- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demarad
tag
válasz
demarad #43306 üzenetére
Megoldódott a probléma, a videókártya (Shappire R7 360x) volt a hibás,
A hdmi-n valamiért nem sikerül neki folyamatosan küldeni a hangot. Semmilyen driverrel nem sikerült megoldani a problémát, se Win10 és se Win7 alatt.Egy Asus Xonar Dgx hangkártya lett a megoldás. Így optikai kábelen megy a hang.
Aki hasonló videókártyával tervez mozizni az számoljon azzal, hogy dedikált hangkártya is lehet, hogy kell. (hacsak nem javítják szoftveresen)
Amúgy a képpel semmi probléma nincs, elsőre ment minden kadenciahelyesen.
-
gurabli
őstag
válasz
demarad #36587 üzenetére
Windows alatt nem tudom pontosan mire képes a Braswell, majd valaki kipróbálja. Linux alatt jobb a Braswell, mint az i3.
Csak htpc lenne, semmi másra nem kell? Mert ha csak htpc kell, akkor OpenELEC kell neked, Braswell lappal. kb 10 perc lesz telepíteni, tényleg plug and play.
BD-ISO 3D (frame-pack): erre rá kell néznem, szerintem megy, de soha nem foglalkoztam vele.
(#36589) bajnokpityu
Két és fél méter átmérőn, három méterről nézve lenne értelme.
Valami hasonló nonszensz hülyeség rémlik nekem is. Egész biztos, hogy el fog terjedni pár éven belül a majdnem 100"-os átmérő. Majd viszik az UHD-t 82cm méretben Lidliből, áááááá
Miért oltári hülyeség a 4K (angolul): Link
-
válasz
demarad #36587 üzenetére
Konyhakész megoldás nem lesz szoftveresen ezt vedd figyelembe. A vetítő miatt gondolom fontos a jó képminőség, ezért ajánlom, hogy kezdj el ismerkedni a madVR-es szűrőkkel.
Ha Win10 alapokon akarsz építkezni és a vetítő miatt én inkább AMD-re szavaznék, de abból is A10-es APU-t, amiben elég erős (min. r7 szintű) az IGP, hogy a madVR szűrőket tudja számolni.
Emiatt AMD Athlon felejtős.
Szoftver: Win10 + Kodi 15.0 ("jukebox" felülethez) + külső lejátszónak meg kell hívni az MPC-HC-t, ami alá már berakható külső szűrőnek a madVR (+ további kiegészítők is szükségesek). Alternatíva: Win10 + DS player-es Kodi, csak sajnos ez eléggé kezdeti, fejlesztői fázisban van. A DS playeres Kodi-hoz szintén felrakható külső szűrő, így tudja azt használni.
A távirányítást nem tudom mivel akarod majd megoldani, erre is van több alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest