- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2rok
csendes tag
Minden driver friss. AHCI-bevan bár ha nem abba lenne se lenne nagy gond mert nem a htpcben van a hdd- hanem egy fileserverről nézem. Mint írtam nemcsak az xbmcvel vannak gondok hanem mindegyik lejátszóval. Csak néhány 23.976os videónál szaggat, de észrevehetően, tehát nem hinném hogy a 24 és a 23.976 közötti néhol 1-1 képkocka miatt történik.
De otthon le fogom tesztelni az általad írt beállításokat.
-
2rok
csendes tag
Hali.
Nemrég dobtam össze otthon egy HTPC-t.. a legtöbb filmmel nincs is gond viszont van 1-2 amivel néha elkezd szaggatni. Főképp 1080psekkel volt gond. XBMC-vel gyakoribb mpc-vel folyamatosabb, de azzal is beszaggat. Kicsi lenne hozzá a proci ? H67-es lapban G540. Szerintem ennek bírnia kellene... a szóban forgó videóanyag egyébként 8500as bitrátájú. -
2rok
csendes tag
Tudnátok ajánlani valami olcsó és dizájnos házat htpcnek ? Szeretnék valami fekvőt. Egy MiniITX-es lap lesz benne G530-al és videokártya nélkül (de később lahet menne beleegy low profiles kártya, de ez annyira nem kritérium) Igazából van itthon elfekvőbe egy 400as fsp ATX szabványú tápom, amit bele tudnék rakni, tehát valami táp nélküli kellene, vagy valami olcsóbb picuPSU-val vagy másmilyen táppal. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest