesebb volt a tintamennyiség, de simán kibírta egy szett patronnal egy évben, ebbe már a negyedik van.
, ez durva, de gondolom nem viccelsz, nekem HP volt 7 évig és volt hogy hetekig nem nyúltam hozzá és nyomtatott.... Most hagyom magam meggyőzni
, legyen akkor Epson, ennyire lehangolóra nem számítottam, ezek szerint nem sokat változott a C42 óta.
Szinte hihetettlen.

Egyik nap cseréltem a magentát, hogy kiürült, persze nem jelezte előre a szint csökkenését, a fekete ekkor kb félig volt -ez reális is-. Nyomtatás, minden ok. Másnap jelzi gép, hogy kifogyotta sárga -ami előtte még tele volt- a fekete ekkor már megint tele szintet mutat. Hát tele a hócipőm az epsonnal
atala