Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
demarad
üzenetére
Windows alatt nem tudom pontosan mire képes a Braswell, majd valaki kipróbálja. Linux alatt jobb a Braswell, mint az i3.
Csak htpc lenne, semmi másra nem kell? Mert ha csak htpc kell, akkor OpenELEC kell neked, Braswell lappal. kb 10 perc lesz telepíteni, tényleg plug and play.
BD-ISO 3D (frame-pack): erre rá kell néznem, szerintem megy, de soha nem foglalkoztam vele.
(#36589) bajnokpityu
Két és fél méter átmérőn, három méterről nézve lenne értelme.
Valami hasonló nonszensz hülyeség rémlik nekem is. Egész biztos, hogy el fog terjedni pár éven belül a majdnem 100"-os átmérő. Majd viszik az UHD-t 82cm méretben Lidliből, áááááá
Miért oltári hülyeség a 4K (angolul): Link
-
válasz
demarad
üzenetére
Konyhakész megoldás nem lesz szoftveresen ezt vedd figyelembe. A vetítő miatt gondolom fontos a jó képminőség, ezért ajánlom, hogy kezdj el ismerkedni a madVR-es szűrőkkel.

Ha Win10 alapokon akarsz építkezni és a vetítő miatt én inkább AMD-re szavaznék, de abból is A10-es APU-t, amiben elég erős (min. r7 szintű) az IGP, hogy a madVR szűrőket tudja számolni.
Emiatt AMD Athlon felejtős.
Szoftver: Win10 + Kodi 15.0 ("jukebox" felülethez) + külső lejátszónak meg kell hívni az MPC-HC-t, ami alá már berakható külső szűrőnek a madVR (+ további kiegészítők is szükségesek). Alternatíva: Win10 + DS player-es Kodi, csak sajnos ez eléggé kezdeti, fejlesztői fázisban van. A DS playeres Kodi-hoz szintén felrakható külső szűrő, így tudja azt használni.
A távirányítást nem tudom mivel akarod majd megoldani, erre is van több alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi