- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
XBMC beállításait kelle megvizsgálni, DXVA2 bekapcsolva, képfrissítés beállítasa képkockasebességhez, megnézni a tv kezeli-e a 24fps lejátszást, de mivel Sandy Bridge a proci így valsz.23.976 mindig ugrani fog időnként.
Javasolnám az advancedsettings.xlm-ben a 23.976-ra vegyél fel más frissítési frekvenciát, érdemes lenne kipróbálni 24 Hz-en, de van aki rendszeresen 60Hz-en nézi az ilyen filmeket... (fentebb egy beállítást közzétettem,http://prohardver.hu/tema/epitsunk_htpc-t_home_theater_pc/hsz_14061-14061.html)
Próbálkozni kell. Ha van erősítő a pc és tv között, azt ki kellene iktatni átmenetileg... Videó kari driver frissítés, átnézni a beállításokat. Sajnos az intelt nem ismerem, de hátha mond valaki vmi okosat erre... Chipset drivert frissíteni ha lehet, a sata AHCI-ben legyen... Vírusírtót kikapcsolni....Minden 23.976-os szaggat vagy csak néhány? Milyen gyakori a szaggatás?
-
drdr
senior tag
Hát, többször elhangzott már itt, hogy a Sandy Bridge nem épp alkalmas htpc-be, mert 23.973fps-t nem jól kezeli. Akár ez is lehet az oka a szaggatásnak, egy kicsit több infó kellene.
Mégis mi az a 8500? 8500Kb/s? Illetve milyen fps-ű a film 23.976, 24, 25, 29.97 vagy más?
Lehet én nem értem csak a kérdésed, de fentebb olvasva elég sok akadással kapcsolatos kérdést vetettem fel én is, majd megoldás is lett rá... Kicsit pontosítasz, valaki biztosan szívesen válaszol és/vagy ad tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged