- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demarad
tag
válasz
demarad #43306 üzenetére
Megoldódott a probléma, a videókártya (Shappire R7 360x) volt a hibás,
A hdmi-n valamiért nem sikerül neki folyamatosan küldeni a hangot. Semmilyen driverrel nem sikerült megoldani a problémát, se Win10 és se Win7 alatt.Egy Asus Xonar Dgx hangkártya lett a megoldás. Így optikai kábelen megy a hang.
Aki hasonló videókártyával tervez mozizni az számoljon azzal, hogy dedikált hangkártya is lehet, hogy kell. (hacsak nem javítják szoftveresen)
Amúgy a képpel semmi probléma nincs, elsőre ment minden kadenciahelyesen.
-
gurabli
őstag
válasz
demarad #36587 üzenetére
Windows alatt nem tudom pontosan mire képes a Braswell, majd valaki kipróbálja. Linux alatt jobb a Braswell, mint az i3.
Csak htpc lenne, semmi másra nem kell? Mert ha csak htpc kell, akkor OpenELEC kell neked, Braswell lappal. kb 10 perc lesz telepíteni, tényleg plug and play.
BD-ISO 3D (frame-pack): erre rá kell néznem, szerintem megy, de soha nem foglalkoztam vele.
(#36589) bajnokpityu
Két és fél méter átmérőn, három méterről nézve lenne értelme.
Valami hasonló nonszensz hülyeség rémlik nekem is. Egész biztos, hogy el fog terjedni pár éven belül a majdnem 100"-os átmérő. Majd viszik az UHD-t 82cm méretben Lidliből, áááááá
Miért oltári hülyeség a 4K (angolul): Link
-
Patice
Topikgazda
válasz
demarad #36587 üzenetére
Konyhakész megoldás nem lesz szoftveresen ezt vedd figyelembe. A vetítő miatt gondolom fontos a jó képminőség, ezért ajánlom, hogy kezdj el ismerkedni a madVR-es szűrőkkel.
Ha Win10 alapokon akarsz építkezni és a vetítő miatt én inkább AMD-re szavaznék, de abból is A10-es APU-t, amiben elég erős (min. r7 szintű) az IGP, hogy a madVR szűrőket tudja számolni.
Emiatt AMD Athlon felejtős.
Szoftver: Win10 + Kodi 15.0 ("jukebox" felülethez) + külső lejátszónak meg kell hívni az MPC-HC-t, ami alá már berakható külső szűrőnek a madVR (+ további kiegészítők is szükségesek). Alternatíva: Win10 + DS player-es Kodi, csak sajnos ez eléggé kezdeti, fejlesztői fázisban van. A DS playeres Kodi-hoz szintén felrakható külső szűrő, így tudja azt használni.
A távirányítást nem tudom mivel akarod majd megoldani, erre is van több alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest