- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demarad
tag
válasz
demarad #43306 üzenetére
Megoldódott a probléma, a videókártya (Shappire R7 360x) volt a hibás,
A hdmi-n valamiért nem sikerül neki folyamatosan küldeni a hangot. Semmilyen driverrel nem sikerült megoldani a problémát, se Win10 és se Win7 alatt.Egy Asus Xonar Dgx hangkártya lett a megoldás. Így optikai kábelen megy a hang.
Aki hasonló videókártyával tervez mozizni az számoljon azzal, hogy dedikált hangkártya is lehet, hogy kell. (hacsak nem javítják szoftveresen)
Amúgy a képpel semmi probléma nincs, elsőre ment minden kadenciahelyesen.
-
demarad
tag
Valaki találkozott már ilyennel (a 7dik másodpercnél látható a jelenség):
Windows 10 alatt játszanék le filmet és bizonyos időközönként a hang megakad (a kép folyamatos)
Az erősítőn meg a videón látható dolog zajlik le az akadás közben. Hdmi-vel van összekötve a videókártya
és az erősítő. MPC-HC-t használok/használnék madvr-rel.
Gépem: i5 2400,4Gb,R7 360xAmit már megpróbáltam:
HDMI kábel csere, másik videó lejátszó(VLC), másik audió renderer (ReClock),
Videó kártya driver frissítés, LAN driver frissítés, Erősítő beállításait is végigpróbáltam
Catalyst összes képjavító/képbuheráló funkció off, Antivirus off, msconfig kitakarítva,Valaki tud még adni valami ötletet?Vagy felejtsem el a windowst?
-
-
demarad
tag
Meglévő médialejátszóm szeretném cserélni HTPC-re,
visszaolvastam a fórumon, de egy két dologban kicsit összezavarodtam
Amire szükségem lenne: 1080p mkv, BD-ISO 3D (frame-pack) lejátszás, jukeboxos szoftver
a képminőség fontos, mert projektorral nézem, Windows 10el szeretném használniVisszaolvasva látom, hogy páran használnak i3-as procikat, de az utóbbi pár 100 hozzászólásban a Braswell
Inteleket is dicséritek ami hardveresen több mindent tud dekódolni mint az i3, korábban pedig az AMD A6-6400K Richland is szóba került (amit írtatok, hogy linux alatt felejtős, de windows alatt?) meg az AMD Athlon 5350.Van e létjogosultsága az i3-nak és melyikkel érem el a legjobb képminőséget és melyik processzora építve nem ütközök kompromiszumokba a fenti két formátum lejátszása közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest