- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Szeva !
Olvastam régebben is, hogy te is leginkább zenehallgatásra használod a HTPC-t. Én is ezt tettem elsődleges szemponttá nemrég. Egy Asus lapot használok, nem tervezem lecserélni. Viszont az érdekelne, mivel sok gyári cd-m van, hogy milyen optikai meghajtót lenne érdemes betennem. Maga a fogadóhelye rezgéscsillapított alapból. A hangot úgy tervezem, hogy veszek egy DAC-t vagy egy jó minőségű külső hangkártyát aminek van optikai/SPDIF bejárata és RCA kijárata és íhy küldeném tovább a sztereó erősítőnek. Jó irányba gondolkodok szerinted ?
-
törölt tag
válasz
Toobee
üzenetére
Amire mi vagy te használod a HTPC-t, rétegigény. Legtöbben 26 féle más dolgot művelnek vele, nálam is kizárólag mozigép, ha úgy tetszik médialejátszó, csak annál sokkalta (leírhatatlanul
) jobb kép, de még inkább hangminőséggel, egyszerűbb, személyre szabhatóbb kezeléssel, felülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) jobb kép, de még inkább hangminőséggel, egyszerűbb, személyre szabhatóbb kezeléssel, felülettel.