- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
XBMC beállításait kelle megvizsgálni, DXVA2 bekapcsolva, képfrissítés beállítasa képkockasebességhez, megnézni a tv kezeli-e a 24fps lejátszást, de mivel Sandy Bridge a proci így valsz.23.976 mindig ugrani fog időnként.
Javasolnám az advancedsettings.xlm-ben a 23.976-ra vegyél fel más frissítési frekvenciát, érdemes lenne kipróbálni 24 Hz-en, de van aki rendszeresen 60Hz-en nézi az ilyen filmeket... (fentebb egy beállítást közzétettem,http://prohardver.hu/tema/epitsunk_htpc-t_home_theater_pc/hsz_14061-14061.html)
Próbálkozni kell. Ha van erősítő a pc és tv között, azt ki kellene iktatni átmenetileg... Videó kari driver frissítés, átnézni a beállításokat. Sajnos az intelt nem ismerem, de hátha mond valaki vmi okosat erre... Chipset drivert frissíteni ha lehet, a sata AHCI-ben legyen... Vírusírtót kikapcsolni....Minden 23.976-os szaggat vagy csak néhány? Milyen gyakori a szaggatás?
-
drdr
senior tag
Hát, többször elhangzott már itt, hogy a Sandy Bridge nem épp alkalmas htpc-be, mert 23.973fps-t nem jól kezeli. Akár ez is lehet az oka a szaggatásnak, egy kicsit több infó kellene.
Mégis mi az a 8500? 8500Kb/s? Illetve milyen fps-ű a film 23.976, 24, 25, 29.97 vagy más?
Lehet én nem értem csak a kérdésed, de fentebb olvasva elég sok akadással kapcsolatos kérdést vetettem fel én is, majd megoldás is lett rá... Kicsit pontosítasz, valaki biztosan szívesen válaszol és/vagy ad tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával eladó
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest